Професионални серии за коса - тема 65

• 66 192
  • 730
  •   2
Отговори
# 195
И на мен не ми хареса балсама с мед и овес на Лейбил М, шампоанът е хубав, добре измива косата, в продуктите се усеща и житния протеин. Всъщност май там е проблемът, той винаги ми изсушава много косата и от там не се получава добра хидратация. Серията е по-скоро балансирана. Обемът при мен се запази Peace
А каква маска ползваш след шампоана Simple Smile

# 196
  • Бургас / София
Пробвах новият мус на Керастаз Денсифик на суха коса и останах доволна уплътнява, прави чупки и обем има утре ще го пробвам на влажна коса Peace

# 197
Преди два дни пробвах комбинация от шампоан Density advanced на Лореал заедно с bain Substantiv балсам на Керастаз и много добре ми се получи.Имаше обем,имаше плътност,косата се зацапа по-бавно.Сега съм в търсене и на хубав финиш,замислям се за този елексир:
http://www.zlatnaribka.com/kerastase/elixir-ultime--eliksir-ulti … letna-roza-125-ml

Нацелих си продуктите и даже мисля маската да започвам да я слагам преди шампоана,да стоя с нея и после да отмия.

+1   Peace  и аз съм доволна много от шампоан Density advanced на Лореал - с каквото и да го съчетая, косата след него е плътна и с обем

# 198
Ползвам хидратиращия шампоан на Алфапарф от серията Nutritive: http://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/P … rl-shampoo-250-ml
 Косата ми стои сплескана и мръсна  Confused Бихте ли могли да кажете защо така се получава?   #2gunfire
Ми идва ти тежък. Вземи си някакъв по-лек хидратиращ ш-н, като този на Афоджи примерно.
А сигурна ли си, че имаш нужда от хидратация, а не от протеин? При мен по едно време така се получаваше с хидратиращите шампоани и маски и се чудех защо клепва така ужасно тая коса.. ooooh! Изчетох доста неща, докато накрая се ориентирах, че просто косата си иска протеин, а не хидратация.
Да, може да пробваш с протеинов ш-н, хидратиращите маски могат да се съчетават с такъв, особено когато косата ти няма нужда от много хидратиране или бързо губи форма.

# 199
  • София
Поръчах си за проба една ампула на Лореал за обем
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/Volumetry-obem-z … avity-serum-15-ml.

Пише, че се запечатва с маската от серията. Не ми се иска да я купувам сега, още повече, че в Рибката е. в разфасовка от 500 мл. и ще ми е много. Та въпроса ми е ползвали ли сте тази ампула и дали мога да я запечатам с друга маска и каква? Имам на Лореал запечатващата Фиберсетик, имам на Керастаз няколко, на Алтерна "Тен".
Какво предлагате?
Целувки!

# 200
  • София
http://www.enzo.bg/shampoani/?f=1-1-2-3649-7058-3803

Някой поръчвал ли е от тук?Виждат ми се доста евтини  newsm78

# 201
  • Belgium
Поръчах си за проба една ампула на Лореал за обем
http://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/Volumetry-obem-z … avity-serum-15-ml.

Пише, че се запечатва с маската от серията. Не ми се иска да я купувам сега, още повече, че в Рибката е. в разфасовка от 500 мл. и ще ми е много. Та въпроса ми е ползвали ли сте тази ампула и дали мога да я запечатам с друга маска и каква? Имам на Лореал запечатващата Фиберсетик, имам на Керастаз няколко, на Алтерна "Тен".
Какво предлагате?
Целувки!

Можеш спокойно да запечаташ и с друга маска - ботокса на Лореал, който имаш, е напълно подходящ  Peace

Аз съм ползвала ампулите дори и без запечатка отгоре и пак имат ефект.  Laughing

# 202
http://www.enzo.bg/shampoani/?f=1-1-2-3649-7058-3803

Някой поръчвал ли е от тук?Виждат ми се доста евтини  newsm78

Конкретно за марката или за сайта  newsm78   Ако е за сайта - аз и доста от момичетата сме поръчвали , малко се бави доставката, защото складовете им са в Чехия.

# 203
  • Пловдив
И на мен не ми хареса балсама с мед и овес на Лейбил М, шампоанът е хубав, добре измива косата, в продуктите се усеща и житния протеин. Всъщност май там е проблемът, той винаги ми изсушава много косата и от там не се получава добра хидратация. Серията е по-скоро балансирана. Обемът при мен се запази Peace

Балсамът от серията, но ми е лек, а косата ми не е много изтощена.

# 204
  • София
Лу, благодаря Simple Smile

# 205

Балсамът от серията, но ми е лек, а косата ми не е много изтощена.

Благодаря ти  Laughing

# 206
Ще ми препоръчате ли хубава маша за коса - такава която да става за обикновено къдрене, и такава с която само отдолу да правя стегнати къдрици ( нещо като на Никол Станкулова). Peace

# 207
Ще ми препоръчате ли хубава маша за коса - такава която да става за обикновено къдрене, и такава с която само отдолу да правя стегнати къдрици ( нещо като на Никол Станкулова). Peace
То не е ли едно и също? Просто тя не се къдри цялата,а в края на косата.

# 208
Момичета,някоя която има маската дийп брилянс на Чи(оранжевата) може ли да ми напише съставките и? Умувам да си я закупя  Thinking
Харесвам много Вела Енрич,но като погледнах съставките-силикони,алкохоли,3та съставка преди края хидролизирана коприна.Преди нея само вредни неща.Та се отказвам от нея.
Маската Митик ойл пък много ми разхвърчава косата,за съжаление и нея на този етап няма да повторя.
Маскинтенз най-издържа,но ми се ще една доза повече подхранване от нея.Чудих се за олео-релакс слим маската,ма да не пък да ми отнеме и малкото обем  Thinking

# 209
Маскинтенз най-издържа,но ми се ще една доза повече подхранване от нея.Чудих се за олео-релакс слим маската,ма да не пък да ми отнеме и малкото обем  Thinking
РуСа-Мамма, защо не пробваш, ако можеш отнякъде Нутри-термик, тя е супер подхранваща и омекотяваща. Докато Слим маската няма да ти хареса, тя е за бухнали, обемни коси, които имат нужда от "укротяване" или отнемане от обема.

Общи условия

Активация на акаунт