Професионални серии за коса - тема 65

• 66 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Виж, това за цвета не съм и предполагала... ама аз и не се боядисвам, така че на мен шампоана си ми е идеален Hug

# 301
  • Варна
В търсене съм на продукти за боядисана коса, бихте ли ми препоръчали нещо изпитано добро? Peace
Много съм доволна от шампоан и маска Иноа на Лореал.Не оставам без тях  Heart Eyes

И да ви разкажа за една нова любов-шампоан за боядисана и химически третирана коса Label. M Treatment Shampoo.Взех го,защото става за честа употреба и има УВ защита.Като действие много ми напомня Бейн де форс,но е по-мек,неагресивен и не дразни скалпа.Пени се много,приятен плодов аромат.Не утежнява,косата става плътна,с блясък,обем,без фризита.Много добре се комбинира с маската на Макадамия.Усетих я за пръв път силно хидратираща и подхранваща.До скоро я набеждавах за слаба,ползвала съм предимно с шампоан Макадамия.

# 302
  • Пловдив
Дълбокопочистващия ш-на няма как да не заплита, все пак премахва всичко по косъма.  Peace

Не съм съгласна, използвам веднъж в месеца дълбокопочистващ на Чи. Няма заплитане никакво Naughty, косата ми е идеално чиста без премиване Peace. Имам много много блясък след това, и усещам косата една такава...витална, дишаща Heart Eyes.

# 303
В търсене съм на продукти за боядисана коса, бихте ли ми препоръчали нещо изпитано добро? Peace
Много съм доволна от шампоан и маска Иноа на Лореал.Не оставам без тях  Heart Eyes
И аз. Peace

Ще ми препоръчате ли хубава маша за коса - такава която да става за обикновено къдрене, и такава с която само отдолу да правя стегнати къдрици ( нещо като на Никол Станкулова). Peace
То не е ли едно и също? Просто тя не се къдри цялата,а в края на косата.
Ами не знам. Забелязала съм, че машата й е от този тип, които са без щипка, тоест с ръка си навива косата около машата.
Има ли някаква хубава марка за професионални маши, както например е GHD за пресите за изправяне. newsm78 Peace
Едното е маша, другото е шиш /това без щипката/. Хубави са за мен на ISO Beauty. В моловете ги има накарай ги да те накъдрят и да ти обяснят всичко вк. и разликите между различните размери на шишовете и получените къдрици.

Последна редакция: пн, 26 май 2014, 19:34 от densi

# 304
Руса Мама, серията има маска и реконструктор. Маската е това http://arlenbg.com/product.php?ProductID=344
Реконструкторът е това http://arlenbg.com/product.php?ProductID=341

Реконструкторът е по-силен като действие. Имам го и мога да кажа, че е балансиран, но по-осезаемо се усеща хидратиращия ефект. Протеин има също, защото не ми се разхвърчава косата, както става, когато продуктите са изцяло хидратиращи. Купих го по препоръка на Мама Ден и съм й благодарна  Peace
Аз се интересувах от маската,обаче  Flutter  Blush
Имала ли си я?

# 305
Дълбокопочистващия ш-на няма как да не заплита, все пак премахва всичко по косъма.  Peace

Не съм съгласна, използвам веднъж в месеца дълбокопочистващ на Чи. Няма заплитане никакво Naughty, косата ми е идеално чиста без премиване Peace. Имам много много блясък след това, и усещам косата една такава...витална, дишаща Heart Eyes.
Може, но аз имах предвид,че е нещо нормално за такъв тип ш-ни. Точно виталност, блясък и "дишане" на косъма усещам и аз. За мен Велата също не е кой знае колко заплитащ, но го има това усещане веднага след изтискване на косата от водата преди да нанеса маска. Иначе преди да се боядисам, като се измия с него не слагам нищо след това и като изсъхне косата също се сресваше добре. Искам да кажа, различно е от агресивен протеинов шампоан например, където косата се остъргва и е невъзможно да се срешеш без друг продукт.

# 306
  • Велико Търново
 И при мен дълбокопочистващия ш-н/имам на Вела/ заплита, но аз дори и след използването на друг шампоан използвам маска/балсам.
Аз имам доста набелязани продукта/благодарение на вас Wink/, но от няколко месеца използвам предимно  противокосопадни ш-ни/тук-таме, аргановата серия на Наши/ и с никаква интересна комбинация не мога да се похваля Tired

tyzarka , много ти благодаря, че сподели за ш-на на Лейбъл М  bouquet Отдавна го бях загледала, но отзиви досега не бях чела. Ще се радвам, ако споделиш по-нататък с какви други маски си го комбинирала и си останала доволна Hug

# 307
  • София

Всичко зависи от вида на косата.
Само обяснението "боядисана коса" не е достатъчно.
Също така не е ясно каква грижа ти трябва. Защита на цвета, подхранване, хидратация и т.н.
Да права си, трябваше да уточня. Значи има си средствата за подхранване, хидратация и т.н. Имам нужда от продукти, които да защитават максимално дълго цвета. Предварително ви благодаря! Peace

Аз харесвам Керастаз серията за боядисана коса
http://www.enzo.bg/kerastase/reflection-chroma-captive-shampoan- … -bojadisana-kosa/
И
http://www.enzo.bg/kerastase/reflection-chroma-captive-maska-za-bojadisana-kosa/

Също така са хубави и Алтерна
http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-color-hold-shampoan-za-zasshita-na-cvetovete/

И
http://www.enzo.bg/alterna/bamboo-color-hold-intenzivna-khidrati … -bojadisana-kosa/

И двете серии запазват цвета и хидратират.

# 308
  • София
Момичета,

Много съм тъжна. Поръчах си Керастаз Денсифик комплекта шампоан, маска и мус от hqhair.com
От там ми изпратиха следното съобщение:
Hello Radostina,

Thank you for placing order 39807845 with us.

Due to the strict flight and security regulations that are now in place, we are unable to dispatch Kerastase Densifique Bain Densite (250ml) Masque Densite (200ml) and Mousse Densimorphose (150ml) to Bulgaria as the aerosol container is classed as a restricted item. I am very sorry to have to cancel this item.

Any charge taken for this item will be returned to your bank account in 3-5 working days.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,
Sophie"

Защо така се получава. Моля тези от вас, които поръчаха Керастаз Денсифик да кажат дали са го получили и имат ли проблем с поръчката?

# 309
Аз поръчах шампоана и маската и ги получих преди няколко дни.

На cityofangels й отказаха пяната за коса.
Получила съм Имейл от HQ, че не могат да ми изпратят пяната Денсифик, дано в рибката е на тънко  #Crazy

# 310
Руса Мама, серията има маска и реконструктор. Маската е това http://arlenbg.com/product.php?ProductID=344
Реконструкторът е това http://arlenbg.com/product.php?ProductID=341

Реконструкторът е по-силен като действие. Имам го и мога да кажа, че е балансиран, но по-осезаемо се усеща хидратиращия ефект. Протеин има също, защото не ми се разхвърчава косата, както става, когато продуктите са изцяло хидратиращи. Купих го по препоръка на Мама Ден и съм й благодарна  Peace
Аз се интересувах от маската,обаче  Flutter  Blush
Имала ли си я?
Понеже за реконструиращата маска има много хубави отзиви тук, автоматично помислих, че питаш за нея  Blush. На другата нямам състава  Hug.

Момичета маската и балсама на Витаминоколор (Лореал) еднакви ли са ( мисля, че съм чела нещо такова  Blush, но може и да греша). Много ми хареса серията(шампоан + балсам), а  маската е много изгодна в един сайт, та се чудя дали да я взема.

И за диамантената серия на Алфапарф, ако може някакъв отзив.Трябва ми една по-лека серия, но не искам да ми пресушава връхчетата (това ми е проблем на мен).
(((Тук искам да вметна нещо забавно - понеже  виждам в чужди сайтове Алфапарф на двойни и тройни цени спрямо рибката и ей така между другото споделям с фризьорката, която ми боядисва косата.Веднага отсича - ментета  ooooh!   Laughing.)))

И за мнение за бамбуковия шампоан(пак на Алфапарф) също моля  Blush.Имам няколко свободни маски (без шампоан - Osmo, реконструктора на Чи, две на Джовани)), подходящ ли е за комбиниране с тях?Или ще ми препоръчате друг  Heart Eyes.

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 08:11 от martinidan

# 311
  • Бургас / София
Да и на мен ми отказаха пяната Денсифик, маската още я чакам днеска ще звънна в пощата  Peace . Пяната си я взех от рибката  Peace

# 312
martinidan , Шампоана с Бамбук/ботокс е кремообразен,перлен,прави хубава пяна,измива добре,но не го скърцане.Има някаква характерна следа след него,отдавам го на ботокса(косата стои обемна,напомпана).Шампоана се комбинира добре както с протеинови,така и с хидратиращи продукти  Peace
От диамантената серия съм имала маската.На нея пише,че е за нормална коса,и аз действително я усетих слаба.Но след баня,като изсуших стоеше много жива.За блясък не помня да бях впечатлена  Thinking За нормална коса съм сигурна,че ще се отрази чудесно!  Peace
Маската и балсама Витамино колор по логика балсама е по-слаб от маската.Много пъти съм чела как момичетата купуват от големите разфасовки балсам,обаче.

Аз след дълги колебания реших за протеин да ми е 2 мин. р-р и оранжевата маска Дийп на Чи ,а за хидратация се чудя за маската Макадамия.Как се отразява на изрусявана,суха коса?

# 313
Mомичета, взех си Кератина на Наши. Да споделя - шампоана леко заплита, но балсама "оправя" нещата Blush След измиване усещам косата мека и гъвкава, но горният слой пак има "фризи" ефект. Подходящо  ли е Арановото масло/ на Наши/ в случая за финиш? В момента слагам Митик олиото, но не "оправя" нещата.
Моля за съвет - дали да не започна да редувам Кератина с Арган-а или  с Рипеър пак на Наши?

# 314
Mомичета, взех си Кератина на Наши. Да споделя - шампоана леко заплита, но балсама "оправя" нещата Blush След измиване усещам косата мека и гъвкава, но горният слой пак има "фризи" ефект. Подходящо  ли е Арановото масло/ на Наши/ в случая за финиш? В момента слагам Митик олиото, но не "оправя" нещата.
Моля за съвет - дали да не започна да редувам Кератина с Арган-а или  с Рипеър пак на Наши?
На мен митика ми къдри косата,може и  при теб да е така.Пробвай с аргана  Peace

Общи условия

Активация на акаунт