Професионални серии за коса - тема 65

• 66 196
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Маскинтенз най-издържа,но ми се ще една доза повече подхранване от нея.Чудих се за олео-релакс слим маската,ма да не пък да ми отнеме и малкото обем  Thinking
РуСа-Мамма, защо не пробваш, ако можеш отнякъде Нутри-термик, тя е супер подхранваща и омекотяваща. Докато Слим маската няма да ти хареса, тя е за бухнали, обемни коси, които имат нужда от "укротяване" или отнемане от обема.

Не знам защо ,но постоянно я избягвам...По-силна ли е от Маскинтенз?

# 211
  • Пловдив
Руса-Мамма, специално заради теб си пуснах компютъра за да мога да пиша, че от тел. не става.

Не знам ти коя Маскинтенз си имала, но аз лятото на 2012 си взех тази за плътна коса. Сега в момента имам Олео релакс слим. За мен Маскинтез е по-хидратираща. Тази слим ми е много странна. Нека, ако някоя друго момиче я е ползвала да каже, но при мен няма нищо общо със старата Олео релакс, която си беше много хубава, хидратираща и приглаждаща. Ползвах я вече 3 или 4 пъти, но не за сега не оправдава очакванията ми. Днес мисля отново да ползвам нея в комбинация с ш-на олео релакс и флуида от същата серия.

Ванини , ти ползвала ли си Олео релакс и Маскинтнез? Ако да можеш ли да ми кажеш дали Нутри-термика е по-силна от тях?

Ще следя, защото и аз като Руса-Мамма имам нужда от хидратираща маска.

Митик ойл съм я пробвала от мостра, но не ме впечатли. Мислих за хидратиращата на Джойко, но и нея като я пробвах, ми дойде като, че ли слабичка. За сега при мен най-добре се отразява Балсама с арган на Наши. Вела енрич, не съм я пробвала, интересна ми е, може би някой ден, ще я пробвам, когато поръчвам от енцо.

# 212
Aз имам старата олео релакс,маскинтенз за плътен косъм и нутри термика.Нутритермика от трите е най тежка и силно хидратираща  Peace Много си ги харесвам и трите .

# 213
*dreamer* ,мерси за включването.Имаме еднакви нужди на косите и ценя всеки твой п0ст  Hug Велата прави косата лигава и  напоена,но състава и не е впечатляващ,не бих повторила  Naughty

Nadeto... ,благодаря и на теб,ще се зачета в търсачката за Нутри да видим какво пише  Hug

Момичета,може ли да кажете защо едни маски проникват в косъма,други не ? Аз го отдавам на силиконите-ако са повечко маската стои на повърхността  Thinking Митик ойл стои на повърхността и не попива,после усещам ефект от нея по-слабо. Докато Ботокса на Алфапарф също стои на повърхността,но си мисля,че е от самия ботокс  Rolling Eyes

# 214
*dreamer* ,aми ние това го бяхме обсъждали някъде и имаше мнение, различно от моето по въпроса коя е по-силна. Но за мен и моята коса Нутри е най-хидратиращата от всички други на Керастаз, а всъщност и от всички марки, които съм ползвала. Много е силна, много маслена и "благодат" за сухите коси. Под влияние на топлината/топлата вода действа още по-дълбоко.
Олео-релакс съм имала преди, но нея не я усещам въобще силна, не бих я повторила. Маскинтез е друго, тя също е много маслена,(мисля, че беше заместител на Бейн-Сатените), но Нутри е една идея повече. За мен тя е най- хубавата им и силно подхранваща маска.

# 215
  • София
Ох, и на мен ми се ще да си взема някаква маска. Обаче не искам да ми утежнява косата и да ми я сплесква. Косата ми е гъста и обемна и си я харесвам такава. Ако може маската да е такава, че да подхранва и да си върши там работата, но като я изплакна да си остава съвършено чиста косата.
Или такова животно няма?
Нали съм се залетяла за слънцезащитната маска на Лакме, но все не стигам до Рибката тези дни, та се чудя тя дали ще ми отговаря на изисванията.

# 216
 Винаги когато използвам серията Нутри-термик, слагам преди нея ето това:
http://www.shampoo.ch/en/kerastase-nutritive-immersion-nutritive
Продуктът може да бъде сравнен сам с действието на Еластисайзер-Екстрийм, след използването му, в комбинация с ш-на и маската, косата се чувства точно така-супер подхранена и омекотена, без да е разхвърчана.  Heart Eyes

# 217
Продуктът може да бъде сравнен сам с действието на Еластисайзер-Екстрийм, след използването му, в комбинация с ш-на и маската, косата се чувства точно така-супер подхранена и омекотена, без да е разхвърчана.  Heart Eyes
Не ми се отваря линка,може ли линк от бг сайт или не го предлагат още тук?

# 218

Момичета,може ли да кажете защо едни маски проникват в косъма,други не ? Аз го отдавам на силиконите-ако са повечко маската стои на повърхността  Thinking Митик ойл стои на повърхността и не попива,после усещам ефект от нея по-слабо. Докато Ботокса на Алфапарф също стои на повърхността,но си мисля,че е от самия ботокс  Rolling Eyes
При мен Митик-а не само,че попива, но и доста добре променя косъма ми, гладък, омекотен, овлажнен, блестящ  Heart Eyes Не мисля,че има такъв вариант да не проникне маската в косъма. Просто някои идват слаби и колкото и да проникват все остават усещането за недостатъчност. А и силиконите не са нещо лошо, напротив. Обгръщат и предпазват косъма, правят косата лесна за разресване. Когато периодично се използва дълбокопочистващ ш-н няма никакви проблеми.  Peace
*dreamer*, с какъв шампоан/шампоани ползваш Джойкото и Митик-а?

# 219

Момичета,може ли да кажете защо едни маски проникват в косъма,други не ? Аз го отдавам на силиконите-ако са повечко маската стои на повърхността  Thinking Митик ойл стои на повърхността и не попива,после усещам ефект от нея по-слабо. Докато Ботокса на Алфапарф също стои на повърхността,но си мисля,че е от самия ботокс  Rolling Eyes
При мен Митик-а не само,че попива, но и доста добре променя косъма ми, гладък, омекотен, овлажнен, блестящ  Heart Eyes Не мисля,че има такъв вариант да не проникне маската в косъма. Просто някои идват слаби и колкото и да проникват все остават усещането за недостатъчност. А и силиконите не са нещо лошо, напротив. Обгръщат и предпазват косъма, правят косата лесна за разресване. Когато периодично се използва дълбокопочистващ ш-н няма никакви проблеми.  Peace
*dreamer*, с какъв шампоан/шампоани ползваш Джойкото и Митик-а?
Ако идват слаби и да е проникнала стои заплетена,примерно.Митика колкото да сложа,по-голямата част стои на повърхността.По-скоро все едно е много тежка и маслена,но ефекта след измиване е като на слаба маска....
За силиконите съм сигласна,но когато са съчетани с повече екстракти/масла   Peace

# 220
  • Бургас / София
И аз съм много доволна от маската Митик Ойл имам чувството, че никога няма да я изхабя. Ако искате прекалена хидратация сложете повече количество, за по малко по малко  Heart Eyes . Комбинирам я с всякакъв шампоан  Heart Eyes

# 221
  • Belgium
След толкова обсъждане на маската Митик Ойл, аз стигам до извода, че тя е хубава за не толкова силно изтощени коси и една идея идва слаба за много третирани коси.

При мен също действа добре без утежняване като дори фризьорката ми, която много добре познава косата ми, очакваше да ми утежнява. Но аз нямам нужда от силна хидратация. Ще видя сега лятото на морето как ще се държи, защото за там обикновено купувам специално по-силни маски.

# 222
Продуктът може да бъде сравнен сам с действието на Еластисайзер-Екстрийм, след използването му, в комбинация с ш-на и маската, косата се чувства точно така-супер подхранена и омекотена, без да е разхвърчана.  Heart Eyes
Руса-Мамма, заповядай:
http://www.feelunique.com/p/Krastase-Nutritive-Immersion-200ml

# 223
Руса-Мамма, заповядай:
http://www.feelunique.com/p/Krastase-Nutritive-Immersion-200ml
  bouquet

# 224
  • София
Руса Мама,

Ако искаш истинско подхранване и овлажняване те съветвам между шампоана и маската /които и да са/ да сложиш Концентрат Олео-фюжън - дълбоко подхранване.. Така 2-3 пъти и после стий та гледай  Joy великолепна коса.

Макар че нашите коси са различни - моята е дълга, тъмна, гъста, но с тънък косъм, мисля, че и при теб ще свърши работа. Преди 2 години имах период на силен стрес и тогава освен лекия косопад, който се появи се появигха и участъци пок осата, които на 10-15 см от края бяха сухи, чупещи се, абе като при руса коса, която се боядисва. От около 2 месеца ползвам Фито доз и мога дати кажа, че тези учасъци значително се подобриха.

Фито доз - който и да използваш е хубав, направо се усеща как навлиза и омекотява косъма още докато го нанасяш, а като постоиш 30 мин. при измиване косата е толкова хубава, гладка /без да е лигава/, че имаш чувството, че нямаш нужда от маска.

Общи условия

Активация на акаунт