Професионални серии за коса - тема 65

• 66 198
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
Според мен щом има кератин, значи серията е подходяща за моята коса с тънък косъм, като се надявам да не омекотява прекалено
.... Тази ми звучи приглаждаща и анти-фриз,но пък с кератин...
Според мен серията не е типично изглаждаща, защото от това, което прочетох, главната идея е, че косата става толкова жива, че се движи по "перфектен" начин. Разбира се може и да греша, но ми се струва, че типично изглаждащите серии са по-скоро хидратиращи, имат повече масла, докато тук има кератин и на клипа пише, че продуктите рекоструират косъма отвътре и го изглаждат отвън Thinking
Този Морфо-Кератин комплекс, открит от учените на Лореал, има задачата да заздрави косъма като по този начин като резултат изглади косата отвън.  Peace
И мен не ме привлича серията-изглаждане-не, мерси. Аз обичам да си ходя бухнала.  #Silly

# 376
Вчера пробвах серията Денсифик, измих 2 пъти с шампоана(доста икономичен както всички на Керастаз, които съм ползвала), след него косата ми беше доста груба, но маската(за която не мога да кажа, че е икономична) както казвате "оправи" нещата  Laughing Сложих я и в корените, защото не бях прочела, че трябва само по дължините, но следващия път ще я ползвам правилно  Embarassed Накрая сложих и от пяната и я издухах със сешоар и се получи приличен обем, който както винаги на моята тънка и мека коса спадна доста бързо, но съм решила да ползвам само тази серия, за да видя пълният и потенциал и как се отразява на омазняването, и ще споделя след време Wink

ПС: Много се двоумя за ампулите, откъде излизат най-изгодно, май в Енцо, но нямат наличност Embarassed

# 377
  • Бургас / София
Маската Денсифик ми пристигна за по малко от 2 седмици  Heart Eyes

# 378
  • София
Момичета и аз получих Денсифик на Керастаз от Hqhair. Поръчах в неделя и току що ми я донесоха в офиса. Към гях има и подарък много хубава гривна от Керастаз. Ще споделя впечатления след около месец. Hug

# 379
Мацата ,да споделия после за серията на Лакме (с еднакъв тип коси сме)  Praynig

РуСа-Мамма, засега мога да споделя еднократните си впечатления от снощи. По-нататък по-подробно ще мога да кажа.

Шампоана ми изми много добре косата, но ако се остави без нищо сигурно ще е доста суха. Както досега не слагах нищо, сигурно нямаше да са ми ОК дължините. Ще видим как ще са ми корените утре.

От маската, май сложих повечко, другия път ще намаля количеството. Оправиха се дължините, разплетоха се, не си чувствам днес косата мръсна или тежка. Обикновено имам такива усещания след маска, и затова дълги години не ползвах.

Да разбирам,че не е силно хидратираща маската?

# 380
cvetommira, косата ти е сходна с моята, и затова мога смело да ти препоръчам серията Моисчър рикавъри на Джойко - в момента имам аргановата серия на Наши/като хидратираща/, но след това отново бих си взела на Джойко, с тях косата ми стои гъвкава и подвижна, без да е утежнена Peace
Мерси biskvitka.
Ще поръчам шампоан и балсам и ще споделя как са ми подействали след като ги тествам.   bouquet

# 381
  • София
Мацата ,да споделия после за серията на Лакме (с еднакъв тип коси сме)  Praynig

РуСа-Мамма, засега мога да споделя еднократните си впечатления от снощи. По-нататък по-подробно ще мога да кажа.

Шампоана ми изми много добре косата, но ако се остави без нищо сигурно ще е доста суха. Както досега не слагах нищо, сигурно нямаше да са ми ОК дължините. Ще видим как ще са ми корените утре.

От маската, май сложих повечко, другия път ще намаля количеството. Оправиха се дължините, разплетоха се, не си чувствам днес косата мръсна или тежка. Обикновено имам такива усещания след маска, и затова дълги години не ползвах.

Да разбирам,че не е силно хидратираща маската?

Ох, какво ли да ти отговоря, като нямам вашия опит с професионалните продукти  newsm78
Ако, за това дали даден продукт е силно хидратиращ се съди по това дали става клепнала и утежнена косата, тогава да, не е силно хидратираща. Чувствам си я чистичка косата, но не ми се заплита, има блясък. И в този смисъл съм доволна, че имах опасения дали няма да ми е тежка, да ме подразни и да я захвърля в ъгъла на нещата които не ползвам, но ми е жал да изхвърля.

А според вас, моята коса дали има нужда от протеинови продукти? Косъма е твърд, дебел, косата е тежка, гъста, пълна противоположност на перушинестата коса. Но от нон-стоп изправяне със сешоар 2200W на най-силната температура и скорост, дали нямам някакви поражения. Както казва моя мъж, сешоара направо "пърли". Но ако протеиновите продукти изсушават, сигурно няма да се отразят добре на дължините ми.  newsm78

Ох, много е сложна вашата материя  Thinking

# 382
  • София
Аз ще пропусна новата серия на Керастаз, за което се радвам.  Mr. Green

Не искам да чувам за приглаждане и отнемане на обема, но ще следя мненията за обща култура.  Simple Smile

# 383
  • Велико Търново
Аз ще пропусна новата серия на Керастаз, за което се радвам.  Mr. Green

Не искам да чувам за приглаждане и отнемане на обема, но ще следя мненията за обща култура.  Simple Smile

И аз съм така Mr. Green

# 384
  • София
Здравейте момичета,

от известно време ми се е появил пърхот, ползвам Head&Shoulders, но уви спасение няма, даже имам чувството,че става повече...
Можете ли да ми препоръчате друг шампоан?

# 385
  • Пловдив
Новата серия на Керастаз, ще е точно за мен. Само в Арлен ли ще се намира за сега?

Руса-Мамма, пробвах маската Про-кератин Рефил, споделям, още след 1во ползване, защото определено скоро няма да си сложа протеин на косата, освен от време на време Кератина на Наши, който за мен е супер балансиран. Та косата ми стана плътна и тежка, но и бухнала, ефект, който аз мразя. Има си нужда от хидратация, най-добре ми се отразяват на този етап такива продукти (хидратиращи). Пробвах я от любопитство. За сега ще стои в шкафа и ще чака да и дойде времето.

Ще се запасявам с хидратиращи продукти. Скоро мисля да поръчам Нутри термика и ще пиша.

# 386
  • София
Момичета, констатирах, че или съм голям карък или не знам.
Днес получих от отказаната ми поръчка на Денсифик от hqhair.com маската и шампоана, без пяната!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Това добре, пяната не ми е нужна, ама аз ги поръчах отново чрез превозвач и скоро ще се снабдя с 2 шампоана и с 2 маски #2gunfire

Или аз не чета както трябва или те не пишат както трябва.

"Due to the strict flight and security regulations that are now in place, we are unable to dispatch Kerastase Densifique Bain Densite (250ml) Masque Densite (200ml) and Mousse Densimorphose (150ml) to Bulgaria as the aerosol container is classed as a restricted item. I am very sorry to have to cancel this item."

Може би са искали да кажат, че само пяната не могат да доставят, но така както го превеждам ми изглежда, че ми отказват цялата поръчка.
Сега като го чета пак и като знам, че ми ги доставиха ми се струва, че както винаги аз не съм разбрала.
Пфу...

# 387
Момичета, констатирах, че или съм голям карък или не знам.
Днес получих от отказаната ми поръчка на Денсифик от hqhair.com маската и шампоана, без пяната!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Това добре, пяната не ми е нужна, ама аз ги поръчах отново чрез превозвач и скоро ще се снабдя с 2 шампоана и с 2 маски #2gunfire

Или аз не чета както трябва или те не пишат както трябва.

"Due to the strict flight and security regulations that are now in place, we are unable to dispatch Kerastase Densifique Bain Densite (250ml) Masque Densite (200ml) and Mousse Densimorphose (150ml) to Bulgaria as the aerosol container is classed as a restricted item. I am very sorry to have to cancel this item."

Може би са искали да кажат, че само пяната не могат да доставят, но така както го превеждам ми изглежда, че ми отказват цялата поръчка.
Сега като го чета пак и като знам, че ми ги доставиха ми се струва, че както винаги аз не съм разбрала.
Пфу...
И според мен са искали да ти кажат, че отменят цялата поръчка...Не ти завиждам... Cry за съжаление се случва.. Много е трудна и мудна комуникацията с тези големи сайтове. Ако мога да те успокоя и аз имам пратка, която седи 2 седмица на митницата и не я пускат  а пък аз съм я платила, писах им имейли и те ми отговориха, че отговорността не била тяхна и трябвало да се обърна към българските митници  #2gunfire

# 388
  • Бургас / София
Като гледам превода аз си го превеждам така, че мога да изпратят маската и шампоана, а пяната не защото съдъръжа аерозол. На моето писмо пишеше само пяната, затова ми стана интересно как направо са ти отказали цялата поръчка . Можеш да им пишеш да не ти пращат тази с превозача или да размениш нещата   bouquet

Едит: Сега видях, че пише Unable, което означава че са в състояние да пратят шампоана и маската, ама всеки може се обърка така.

# 389
  • Стара Загора
Днеска получих като изненада шампоан и маска еликсир ултим на Керастаз.Ще видим как ще м исе отразят при продължителна употреба.За момента съм ги ползвала само при фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт