На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 175 007
  • 754
  •   1
Отговори
# 135

[/quote]

Има магазин за бебета и малки деца в Одрин. Казва се Bebesin и се намира на центъра.
[/quote]

Благодаря много

# 136
  • Бургас
Момичета,на картата от стр.1 не разбрах кои са складовете за прахове.Може ли да ми маркирате само тях?После ще се ориентирам на общата.

малката странична бяла точка е уличката със складовете - забутано е,но..огледайте се и ще забележите по тази уличка коли с БГ регистрация

# 137
  • Бургас
Момичета,на картата от стр.1 не разбрах кои са складовете за прахове.Може ли да ми маркирате само тях?После ще се ориентирам на общата.

малката странична бяла точка е уличката със складовете - забутано е,но..огледайте се и ще забележите по тази уличка коли с БГ регистрация

Метри по-надолу има нещо като кръгово с един фонтан по средата, а в страни има паркинг, където има често спрени автобуси. Няма как да подминеш складовете. Най-малкото защото пред магазините са изкарани сума ти прахове, тоалетни хартии и пр.

А този магазин Bebesin на самата главна улица ли е?

# 138
Всъщност не е. Като се тръгне от долу нагоре по центъра има отдясно една уличка и по нея нагоре. Малко преди дюнерите е. Той е голям магазин. Мисля, че беше на 4 етажа. Има за новородени, както и за по-големи до 6-7 години.

# 139
  • у нас

Складовете в жълто са оцветени

# 140
  • plovdiv
Благодаря ви момичета

# 141
Здравейте момичета!
Някой може ли да сподели ако знае къде има магазини в Одрин за мебели за баня.
Благодаря!

# 142
  • Етрополе, България
Здравейте момичета,
И ние пътуваме до Одрин другата събота със съпруга. По негово настояване със собствен транспорт. Мен нещо ме е страх, тъй като досега винаги сме пътували организирано в чужбина, но винаги има първи път нали Simple Smile. Доста неща прочетох из темата, разучавах карти, пазари, магазини Simple Smile. Дори направих резервация в booking по ваши препоръки. Разбрах къде е джамията Селимие. Не можах да се ориентирам обаче къде се намират българските църкви?! Поне едната ми се иска да посетим. Ако можете помагайте моля. С GPS-а нещо сме скарани, така че разчитам само на отпечатана карта.
И още едим въпрос. По отношение на двата броя на човек, това отнася ли се и до покупките на дрехи? Защото отивам с идеята да подсигуря гардероба на децата за есента  Thinking. А това със сигурност значи по повече от два анцуга на дете образно казано. Случвало ли се е да ровят из багажа на границата? Тъй като досега сме пътували само екскурзионно с автобуси, никога не е имало проблем с това какво имаш в куфара. Но сега само двамата  newsm78...?

# 143
  • Пловдив
На първата карта е св. Георги , в ляво квадратчето е Селиме за ориентир

следващата е св.св.Константин и Елена

в ляво се падат складовете, но исках да хвана двете кръгови на големия булевард, който води до Кипата за да може да се ориентираш.
Никой няма да ти брои дрешките на границата-няма причини за тревога. внимавай само с цигарите.
Не ми се получиха с много добър контраст картите но дано се ориентираш, ако не ще опитам пак.
Влез с този линк в картата на Одрин, движи мишката по улиците и се показват местата
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=41.671982&lon=26.57841 … &z=15&m=b

Последна редакция: сб, 09 авг 2014, 22:26 от makak

# 144
  • Бургас
Здравейте момичета,
И ние пътуваме до Одрин другата събота със съпруга. По негово настояване със собствен транспорт. Мен нещо ме е страх, тъй като досега винаги сме пътували организирано в чужбина, но винаги има първи път нали Simple Smile. Доста неща прочетох из темата, разучавах карти, пазари, магазини Simple Smile. Дори направих резервация в booking по ваши препоръки. Разбрах къде е джамията Селимие. Не можах да се ориентирам обаче къде се намират българските църкви?! Поне едната ми се иска да посетим. Ако можете помагайте моля. С GPS-а нещо сме скарани, така че разчитам само на отпечатана карта.
И още едим въпрос. По отношение на двата броя на човек, това отнася ли се и до покупките на дрехи? Защото отивам с идеята да подсигуря гардероба на децата за есента  Thinking. А това със сигурност значи по повече от два анцуга на дете образно казано. Случвало ли се е да ровят из багажа на границата? Тъй като досега сме пътували само екскурзионно с автобуси, никога не е имало проблем с това какво имаш в куфара. Но сега само двамата  newsm78...?

Добре сте направили, че сте решили да ходите със собствен транспорт. Ние като ходим толкова пазарим, че не мога да си представя да отида по друг начин. За дрехите не се притеснявай. Няма проблем стига да не пренасяш чували с дрехи  Grinning Спокойно си пазарувай. На границата досега нас никога не са ни проверявали, а доста пъти сме минавали. Само като видят торбите от Кипа се хващат за главата и директно затварят багажника.
Може предварително да видиш брошурите на Kipa, Kiler и Migros /аз препоръчвам първите два/, за да си направиш сметката къде кое ти излиза по-евтино.

# 145
  • Етрополе, България
Благодаря момичета   bouquet.
Картите отиват за печат и сърдечно благодаря за обяснението. Дано има с какво да се похваля другия понеделник  Hug.

# 146
  • Бургас
Благодаря момичета   bouquet.
Картите отиват за печат и сърдечно благодаря за обяснението. Дано има с какво да се похваля другия понеделник  Hug.

Естествено, че ще има с какво да се похвалиш. Все пак това е Турция  Grinning

# 147
Здравейте....искам да попитам нещо. PraynigПредстои ми пътуване до Одрин в неделя....и питането ми е работят ли магазините/пазар/ в неделя newsm78.....Често ходя в Турция,но винаги в Истанбул...та въпроса ми е в неделя ще мога ли нещичко да си понапазарувам от Одрин....като исключим Кипа и Мигрос...те са ми ясни. Peace

# 148
  • Бургас
Здравейте....искам да попитам нещо. PraynigПредстои ми пътуване до Одрин в неделя....и питането ми е работят ли магазините/пазар/ в неделя newsm78.....Често ходя в Турция,но винаги в Истанбул...та въпроса ми е в неделя ще мога ли нещичко да си понапазарувам от Одрин....като исключим Кипа и Мигрос...те са ми ясни. Peace

В неделя няма пазари. Големият пазар е в петък, а този зад Марги аутлет е в събота.
Иначе Марги аутлет и големите хранителни магазини си работят /до 22ч/.
Зависи какво си търсиш.

# 149
А който е ходил и в Истанбул и в Одрин какви са му впечатленията?Има ли разлика в цени ,асортимент и т.н.
Аз ходя по работа постоянно до Истанбул и се чудя има ли смисъл да ходя до Одрин специално за пазар Thinking

Общи условия

Активация на акаунт