Професионални серии за коса - тема 65

• 66 299
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Момичета, да не ме сметнете за реклама на Алтерна, ама искам да ви похваля нещо Grinning
Алтерна - Caviar Repair Rx

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=639456666087223&id=194 … 079&source=43

Вчера бях на фризьор и там пробвах една от сериите на Алтерна - протеиново възстановяване едновременно с хидратация. След шампоана ми сложиха маска и после  концентриран протеинов крем.
 Е няма такава коса. Казвам ви го напълно отговорно. Просто не мога да опиша как изглежда косата, тежка и плътна, а в същото време нежна и гладка на допир - като коприна.
Сега съм толкова изкушена за тази серия, че не знам. Искам да си я взема, ама какво да правя с всички други серии, които имам.

Обаче ми прави впечатление, че малко момичета са пробвали нещо от Алтерна и въобще не се обсъждат техните продукти.

# 451
Страхотно е протеиновото им кремче, пробвах го от една мила съфорумка  Heart Eyes  и също се влюбих в него.
Тези шампоан и балсам също
Скрит текст:
, много ми харесаха, косата става жива!

А това е което ползвам за термозащита,
Скрит текст:
писала съм из темите подробно за него, предпазва, дава страхотен блясък, ухае бамбуково, попива без да утежнява, заздравява.

В по-старите теми се обсъждаше Алтерна, ако искаш пусни търсачка.

# 452
Дели, и аз да ти потвърдя,че е много хубав реконструктора на Aussie и върши добра работа въпреки ниската си цена Peace Hug

# 453
  • Belgium
И аз съм писала за спрея за вълни на Алтерна.

Помня че назад също се обсъждаше марката, но не е от масово споменаваните в темата  Peace

# 454
Аз също съм доволна от Алтерната - ползвах лилавата опаковка. Косата става супер подредена и някакси падаща тежко ooooh!- голямо обяснение

# 455
Дели, и аз да ти потвърдя,че е много хубав реконструктора на Aussie и върши добра работа въпреки ниската си цена Peace Hug

Дели питаше за /показа/ друг продукт: Aussie Miracle Shine 3 Minute Deep Treatment .

Реконструкторът е Aussie-Reconstructor-3-Minute-Miracle-Deep-Conditioner. Имам го и него, но не съм кой знае колко впечатлена:
http://www.feelunique.com/p/Aussie-Reconstructor-3-Minute-Miracl … Conditioner-250ml

# 456
Да,пита за Aussie Miracle Shine 3 Minute Deep Treatment  Peace
И понеже Дели в нейния пост е писала реконструктор,аз също погрешка така написах  Hug Flutter

# 457
Ами май трябва да уточни за кой продукт на Aussie всъщност се интересува. Simple Smile
.◦♥Жана♥◦,  Hug

# 458
  • София
Лу, Kaly, setoni

Наистина явно е по-непозната марка, но е толкова добра, че каквото и да ползвам все ме очарова, че ми се иска да споделя и повече момичета да се насладят. А ароматите са божествени, защото Алтерна ги разработва съвместно с Шанел и Живанши.

# 459
Жана, Дивиана,благодаря за отговорите, по принцип рекунструктор бих искала да взема от тази марка, и след като сте доволни ще си порачам  bouquet  bouquet

# 460
  • Бургас / София
Пробвах маската Денсифик много е добра веднага оправя сухотата  Peace . Също така съм доволна от млякото с 12 ефекта на Милк Шейк  Heart Eyes

# 461
  • Стара Загора
cityofangels действаш ми адски зарибяващо.Ама денсифик ще има много да чака при мене.Вчера не се сдържах и си поръчах серум еликсир ( класическия ) , крема еликсир (от 50 мл) и маска маскинтенз.Решила съм нея да я комбинирам с шампоана биотик.

# 462
  • Бургас / София
Маскинтенз е хубава маска с биотик мисля че ще ти е добре. Не съм използвала шампоана, но ми го препоръчаха за мазни корени и сухи краища . Аз съм комбинирала Маскинтенз с Кристалист и Дивалент, нямаше утежняване.

# 463
  • Belgium
Може би има и по-малко коментари, защото Алтерна е доста скъп ценови клас и без тестери, трудно се рискува.

С Шу Уемура, които също ухаят божествено, положението е същото.

Аз си поръчах крема Elexir Ultime на Керастас и нямам търпение да дойде  Crazy

# 464
Момичета, да не ме сметнете за реклама на Алтерна, ама искам да ви похваля нещо Grinning
Алтерна - Caviar Repair Rx

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=639456666087223&id=194 … 079&source=43

Вчера бях на фризьор и там пробвах една от сериите на Алтерна - протеиново възстановяване едновременно с хидратация. След шампоана ми сложиха маска и после  концентриран протеинов крем.
 Е няма такава коса. Казвам ви го напълно отговорно. Просто не мога да опиша как изглежда косата, тежка и плътна, а в същото време нежна и гладка на допир - като коприна.
Сега съм толкова изкушена за тази серия, че не знам. Искам да си я взема, ама какво да правя с всички други серии, които имам.

Обаче ми прави впечатление, че малко момичета са пробвали нещо от Алтерна и въобще не се обсъждат техните продукти.
Тук са с намаление 15% +още 15% с код ticktok.- https://www.beautyexpert.co.uk/beautyexpert/my.basket?section=ch … t&page=basket

Аз отскоро ползвам проф. козметика.След време, като ползвам "ен" на брой продукти (че сега съм на тази вълна - проба на различни неща), вероятно ще опитам и Алтерна - чета добри отзиви за тази серия, която си показала  Hug.Ако някой може да ми подшушне какви са цените на продуктите от серията при представителя в Бг, ще съм благодарна.Питам от любопитство, интересно ми е  Peace .
В Beauty Expert са (приблизително) - шампоан и балсам (по 58)
 маска (75), протеинов крем (57-8).

Общи условия

Активация на акаунт