Професионални серии за коса - тема 65

• 66 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, много съм щастлива Hug Оказа се, че има професионален шампоан и за деца и веднага поръчах един на малчо. Ето този е http://arlenbg.com/product.php?ProductID=966 Като го изпробваме, ще пиша.  Това е много хубаво, защото давам толкова пари за моята коса, а  на малчо досега купувах масовките за смешни пари Sad Йожен Перма е една от любимите ми марки и възлагам големи надежди Peace Нашия татко няма много коса, а се надявам малкия да си има Praynig

# 391
maksimka, супер изненада, честито  Hug ! Моля те, сподели как ти се отразяват, като добиеш впечатление. В салон харесват ли ти? Аз си ги представям лекички, така ли е?
Аз откакто си взех кремчето и тайно  Laughing поглеждам към тях.

От приглаждане не се нуждая и новата серия май и за мен не е.

За бебета и деца имат добри шампоани и Лореал и Philip Kingsley smile3504 .

# 392
  • Стара Загора
Мерси setony .За момента не мисля да ги отварям или поне не в следващия месец.Прекалено много отворени продукти имам.В салона ми се отразяват добре. Хубава и плътна коса, с блясък. И не утежняват. Обаче незнам как биха ми се отразила при една по -продължителна употреба.Като гледам май скоро ще имам нужда от някакъв финиш продукт ( поне те ми намаляха) .Много се чудя на серума еликсир (жълтия) , а също така и на крема.Крема утежнява ли? Предпазват ли от цъфтене?Ако някой има впечатление нека да сподели. 

# 393
  • Бургас / София
Елексир Ултим шампоана не утежнява, а даже изсушава, много странно  Mr. Green . Аз го оставих настрани сега използвам изцяло Денсифик  Heart Eyes

# 394
  • Стара Загора
   Cityofangels   можеш ли да сравниш еликсира с кристалистето.Интересно ми е да чуя твоето мнение. Мисля, че имаме сходни коси.

# 395
maksimka, кремчето е лек продукт, не утежнява  /аз съм с фин, изрусен косъм/, има "невидими" блясъчета, съвсем дискретни и ненатрапчиви. Нямай очакване за огромни хидратиращи качества, просто леко и приятно омекотява, аз го поръчах за "пълнеж", с някакъв код излезе съвсем ниска цената и нямах никаква предварителна нагласа за него, но много го харесах точно, защото е лек финиш, бих казала летен.

# 396
  • Стара Загора
Гледам,че от крема има малки разфасовки в енцо и се чудя дали да не си взема да го пробвам + серума.

# 397
  • Бургас / София
Точно това е странното, че Елексира повече изсушава и от Кристалисте, ама косата е по плътна. Аз го комбинирам с маската Митик Ойл, с маската Елексир изсушаването беше голямо. Почети същото постигам и с Денсифик, само че при Денсифик има голямо уплътняване, докато Кристалисте ми утежнява, ако го комбинирам с маска.  Елексира дава много блясък, при Кристалист няма толкова. Общото взето и трите серии Кристалист, Елексир и Денсифик си преличат и 3-те са изсушаващи и подходящи за мазен скалп и трите придават плътност и подреденост, като Кристалист го определям като най слаб и има утежняване. След няколко дена ще пробвам маската Денсифик и ще споделя мнение, консистенцията и ми се стори мазна, мисля че ще оправи изсушаването от шампоана.  Елексира е по добър от Кристалист, не утежнява има обем, подреденост и блясък, но и косата е мека, докато при Кристалист повече се изглажда косата, не е бухнала и понякога утежнява и клепва. А при Елексир и Денсифик си има чупки, докато Кристалист е за права коса според мен. Ох надявам се да не съм те объркала, лично аз се бъркам от мнението ми за тези серии  Mr. Green

Едит: Серума Елексир жълтият е уникален, сигурна съм че и крема ще е добър  Heart Eyes . Също така е и много икономичен  Peace

# 398
  • Стара Загора
Мда май точно така ще направя ще взема серума и малка разфасовка от 50 мл от крема да го пробвам.Имам още малко от кристалистето и освен да си го оставя когато дойде момента да отворя еликсира и за да мога да направя и аз едно сравнение между двете серии.Денсифик един път при фризьор съм го ползвала обаче много ми се пресуши скалпа.Нещо такова и с бейн де форс ми се получаваше.По нататък пак ще поискам да ме измият с него.И ако пак ми пресуши ще го махна от уиш листа ми.
А пък тези Керастаз са толкова икономични- направо нямат свършване.

# 399
Новата серия на Керастаз, ще е точно за мен. Само в Арлен ли ще се намира за сега?

Руса-Мамма, пробвах маската Про-кератин Рефил, споделям, още след 1во ползване, защото определено скоро няма да си сложа протеин на косата, освен от време на време Кератина на Наши, който за мен е супер балансиран. Та косата ми стана плътна и тежка, но и бухнала, ефект, който аз мразя. Има си нужда от хидратация, най-добре ми се отразяват на този етап такива продукти (хидратиращи). Пробвах я от любопитство. За сега ще стои в шкафа и ще чака да и дойде времето.

Ще се запасявам с хидратиращи продукти. Скоро мисля да поръчам Нутри термика и ще пиша.

В еднакъв етап сме  Laughing И моята коса в момента не харесва протеини. Ако вземеш Нутри термика пиши после,аз се колебая между него  и маската Макадамия  Flutter

# 400
  • Belgium
При мен Кристалист горе-долу нищо не прави освен да измие косата и друг път съм го писала  Laughing

Елексир Ултим ми е леко хидратиращ, по-леко от Митик Ойл например, а очаквах точно обратното. Не ми изсушава, хубав е, без да е нещо особено.

# 401
  • Стара Загора
Лу и аз така мисля за кристалистето.Надявам се еликсира и при мене да действа по -леко в сравнение с митик ойла.По нататък и аз ще направя сравнение на еликсира и кристалистето.
А вчера едвам се сдържах да не отворя маската еликсир като знам,че мирише страхотно - ей така само да си я душкам  Grinning

# 402
  • София
maksimka,

Като каза, че искаш ди си душкаш маската, защото мирише хубаво се сетих, за най-хубаво миришещата маска за коса, която някога съм ползвала е Алтерна "Тен", както и една от най-добрите, които съм ползвала. Прибрала съм я навътре в шкафа, защото изхарчих шампоана от серията /а тя най-добре работи с него/ с намерение да си купя нов, ама в БГ е 150 лв. шампоана и все чакам някаква промоция. И сигурно я изпускам.

Във .lookfantastic го няма

http://www.lookfantastic.com/alterna-ten-luxury-shampoo-250ml/10360346.html

Изобщо серията "Тен" на Алтерна е една от най-добрите на пазара за козметика за коса, дори някой твърдят, че е най-добрата. /аз не съм специалист и не смея да твърдя такова нещо/. Когато я ползвах усилено косата беше много добра и като казвам усилено имам предвид около 2 г. само нея. Реших да разнообразявам и с друти серии и маски, но тя си остава много любима.
Блясък, подреденост и тежест на косата. Тя е балансирана, доколкото знам, и за подхранване и за хидратация,  като май повече е за хидратация.

# 403
  • София
Новата серия на Керастаз вече е налична  Peace

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 20:52 от Lexy_07

# 404
  • Пловдив
Руса-Мамма, ще ти пиша, аз може би тази вечер или утре ще направя поръчка от енцо, за да може другата седмица серията да е при мен.
Маската Макадамия я пробвах преди няколко месеца от мостри (заедно с ш-на от серията, пак от мостри), но отново се оказа, че моята коса не я харесва. Аз като я заредиха в началото в ЗР си я купих, изхабих една кутия, но за мен не е нещо особено (ползвах я в комбинация с други ш-ни). Сега след време - отново. Викам си, как може да има толкова доволни, да взема пак да и дам шанс, но не и не.

Общи условия

Активация на акаунт