На пазар в Лозенград и Одрин - 6

• 174 233
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, в събота пътуваме за Одрин и Лозенград, та пак да попитам пазара в Лозенград цял ден ли е и на синия пазар има ли дрехи? Лека вечер на всички

# 256
Здравейте, смятаме да направим една разходка до Одрин и съответно имам едно питане Simple Smile Ако автомобила се води на фирма, чийто собственик съм аз има ли някакви по специални изисквания относно документите?

При мен е  почти така , но аз не съм управител. Нищо не са ми искали и не съм имал проблеми[/color]

# 257
Много благодаря  Simple Smile Следващият петък ще пътувам и се надявам всичко да е ок.

# 258
  • Пловдив
mecho_puh_mecho- На синия пазар В Одрин има малко дрехи, предимно е зеленчуков, работи до около 14,30 ч. За съботен пазар на дрехи е по-добре да започнете от Лозенград

# 259
 Някой с  актуални цени от последните седмици?

# 260
mecho_puh_mecho- На синия пазар В Одрин има малко дрехи, предимно е зеленчуков, работи до около 14,30 ч. За съботен пазар на дрехи е по-добре да започнете от Лозенград
А пазара в Лозенград след обед работи ли ?

# 261
Актуални цени не знам, но километричните опашки към капитан андреево са ужас. Отново 4 часа чакане Sad

# 262
Минавайте през Гърция.

# 263
Има ли в Одрин outlet  на ZARA?
 и къде се намира ако има???

# 264

Има хубав аутлет "Марги" по централния път - от центъра за Инстанбул. Малко преди Кипа, вляво. Има почти всички големи марки - мисля, че има и Зара. И на централната улица покрай тяхната Капълъчаршия и Пощата - почти на самия край на улицата (тя е пешеходна зона в тази част) има вдясно един магазин, в който мисля, че също има Зара.
В краен случай, питай и ще ти обяснят ...
Извинявай, проверих на страницата им - нямат Зара вж тук
Според жена ми, нямало магазин.
Знам, че има магазин на “Modavizyon”, които шият за Зара.
Няма проблем да провериш на място

В  Кипа магазин на Уайкики - все има къде да попиташ

Дано съм бил полезен

# 265
  • Поморие
Здравейте! Нова съм в темата и може би съм пропуснала, но искам да попитам знаете ли дали в Лозенград или Одрин има фирми за производство на платове за спално бельо? Или складове които продават платове за спално бельо? Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 09:39 от gerimeri

# 266

Има хубав аутлет "Марги" по централния път - от центъра за Инстанбул. Малко преди Кипа, вляво. Има почти всички големи марки - мисля, че има и Зара. И на централната улица покрай тяхната Капълъчаршия и Пощата - почти на самия край на улицата (тя е пешеходна зона в тази част) има вдясно един магазин, в който мисля, че също има Зара.
В краен случай, питай и ще ти обяснят ...
Извинявай, проверих на страницата им - нямат Зара вж тук
Според жена ми, нямало магазин.
Знам, че има магазин на “Modavizyon”, които шият за Зара.
Няма проблем да провериш на място

В  Кипа магазин на Уайкики - все има къде да попиташ

Дано съм бил полезен

Благодаря за информацията!!!    newsm10

# 267
Здравейте! Нова съм в темата и може би съм пропуснала, но искам да попитам знаете ли дали в Лозенград или Одрин има фирми за производство на платове за спално бельо? Или складове които продават платове за спално бельо? Благодаря предварително!

Колкото искаш, но ако ти гтрябва ниска цена- само на много едро

# 268
  • Поморие

А ориентировъчна цена на дребно евентуално да знае някой, за да мога да направя сравнение с тукашните?

# 269

А ориентировъчна цена на дребно евентуално да знае някой, за да мога да направя сравнение с
тукашните?

На ENGLISH HOME тук са около 120 лв.,а там излизат около 70-80лв(комплект).Аз на TAC си взех от синия пазар.Комплекта излезна 60 лв.,но материята е уникална.Много са мекички и хубави:)

Общи условия

Активация на акаунт