Професионални серии за коса - тема 65

• 66 201
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
А, те не са първи, защото не са я заредили.

Между това да пуснат картинка и това да имат наистина налични продуктите обикновено минава бая време  Laughing

Ами първи са с информация за серията.До10на ще е налична   Peace
Добър е салон Арлен, а новата серия със сигурност я има вече по-хубавите салони.

# 361
  • Belgium
Супер, колкото по-голяма конкуренция има, толкова по-добре  Laughing

Аз по-рядко поръчвам от бг сайтовете, защото и най-бързите се бавят в сравнение с чуждите  Peace

# 362
Всичко купувам от фризьори, на същите цени вк. и Наши. Козметика за коса не поръчвам от никъде.

# 363
А, те не са първи, защото не са я заредили.

Между това да пуснат картинка и това да имат наистина налични продуктите обикновено минава бая време  Laughing

Ами първи са с информация за серията.До10на ще е налична   Peace
Добър е салон Арлен, а новата серия със сигурност я има вече по-хубавите салони.
Колко фризьора са там,знаеш ли им имената?
Аз не знам защо,не мога да се ориентирам в чуждите сайтове,имам чувството,че ще направя нещо и ще ми изтеглят всички пари от картата  Blush Blush

# 364
Аз питах за новата серия, казаха ми, че ще е налична още днес. Ако я получат днес, ще я поръчам и ще си я имам още утре Hug Шампоанът и маската ми Денсифик са вече на привършване, още веднага като излязоха си ги взех, а сега вече ще ползвам още по-новата серия Crazy Това им е хубавото на българските сайтове, лично аз нямам нерви да чакам по 20 дни продукти от чужбина. Лично мое мнение, разбира се Peace

# 365
  • Belgium
О, не във фризьорските салони си има стабилни надценки на продуктите за коса  Laughing

Дори Лореал Проф, които официално бяха смъкнали драстично цените на шампоаните до към 12-14 лева, по салоните упорито ги продаваха за 18-20.

При Керастас разликите са още по-големи. От ФЮ примерно излизат по-изгодно, за e-bay да не говорим  Laughing

Само шампоана Денсифик го взех директно от салона, че нямах търпение  hahaha

Момичета, не знам кой чака по 20 дена (това са само стоките от Китай), моите пратки пристигат обикновено до седмица.

# 366
  • Бургас / София
И аз не съм чакала 20 дена, само 1 път и те се поправиха Simple Smile

# 367
Аз най-често от ФЮ поръчвам, за 6-7 дни ми пристигат нещата.

20 дни са ми се бавили неща от БютиБей, Алтерна и МШ, но тях дори в Арлен ги няма  Laughing

Разликите в цената са много големи, особено с кодове и намаления, не ми е проблем да чакам няколко дни повече, пък и не съм останала без продукти, има какво да ползвам докато чакам.

# 368
rexina, моята е много подобна. Преди беше много гъста, но от известно време ми изтъня леко  Sad, на снимката
Скрит текст:
Mr. Green
), ми е в сегашното състояние, но по-дълга. Боядисвам я сравнително рядко, на 2-3 месеца, много е суха и къдрава. Денсифик си взех, защото ми се иска да си възстановя предишната и гъстота. Засега съм доволна, най-вече от ампулите, но всичко заедно ползвам от около седмица, надявам се резултатите да се увеличават и задържат.  Grinning
А сега и аз четох за Дисциплин. Пишат, че новата серия ще е в наличност за Европа средата на юни/юли, как в България ще дойде по-рано, незнам...може би дотогава само в салоните  Thinking

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 11:07 от Ванини

# 369
Предлагам за да не спамим, да обсъдим самата серия. Според мен щом има кератин, значи серията е подходяща за моята коса с тънък косъм, като се надявам да не омекотява прекалено Thinking Чудя се дали ще е подходящо редуване на Денсифик с Дисциплин newsm78
Аз обичам да редувам сериите, защото така ми оказват по-добър ефект. Има хора, които пък пишат, че при по-дълга употреба усещат продуктите по-добре Rolling Eyes Индивидуално е.

Пропуснах да кажа, че при мен продуктите с кератин правят косата ми една такава малко по-твърдичка и по-плътна. Не стои ката перушина, както с изцяло хидратиращите продукти. Не знам дали при всички е така.

# 370
Предлагам за да не спамим, да обсъдим самата серия. Според мен щом има кератин, значи серията е подходяща за моята коса с тънък косъм, като се надявам да не омекотява прекалено Thinking Чудя се дали ще е подходящо редуване на Денсифик с Дисциплин newsm78
Аз обичам да редувам сериите, защото така ми оказват по-добър ефект. Има хора, които пък пишат, че при по-дълга употреба усещат продуктите по-добре Rolling Eyes Индивидуално е.
Аз това коментирах снощи,че Керастаз едни серии предлагат.... Тази ми звучи приглаждаща и анти-фриз,но пък с кератин... Аз оранжевата им серия хич не ме ориентира кое за какво е,100 вида маски   Rolling Eyes

# 371
Новата серия ще е за непокорна коса, всички типове.Ще заглажда.Шампоанът е без сулфати, маската е за непокорна, средно гъста коса, спрейчето трябва да уплътнява.Това по описание, докато никой не я е ползвал, няма какво друго да се обсъжда.
Цените дали ще са такива или не, също предстои да разберем http://www.cosmeticsbusiness.com/news/article_page/Kerastase_Dis … unruly_hair/98526

# 372
  • Belgium
А според мен да се обсъжда от къде най-изгодно или най-рано може да се купи конкретен професионален продукт за коса изобщо не е спам.

Новата серия на Керастас не ме впечатлява и смятам да я пропусна.

Но с интерес бих прочела отзиви  Laughing

# 373
Аз това коментирах снощи,че Керастаз едни серии предлагат.... Тази ми звучи приглаждаща и анти-фриз,но пък с кератин... Аз оранжевата им серия хич не ме ориентира кое за какво е,100 вида маски   Rolling Eyes

Според мен серията не е типично изглаждаща, защото от това, което прочетох, главната идея е, че косата става толкова жива, че се движи по "перфектен" начин. Затова и балерината е лице на серията. Освен това ми се струва, че Керастаз се ориентират към балансирани продукти, съдейки по Денсифик и Дисциплин.  На мен такива серии започват все по-добре да ми пасват, защото го няма това прекалено изсушаване и заплитане от протеин, нито пък хвърченето и тъничката ми коса от хидратирането. Разбира се може и да греша, но ми се струва, че типично изглаждащите серии са по-скоро хидратиращи, имат повече масла, докато тук има кератин и на клипа пише, че продуктите рекоструират косъма отвътре и го изглаждат отвън Thinking

# 374
  • София
Мацата ,да споделия после за серията на Лакме (с еднакъв тип коси сме)  Praynig

РуСа-Мамма, засега мога да споделя еднократните си впечатления от снощи. По-нататък по-подробно ще мога да кажа.

Шампоана ми изми много добре косата, но ако се остави без нищо сигурно ще е доста суха. Както досега не слагах нищо, сигурно нямаше да са ми ОК дължините. Ще видим как ще са ми корените утре.

От маската, май сложих повечко, другия път ще намаля количеството. Оправиха се дължините, разплетоха се, не си чувствам днес косата мръсна или тежка. Обикновено имам такива усещания след маска, и затова дълги години не ползвах.

Общи условия

Активация на акаунт