Бъдещи първокласници 2015/2016

• 78 173
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Привет и от мен Simple Smile Моето момче е на  6 годинки, но вече приключва с  предучилищната. Предстои му още една година и живот и здраве - училището.
От 4 годишен ходи на занимания по англ. език в Берлиц. Може да чете и смята, с писането също се справя. От заниманията в детската градина посещаваше футбол и религия.
Ами това е за нас  Peace

# 46
Ирина ти си мъжка майка със сериозен опит Laughing. Аз обаче с впечатления от доста по- кротка кака, направо съм  #Crazy. Все го чакам да се успокои малко, ама надали.
Ston, прати някакви спокойни мисли към нас.

Тъй като сме се събрали доста майки на момчета да Ви попитам как учите децата да реагират към по-агресивните момчета. В нашата група има едно дете, което редовно бута и удря. Моят го "изказва", госпожата го наказва и после пак същото. Учите ли децата да отвръщат, когато някой ги удари?
Аз също съм майка на момче и сме във вашата ситуация,и моят синковец директно''изказва'' и категорично отказва да отвръща с удар или друго тем подобно.Да си призная учила съм го като го ударят и той да удря,но не за друго,а защото учителката в градината ни реши ,че не може да се справя с буйните деца ( а те не са малко и грубиянщината е всекидневна,без да преувеличавам)и реагира на ''изказването'',ми аз нямам очи на гърба.И въпреки това моето не склонява да се брани,все още иска да клюкари,което също не знам дали е добър вариант newsm78.
Ние също не спиме в градината и доста боледуваме,затова решихме на есен с песен,демек предучилищна в училище,силно се надявам да е правилното решение за детенце и за нас.

# 47
  • София
Привет,дъщеря ми е родена януари 2008 и на есен ще бъде предучилищна група в детската градина.Там ходи на английски и на пиано,а извън нея ходи на балет.
Аз бих искала да попитам решили ли сте къде ще записвате децата на училище  Thinking

# 48
  • София
И аз искам да се запиша с мома, юни'2008.

Остава в градината. Харесва си приятелите и госпожите. А и на нас така покрай брат й ще ни е по-удобно.

# 49
  • София
И ние с Никол при вас  Hug
Априлче 2008  Grinning
От септември ПГ в училище.

# 50
Да се похвалим тук - госпожицата ще е в ПГ в училище! Бяхме подали документи, но групата беше запълнена и не се надявах много. Сега обаче разкриват и втора група, та я приеха и сме много щастливи. В най-хубавото училище в Търново ще е и догодина си влиза директно в първи клас, без да се налага да спим пред училището на 3.01 Simple SmileSimple Smile

# 51
  • София
Много се радвам за Дари, Моарейнче.  Peace
Да й бъде на късмет новото училище!

# 52
Много се радвам за Дари, Моарейнче.  Peace
Да й бъде на късмет новото училище!

Дано!  Heart Eyes

# 53
И аз при вас.
Януарче 2008.
Девойката остава да кара ПГ в градината. Ходи на народни танци там. Догодина ще включим и английски език.

П.С. Относно четенето...... Имам по-голямо дете, което като тръгваше първи клас, учителката му ни обясняваше как няма никакъв проблем детето да НЕ умее да чете, тя е затова там и ще научи децата........... но като почнаха, се оказа, че само едно дете от класа не чете и съответно "тръгнаха" с материала напред........ и всеки да се спасява поединично..... ooooh!

# 54
  • София
Здравейте,
аз също имам син ,който тази година завърши 2ри клас.Пир него положението описано от  Diraq беше същото, само че с математиката.Мисля че,че в края на първи клас всичко се нормализира.Е винаги има деца ,на които един предмет им се отдава повече за сметка на друг,но това е в реда на нещата Simple Smile

# 55
  • София
Записвам се и аз в темичката с моето момче - октомври 2008.
ПГ ще си остане в градината. Ходи на танци, футбол, английски и плуване и на вокална школа 2 пъти седмично.

Познава буквите, но не може да чете. Опитва се с някои по-кратки думички и все повече напредва. Спокойна съм, че ще е средно подготвен, защото госпожите в градината хубаво ги занимават.

# 56
  • Пловдив
Здравейте!

Дъщеря ми ще е ПГ в училище, полудневна форма.
За нея всичко ще е ново - сменяме жилище, квартал и тя се сбогува с всичките си приятелчета от детската градина, които ще тръгват в първи клас  Simple Smile
Дано намери нови приятели в училище и да хареса учителките.

# 57
нашият разбойник-януари 2008-може да не съм права-но отделям повече внимание на това къде ще запишем 1-ви клас-не толкова на подготвителната в ДГ-то newsm78 newsm78
драмата е- ОУ в краен квартал на СФ/село си е направо-при баба и дядо Joy/ или
някое от "именитите" софийски училища-
наистина това сега ми е на главата и единственият "+" за СФ е конкурентната среда, която неминуемо ще е налице в едно "реномирано" училище newsm78

# 58
  • София
нашият разбойник-януари 2008-може да не съм права-но отделям повече внимание на това къде ще запишем 1-ви клас-не толкова на подготвителната в ДГ-то newsm78 newsm78
драмата е- ОУ в краен квартал на СФ/село си е направо-при баба и дядо Joy/ или
някое от "именитите" софийски училища-
наистина това сега ми е на главата и единственият "+" за СФ е конкурентната среда, която неминуемо ще е налице в едно "реномирано" училище newsm78
Децата в "реномираните" училища не са приети там с подбор, така че са деца като деца.

# 59
  • София
Моята дъщеря е юлче 2008 и е приета първи клас. Надявам се да се справи без втора подготвителна група. Познава буквите отдавна, опитва се да чете. Засега добре се оправя. Надявам се да се справя и да не и личи много, че е по - малка на години.

Общи условия

Активация на акаунт