Професионални серии за коса - тема 65

• 66 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Mомичета, взех си Кератина на Наши. Да споделя - шампоана леко заплита, но балсама "оправя" нещата Blush След измиване усещам косата мека и гъвкава, но горният слой пак има "фризи" ефект. Подходящо  ли е Арановото масло/ на Наши/ в случая за финиш? В момента слагам Митик олиото, но не "оправя" нещата.
Моля за съвет - дали да не започна да редувам Кератина с Арган-а или  с Рипеър пак на Наши?
На мен митика ми къдри косата,може и  при теб да е така.Пробвай с аргана  Peace

Ще поръчам днес и Аргана. Но възможно ли е това фризи да е от Кератина?
А Рипеър-а на Наши пак ли е протеинова серия? Или е хидратираща?

# 316
Mомичета, взех си Кератина на Наши. Да споделя - шампоана леко заплита, но балсама "оправя" нещата Blush След измиване усещам косата мека и гъвкава, но горният слой пак има "фризи" ефект. Подходящо  ли е Арановото масло/ на Наши/ в случая за финиш? В момента слагам Митик олиото, но не "оправя" нещата.
Моля за съвет - дали да не започна да редувам Кератина с Арган-а или  с Рипеър пак на Наши?
На мен митика ми къдри косата,може и  при теб да е така.Пробвай с аргана  Peace

Ще поръчам днес и Аргана. Но възможно ли е това фризи да е от Кератина?
А Рипеър-а на Наши пак ли е протеинова серия? Или е хидратираща?
Да,протеин е рипеър.
На мен от олео-релакс серума и Лакме сън косата ми се заглажда.
От Макадамията олиото пък се къдри за световно!!

# 317
Имам малък сет  с Аргана на Наши / шампоан и балсам/- ще го пробвам утре. Макар, че четох, че той пък омазнява. Ох, това с проф. продукти си е цяло изкуство . Аз колкото повече чета, толкова се "заплитам" Crazy

# 318
Имам малък сет  с Аргана на Наши / шампоан и балсам/- ще го пробвам утре. Макар, че четох, че той пък омазнява. Ох, това с проф. продукти си е цяло изкуство . Аз колкото повече чета, толкова се "заплитам" Crazy
Опиши косата си  Praynig

# 319
Опиши косата си  Praynig

Боядисана, нормална( в смисъл не е мазна, но не и суха), омазнява се повече в корена, краищата са нормални, не са сухи или нацъфтели, но този фризи ефект на горния пласт ме побърква. С Кератина я усещам по-суха, отколкото преди да започна да го ползвам, но пък е по-обемна. Иначе/ преди него/ стоеше леко сплескана. Реших да взема Кератина, защото боядисвам често косата си  (доста съм побеляла), също така я суша със сешоар след всяко миене и предполагам, че й липсва протеин.

# 320

Аз след дълги колебания реших за протеин да ми е 2 мин. р-р и оранжевата маска Дийп на Чи ,а за хидратация се чудя за маската Макадамия.Как се отразява на изрусявана,суха коса?

РуСа-Мамма, за моята коса, която е подобна на твоята, е същинска благодат. Винаги, когато е нейн ред, влизам с удоволствие в банята  Blush, защото знам, че доставям истинско удоволствие на косата си - прекрасно е хидратирана, не клепва, стои доста плътна и жива, не е утежнена, ухае много приятно.
По темата - аз любими комбинации нямам, каквото и да сложа на косата си, всичко й харесва  Blush, все пак чета доста тук и мисля, че съм избрала продуктите според нуждите й.

Имам един въпрос - знам, че е добре да се използва дълбокопочистващ шампоан преди боядисване, но не съм сигурна дали това важи и за кичурите  Thinking ? Кой шампоан би бил подходящ?

# 321
  • София
Да и на мен ми отказаха пяната Денсифик, маската още я чакам днеска ще звънна в пощата  Peace . Пяната си я взех от рибката  Peace

В такъв случай се чудя дали да не си ги взема от Арлен, макар да са на по-висока цена от тези в hqhair.com.
В интерес на истината имам толкова много серии, че не мога да ги изразходвам 2 години, а вчера ми подариха бамбуковата серия за обем на Алтерна, но като сподели за кода 26% в hqhair.com  се изкуших и ги поръчах. Сега като ми казаха, че не могат да ми ги изпратят повече ги искам. Настроих се, че ще ги имам.
Мисля да си взема маската и шампоана. За муса не съм сигурна,  не за друго, а защото след миене на косата в корените слагам Инициалист, а когато искам обем слагам пяната за обем на Керастаз Резистанс и не няма много да ползвам муса.
Ти след като си взе муса, какво ти е впечатлението?

# 322
  • Бургас / София
Не е нещо особено за цената си е скъп, не утежнява и уплътнява леко, ама аз слагам по едно изпомпване само. Спести си го, по добре ще е или аз не правя нещо като хората за да е пълен ефекта. Щом са ти отказали пяната значи другите неща ще пристигнат. Аз от шампоана съм супер доволна не заменям вече 1 месец  Heart Eyes

Едит: Забравих да кажа, че обем не видях след муса, освен леко уплътняване.

# 323
Здравейте момичета!   bouquet

Имам питане (извинете ме ако е коментирано, но последните две теми съм ги изпуснала и сега наваксвам с четене):

Искам да си направя ботокс ампулата на ЛП и мисля да не купувам запечатващата маска от серията, а да ползвам 2-минутния реконструктор на Афоджи. Въпросът ми е веднага ли след слагането на ампулата се слага маската и колко време се стои (в ЗР пише да се стои с ампулата 5 мин, ама малко ми се вижда нещо)?

Надявам се да се включите и благодаря предварително!

# 324
Да и на мен ми отказаха пяната Денсифик, маската още я чакам днеска ще звънна в пощата  Peace . Пяната си я взех от рибката  Peace

Твоето търпение да чакаш маската толкова дълго си е направо за възхищение  Grinning Моята почти я изхабих, докато твоята пристигне и определено ще поръчам пак - просто се влюбих в серията Heart Eyes

Руса Мама, не съм ползвала маската на Чи, за която питаш, защото фризьорката ми препоръча реконструктора като по-подходящ за моята коса.

# 325
  • Бургас / София
От 1 седмица чакам . Търпелива съм предпочитам да си взема маската за 42 лева отколкото за 59 ... Mr. Green . От БГ сайтове почети не пазарувам. Аз ще си изхабя шампоана  Mr. Green

# 326
  • София
Здравейте момичета!   bouquet

Имам питане (извинете ме ако е коментирано, но последните две теми съм ги изпуснала и сега наваксвам с четене):

Искам да си направя ботокс ампулата на ЛП и мисля да не купувам запечатващата маска от серията, а да ползвам 2-минутния реконструктор на Афоджи. Въпросът ми е веднага ли след слагането на ампулата се слага маската и колко време се стои (в ЗР пише да се стои с ампулата 5 мин, ама малко ми се вижда нещо)?

Надявам се да се включите и благодаря предварително!

Аз много обичам комбинацията от ботокс ампулата и отгоре 2-минутния реконструктор на Афоджи.  Heart Eyes
Измивам с протеинов шампоан, слагам ампулата стоя около 10 мин и отгоре без да измивам нанасям от реконструктора, стоя още 10 мин и тогава изплаквам.

# 327
Магнолия, ще си купиш нещата от България, не бъди тъжна Hug. Каква е косата ти, гъста ли е? Аз да си кажа, че също съм леко разочарована от ефекта на пяната, който постигам вкъщи Thinking. Ами много по-добра плътност и обем получавам от лилавата топка Peace Мислех си и аз дали правя всичко като хората, тъкмо и аз щях да споделям и cityofangels ме изпревари. То пък каква философия има в това да нанесеш една пяна. След това се сетих, да не би при мен да няма такава чувствителна разлика, защото косата ми не е тънка...Но е то, че и Сити казва същото.
В този ред на мисли, по-добре си я спести, нали имаш тази за обем, тя ти е достатъчна. Или ако можеш, пробвай я в салон, преди да решиш. Въпреки че аз като ми я сложиха в салона много ми хареса. Но така е, в салон винаги е много по-различно от вкъщи.

# 328
  • Бургас / София
И моята коса е тънка, нищо особено не е и Михаела_З беше споделила   bouquet

# 329
 Момичета помагайте. Simple Smile
Имам спешна нужда от хидратация. Косата ми не е боядисана, нормална с тънък косъм, седи някак порьозна, перушинеста и вече доста суха,особено в краищата. Досега ползвах предимно протеинови продукти, защото най-добре влияеха на финия ми косъм, но сега търся максимална хидратазия, искам жилава, гладка, тежка коса, а не пухестия ужас, който е в момента. Да спомена, че имам и множество фризита, тъй като повреме на бременноста ми израстна доста нова косичка.
 Продуктите ми са предимно на Керастаз, но сега съм решила да разнообразя. По отзиви от темата съм хвърлила око на следните серии -Joico Moisture Recovery, Chi nourish intense или хидратиращите шампоан и балсам от спа серията им, а също и аргановата серия на Nashi. Търся си също и подходящ финиш.
 Та обобщавам - желанието ми е максимално напоена, гладка, жилава коса, която пада тежко, но същевременно продуктите да не действат прекалено омазняващо на финият ми косъм. Ох, дано  не искам прекалено много. Simple Smile
 Очаквам препоръките ви и благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт