Отговори
# 345
Изобщо не вярвам- нито на Дарик, нито на приятелки.
Хаха, тези две институции са изгубили доверието ти, така да се каже  Simple Smile

При нас няма цигански опашки около банкоматите на главната. Т.е. нЕма и това е сигурно

# 346
Добре , сега пуснати ли са паричките или само "легенди" се носят ?  Mr. Green

# 347
май няма още никъде ,ако има ще е след обед

# 348
  • София; Дружбето
и аз по циганите на главната се ориентирам. наредят ли се повече от 4 пред банкомата, значи са ги пуснали

# 349
В Дарик нюз, пишат за Разлог, са пуснати на фибанк newsm78

# 350
Те на тези от Дарик все са им пуснати....
 Момичета,синът ми е роден на 11-ти Август.Кога трябва да пусна документи за детски? Сега или другия месец?

# 351
ДА Joy JoyАз съм със смс на пощенска банка Ловеч,ако получа, ще пиша!

# 352
Подават се документите в септември,детските се взимат месец назад

# 353
 Момичета,синът ми е роден на 11-ти Август.Кога трябва да пусна документи за детски? Сега или другия месец?

миналата година кога подаде?

# 354
 Ами не помня  Rolling Eyes Седмица след раждането на сина ми,почина баща ми и много ми дойде тогава,едновременно раждане и смърт и сега всичко ми е мъгла.....

# 355
  • София

миналата година кога подаде?

Сега.
Ако имаш друго дете/деца, от АСП ще ти кажат кога да подадеш отново документи.
При мен беше след два месеца.

# 356
 Нямам...И аз мисля,че трябва Септември,но май трябва да отида да питам.Благодая за отговорите все пак   bouquet

# 357
  • Ланкър, планините Овнерог
Добре, че е тази тема, та да се успокоя, че не е само при мен нямането на детски. Миналия месец подавах и за еднократната за първокласник и се притесних нещо да не съм омазала с изписването на IBAN-а

# 358
Изглежда ,че ще се чака 20-ти за съжаление. Да се надяваме ,че утре ще ги пуснат ! Simple Smile

# 359
  • Mediterraneo
Нямам...И аз мисля,че трябва Септември,но май трябва да отида да питам.Благодая за отговорите все пак   bouquet

По принцип би трябвало да е месеца, следващ месеца на раждане. Но зависи.

Общи условия

Активация на акаунт