Професионални серии за коса - тема 65

• 66 206
  • 730
  •   2
Отговори
# 345
  • Стара Загора
И аз до колкото успях да се поровя в нета май излиза, че ще е някаква приглаждаща серия.И неподходяща за моята коса. Напоследък Керастаз доста нови продукти пуснаха.

# 346
  • Бургас / София
Magnollia защо си направила втора поръчка да не би да са ти отказали цялата на мен само пяната?

# 347
  • София
Magnollia защо си направила втора поръчка да не би да са ти отказали цялата на мен само пяната?

Да, отказаха ми цялата поръчка. Сега поръчах чрез доставчик, но без пяната - да видим какво ще стане. Само не знам кога ще ми върнат парите от отказаната поръчка. В писмото на 19.05. казват, че след 3-5 работни дни, но оттогава са минали 7 работни дни, а не виждам в картата да има възстановена сума.

# 348
  • София
Днес купих маската от слънцезащитната серия на Лакме и този шампоан http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-extreme-cleanse--dalboko … me-cleanse-300-ml.

Сега смятам да ги пробвам, дано да ми допаднат.

# 349
  • Бургас / София

Да, отказаха ми цялата поръчка. Сега поръчах чрез доставчик, но без пяната - да видим какво ще стане. Само не знам кога ще ми върнат парите от отказаната поръчка. В писмото на 19.05. казват, че след 3-5 работни дни, но оттогава са минали 7 работни дни, а не виждам в картата да има възстановена сума.
И моето писмо е от 19.05 утре ще отида да видя дали са ми върнали парите и ще им пиша, евентуално  Peace . Само, ако се сетя каква сума имах в картата, мога направо до банката да отида  Mr. Green

# 350
Ох... само като Ви слушам тотално се отказвам от чуждите сайтове.... достатъчно се напарих, гледам и вие така  Naughty

# 351
Серията Денсифик на Керастаз отежнява ли скалпа, питам тези с бързоомазняващи се корени как приемат серията? Говоря за шампоан и маска....
Тази маска може ли да се слага в корените или е само за краищата? Като започне да се ползва серията, трябва ли да се редува с други или е добре поне в началото да се натрупа само тя за по-добър ефек?

# 352
Преди време си бях купила няколко ампули Денсифик и в началото не намирах никаква разлика, но после нещата се промениха и си купих цяла кутия. Косата ми се уплътни видимо и целият ми скалп се покри в нови растежи.
Сега взех и за дъщеря ми. На нея й е много тънка косата и леко омазняват, ако се слагат всеки ден, затова прилагам през ден, по половин ампула.

Шампоана и маската използвах вече няколко пъти и много ми харесват!
Както пише Лу, придават на косата добър обем, чудесна плътност и хубав блясък.
Нанасям я кичур по кичур по целите дължини - от корена до върха, но без да втривам в скалпа и минавам с терапевтичната преса.

# 353
Мацата ,да споделия после за серията на Лакме (с еднакъв тип коси сме)  Praynig

Тея Керастаз много ме дразнят със странните си серии,особено от оранжевата.Да се чудиш Олео-кърл,олео-релакс,нутритив,маскинтенз коя за какво е,колко е силна и т.н. Сега и тази новата.
За мен е важно една марка да има ясно изразени серии,а не по 2 за къдрава коса,па друга анти-фриз  Twisted Evil

# 354
Магнолия, аз попитах с каква коса си, защото от Керастаз ми бяха казали, че на коса, която не е тънка/изтъняла, разликата с серията Денсифик няма да се почувства толкова. А за Инициалиста е точно така, както каза Лу, ползвай си го на всяко миене, а не повече, още по-добре е, че не я миеш толкова често.
lunna pateka, аз не съм с бързоомазняващи се корени, но ще ти отговоря на другите въпроси.  Laughing Вчера пак писах и-мейл на Керастаз, за да ги питам точно тези неща. Маската не се слага в корените, а по дължините. Питах ги дали трябва да ползвам постоянно серията, или мога да редувам с други за другите нужди на косата. Отговорът беше, че за да се види ефекта, трябва да се ползва постоянно, за да има натрупване. Аз незнам как ще издържа така, както обичам да си ги сменям...
Казаха ми и,че Денсифик ще достави и достатъчно влага/хидратация на косата ми, за да не се притеснявам от пресушаване.  Разбира се всяка коса и косъм са токова индивидуални, че ще реагират различно може би, но косата навреме щяла да си "съобщи", ако нещо не и допада.
Питах ги също дали мога да ползвам Инициалисте м/у ампулите Денсифик, а те казаха - не, в никакъв случай  Naughty -докрая курса с ампулите, а после да си преценя дали искам да продължа с тях,(нямало нужда от почивка, ако не искам самата аз), или да почна серума.  Peace
И да добавя, че това за шнолите, казано от Лу, и за мен важи, откакто ползвам ампулите - станаха ми малки Simple Smile

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 23:16 от Ванини

# 355
Магнолия, аз попитах с каква коса си, защото от Керастаз ми бяха казали, че на коса, която не е тънка/изтъняла, разликата с серията Денсифик няма да се почувства толкова. А за Инициалиста е точно така, както каза Лу, ползвай си го на всяко миене, а не повече, още по-добре е, че не я миеш толкова често.
lunna pateka, аз не съм с бързоомазняващи се корени, но ще ти отговоря на другите въпроси.  Laughing Вчера пак писах и-мейл на Керастаз, за да ги питам точно тези неща. Маската не се слага в корените, а по дължините. Питах ги дали трябва да ползвам постоянно серията, или мога да редувам с други за другите нужди на косата. Отговорът беше, че за да се види ефекта, трябва да се ползва постоянно, за да има натрупване. Аз незнам как ще издържа така, както обичам да си ги сменям...
Казаха ми и,че Денсифик ще достави и достатъчно влага/хидратация на косата ми, за да не се притеснявам от пресушаване.  Разбира се всяка коса и косъм са токова индивидуални, че ще реагират различно може би, но косата навреме щяла да си "съобщи", ако нещо не и допада.
Питах ги също дали мога да ползвам Инициалисте м/у ампулите Денсифик, а те казаха - не, в никакъв случай  Naughty -докрая курса с ампулите, а после да си преценя дали искам да продължа с тях,(нямало нужда от почивка, ако не искам самата аз), или да почна серума.  Peace
И да добавя, че това за шнолите, казано от Лу, и за мен важи, откакто ползвам ампулите - станаха ми малки Simple Smile

Ванини с каква коса си аз съм с тънка и гъста боядисана със сухи краища . Дали ще ми пасне шампоана и маската денсифик .Simple Smile

# 356
Браво на Арленбг ,че са първи с новата серия на Керастаз ! Интересно ми е,в София навярно си има такъв фризьорски салон,дали са добри?

# 357
  • Belgium
А, те не са първи, защото не са я заредили.

Между това да пуснат картинка и това да имат наистина налични продуктите обикновено минава бая време  Laughing

# 358
  • Бургас / София
В рамките на 2 седмици ги пускат нещата в сравнение с рибата, където чакаме по 1 месец, че и нагоре, а даже и шампоана нямат, но поне там е по евтино.

# 359
А, те не са първи, защото не са я заредили.

Между това да пуснат картинка и това да имат наистина налични продуктите обикновено минава бая време  Laughing

Ами първи са с информация за серията.До10на ще е налична   Peace

Общи условия

Активация на акаунт