Професионални серии за коса - тема 65

• 66 206
  • 730
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Jana d' Ark,спри да я носиш вързана.Иска яко хидратация,ако не всеки ден поне през ден.На твое място щях да заложа на Еластисайзер екстрийм на всяко миене докато укрепне+хидратиращ шампоан,маска и финиш(каквито имаш).Остави протеините за известно време  Peace
Кристалите на Лакме ако са жълтите ДК на мен ми пресушават косата.По-добре не ги слагай.Ако нямаш други и само с Л2 ще е добре.

Последна редакция: сб, 24 май 2014, 20:03 от tyzarka

# 256
Freya, аз винаги слагам някакво олио като финиш на влажна коса и оставям да изсъхне сама - или коприната на Чи или арганово олио или други комбинирани с термозащита... И пак не я усещам така мека като коприна, а една пресушена, даже и след супер хидратация... Тогава пък нямам никакъв обем и е една хвърчаща... Sick
Искам нещо с АУУУУ ефект... Laughing

# 257
При мен точно коприната на Чи прави уау ефект.

# 258
Jana d' Ark ,моето виждане за нещата: косата ти е била изтощена,със загубен кератин.Била е суха.Преди протеина е трябвало да я хидратираш.Ти си започнала направо с протеина.От него косъмът се запълва,но стои сух.Оттам и накъсването след процедурата .Косъмът сух,слагаш протеин-още по сух,до чупене!
Съвет започни с хидратация-от маслени маски(бъркоч масла например бадемово+рициново и т.н. преди баня);еластизайер;Вела Енрич хидратира много също  Peace

# 259
Значи и при мен е такъв проблема както при Жана. И аз така направих, направо с протеин при това месеци.. Embarassed Вела енрич оранжевата серия нали?
А за такава суха, тънка, накъсана и изрусена коса подходящ шампоан за обем има ли? Нещо ми се върти в главата, че те също изсушават. Загледах този:

http://arlenbg.com/product.php?ProductID=277

# 260
Момичета,някоя която има маската дийп брилянс на Чи(оранжевата) може ли да ми напише съставките и? Умувам да си я закупя  Thinking
Харесвам много Вела Енрич,но като погледнах съставките-силикони,алкохоли,3та съставка преди края хидролизирана коприна.Преди нея само вредни неща.Та се отказвам от нея.
Маската Митик ойл пък много ми разхвърчава косата,за съжаление и нея на този етап няма да повторя.
Маскинтенз най-издържа,но ми се ще една доза повече подхранване от нея.Чудих се за олео-релакс слим маската,ма да не пък да ми отнеме и малкото обем  Thinking
Скрит текст:

Извини ме, не ми се пишеше толкова дълго  Blush.Ако не успяваш да разчетеш,мога да опитам да направя по-добра снимка ( в краен случай и да напиша ръчно съставките)  Hug.

Момичета, много моля за мнение за ампулките на Вела Енрич  Praynig.

Последна редакция: нд, 25 май 2014, 10:15 от martinidan

# 261
  • Пловдив

Пълен разкош са! Подреждат и хидратират много хубаво косата и придават блясък, изсушаването става много бързо, май имаха и термозащита. Помня, че ги сравняваха с оранжевите на Керастаз, кото били много по-силни,но на мен са ми идеални Peace

# 262

Пълен разкош са! Подреждат и хидратират много хубаво косата и придават блясък, изсушаването става много бързо, май имаха и термозащита. Помня, че ги сравняваха с оранжевите на Керастаз, кото били много по-силни,но на мен са ми идеални Peace
Оф, и без друго щях да ги взема  Mr. Green.Ама не пиши толкова изкушаващо  Laughing, че се засилих да ги пускам (заредени са ми в кошницата), преди да метна едно благодаря   bouquet.

# 263
  • Пловдив
Дано ти харесат и на теб Hug. Забравих да кажа, че косата ми не е много изтощена Whistling

# 264
Състава ми харесва  Peace

# 265

Оф, и без друго щях да ги взема  Mr. Green.Ама не пиши толкова изкушаващо  Laughing, че се засилих да ги пускам (заредени са ми в кошницата), преди да метна едно благодаря   bouquet.
От къде ги поръчваш, аз от кога ги чакам в ензо да ги заредят ама не...а там излизат супер изгодно Simple Smile)

# 266
  • Belgium
Момичета, някой ползал ли е този крем на Керастас?

Много ми се ще да прочета реални отзиви, защото мисля да го поръчам  Laughing

Kerastase Elixir Ultime Creme Fine

# 267
  • МАРС
Аз след като се набутах с маската, от която и една шепа да сложа, все едно нищо не е слагано, като чуя Еликсир Ултим и тръпки ме побиват.

# 268
Лу, аз го чакам до два-три дема да ми дойде, с удоволствие си го поръчах, защото на мен много ми харесва резултата от ш-на и маската, много добре ми подхранват. Ако ти се чака, в най-скоро време ще споделя впечатления  Heart Eyes

# 269
  • Belgium
О, Ванини, благодаря ще почакам  Hug

Сиско, аз маската не я взех точно заради лоши отзиви както при блогърките, така и тук в темата.

Шампоана съм го ползвала, не е никак лош. А за крема само суперлативи чета в чуждите блогове.

Освен това е мултифункционален продукт - може да се ползва и преди шампоана за подготовка на косата, като leave-in балсам, преди сешоар или като финиш и то да се подновява през деня.
Неутрализирал фризи ефекта и заглаждал без утежняване дори на втория ден след миене.

Е как да не се изкуша  Crazy
А и го има 50 мл на много добра цена, дори и да не ми допадне, няма да съм дала голяма сума.

Общи условия

Активация на акаунт