Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 196
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Плами, Ели -  spoko.... Жестоко е и за младия човек, и за децата, и за родителите...

Чакам да дойде сеньора Мария да поизчисти за утре, за неделя аз ще си чистя и отивам да пазарувам. Списъкът е готов, и да съм забравила нещо - и утре е ден. ММ утре ще ходи да взема маса и столове от един колега, че нашата няма да стигне.  ooooh! Дано да издържа, че и аз май съм се синхронизирала с вас.  hahaha

# 661
  • Sofia
Здравейте, момичета! Simple Smile

Ели, съчувствам ти! Много ми е мъчно за дечицата, много...
И аз все това си пожелавам най вече - живот и здраве да си отгледаме малкото дете. Майката винаги е нужна, но за малките деца....

Благодаря ви много за вниманието, милите думи и прекрасните пожелания за голямото ни момиче!  Hug   bouquet

Вчера и Гушкан беше "абитюрентка" - , завърши ПГ (един етап от живота си - най-хубавият - безгрижното детство), беше хубаво тържеството им - открит урок. После децата се почерпиха и забавляваха. Получихме си документа за завършването, та да можем да запишем в 1ви клас.  И сега тръпнем до 3-4.06. когато ще излезе класирането.
Довечера пък съм на РС.

# 662
  • при късмета
Морена, на абитуриенти ти е тръгнало  Grinning и малката абитуриентка е много хубава.
По-добре да не им свършва детството със започване на училище. Имат още малко време след това.
Смърфи, добре, че имаш помощ. Тя само чистеше, нали? Ако ти се наложи помощ за готвене, както в сучая не е ли съгласна да помага?
Мноооого ми се спи. Мразя такова време. А шефа изобщо не пожела да легне поне за малко. Нищо, че не е събличал пижамата изобщо, а и е кисел и му е скучно и се чуди какво да прави.

# 663
Ма ко - тя само чисти, ако я помоля, ще готви - да, ама може само колумбийски неща да прави. Не ми въши работа... Тя да изчисти, пък готвенето ще го оправя.

Моренка - честито "дипломиране" и на Гушкан, попътен вятър и на нея! Peace

# 664
  • Sofia
Благодаря ви Ма ко, СмърфиHug
Ма ко, то от мен ако зависи не свършва, ама образователната ни система/матрица не допуска токова нещо за съжаление.  Twisted Evil

# 665
  • София
Здравейте, момичета!

Липсвате ми!
Колко зажаднях за работата не е истина... 15 години вкъщи след бурен живот...
Чувствам се жива!!!

Много ми хареса разказчето : И това ще мине... Наистина е така...

Нашата директорка на училището е голяма скица. В сряда каза, че прогнозата е на 30 да вали, затова тържеството се пренася на 29... Браво е на жената! Петьо също беше на сцената - изигра 2 пиески на английски. Браво за самообладанието, изобщо не се притесни! Peace

Прочетох назад всичко за да съм в час със събитията! Hug

Ели , съжалявам за приятелката ти. Мир на душата й. Много млади си отиват... Confused

Ма ко, радвам се, че на шефа пъпките са му завехнали, още малко и ще лудее пак по площадките. Ще го даваш ли пак на градината след карантината или сте с лятата ваканция?

Валенцето,
с хората от училището, предполагам може да общувате... Пожелавам на Бояна от новата учебна година да намери много нови приятели, да е  щастлива на новото място.  Peace

Вио, много ти е сладка Дея -хубавея Peace Много хубаво, че я кърмиш.

Джейми дано успешно преплуваш до училище!!!

Хортензия, мъчно ми е за баба ти, а на дядо - мир на душата му.. Confused Наистина е загубила другарчето... Тежко й е...

Славче, добре се посмях на твоя мъж, ама го разбирам – и аз съм същата...Веднъж не си улучих размера...  Laughing Laughing LaughingСамо играчките са точни Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Креми, ще те чакам да ми звъннеш, когато си в София, не знам дали още някой ще може ли да дойде, но ние се надявам да се видим!!! Hug

Плами, много обичам домашни сладка, ммммм...

Моля някой да ми каже когато излезе касис на пазара, толкова ми се яде сладкото от касис, 6-та година не го улучвам - то още няма, то вече свърши Sad

Сеньора Смърфи, разбиора се, че ще издържиш - страхотно момиче си и страхотна домакиня! Да не те четкам в останалото Hug

Моренка, честито завършването на Гушкан! Да ти е жива и здрава и от септември в 1 клас и да е пълна отличничка! Hug

Калинка, с тези дъждове май ще ни пращаш модните гумени ботушки, а Peace

Контеска се радва на топлото време Wink

Марче, спорна работа!

Приятна вечер!!! Може би ще се мерна по-късничко... newsm78 Hug

# 666
Хайде на кафенце!!!
Елинор  Hug Hug Hug
Ма ко дано изплатят фактурата Praynig За дрехите аз съм добре - само супер зимни якета прибирам  Joy Ботушите се носят целогодишно  Joy
Морена комплименти и за малката абитуриентка   bouquet дано ви приемат първи клас където желаете  Praynig
Плами   bouquet
Смърфи какво меню спретна за бг вечерята?
Лус и ти много ми липсваш  Hug Видя ли, че вселената отговаря?  Joy Искаше работа и разнообразие! Браво на Петьо   bouquet При такава артистична мама, как детето да е различно?!?
Аз ще си пусна епизодче от "Щурите съседи"  Joy Ма ко благодаря, че препоръча!

# 667
  • Бургас
Искам сеньора Мария на Смърфи!!! #Cussing out
Искам я,ще ям и колумбийските манджи! Praynig
Плийз! Cry
Днес ми е гаден ден,някаква умора ме налегна,дразни ме даже и детето.Прителки ми се обаждат да излезем,а аз нямам желание да излизам,защото пак ще тичам след Крис и няма да седна.Тя не седи на едно място,разбирате ли,не спира.Седеното го разбира като насилие над личността и и реве.
Просто нямам сили днес и все рева!

Лейди,блазе ти за целогодишните ботуши!Мразя готова слънце и безмислените разходки навън.
Бягам,че ще ви изпортя и на вас настроението.
Като ми мине ще дойда,направо ме боли нещо вътре в гърдите.
синът ми много ми липсва!

# 668
Привет  Hug
Ели, още веднъж - много съжалявам за приятелката ти  Confused Да кажа и аз като Ма ко - ако мога с нещо да помогна за дечицата, насреща съм.
Ние втори ден не сме излизали, само до баба ми слизаме за по няколко часа и това ни е разнообразието. Няма да ви казвам Ванко как беснее - има енергия, а няма къде да я изразходва.
Морена, Гушкан е чудна  Hug
Гуш на всички, после пак съм тук  Hug

# 669
Славче, защо не нарамиш Криста и да отидеш до Мюнхен? Ей го къде е! Ще оставиш двамата мъже да се гледат сами, ще се оправят! А студентът иска ли да се връща в БГ след края на ученето или иска да практикува из немско? Иначе в Бс приятелите ни имат от години жени да им чистят, защо не опиташ и ти! В началото ще ти е леко особено, ама после като свикнеш, ще се чудиш защо по-рано не си го направила. Peace

Лус, ама и ти ли започна работа?  newsm78

Големи дъждове, голямо нещо из БГ!  Shocked Какво е това нещо? Притесних се, че няма да има череши като се върна..., а толкова ми се ядат. Ягоди си имаме целогодишно, някои от тях са супер, други не толкова, ама има.
Иначе напазарувах, всичко е на 6 точки. Сега остава и да го наготвя.  hahaha
БГ вечерята започва да се превръща с балканска вечеря с лек средиземноморски привкус - домати с моцарела и пресен босилек, дзадзики, кьополу, бобена салата, баница със фета, картофени кюфтета, пържени кюфтета, гръцка мусака (за първи път ще правя, дано се получи) и за десерт тиквеник (и той ми е за първи път). Стискайте палци! Изглежда много, ама няма да правя големи количества.
За втората вечер - пак домати с моцарела и босилек, мешана салата от едни дребни марулки с авокадо, репички, домат и морков (звучи странно, ама е много вкусна), испанска тортиля, зеленчуков кугел от Вкуснотеката на Ани, нещо като воловани от многолистно тесто, пълни с котидж сирене, запържен бекон, див лук и отгоре по едно яйце - това се запича на фурната. За основно шницел по виенски и картофена салата по австрийски. Остана да мисля за десерт, ама ако не се изяде тиквеникът от предния ден, ще го пробутам за десерт. Ако пък го изядат, ще направя крем карамел.
Ами това са менютата, ако в понеделник не пиша, да знаете, че съм полудяла от готвене или съм преяла.  hahaha
Миналата година по РД на ММ бяхме в Маями и самата вечер имаше слубежна вечеря в суперски ресторант, която плати фирмата. Имаше торта и подарък, бяха се постарали колегите му. Ама тази година сме тук и трябва да се почерпим с приятелите.  Wink

# 670
  • Fort Worth, TX
Туй дето го изреди ще го изядете ли бе душко?

# 671
Креми, всяка вечер се очакват по 10-на души, да се надявам, че ще го изядат. Peace Ама няма да правя големи количеста. Ако остане от първата вечер, ще съкратя нещо от втората, ще го претопля и пак ще го сервирам, хаха. Ако ли не, да идват пак в понеделник (тук е почивен ден) и да дояждат. Crossing Arms

# 672
  • Fort Worth, TX
Що не бяхте по-близо щях да ударя едно рамо , ако останеше нещо за дояждане.Бирата  щеше да е от вас. Mr. GreenДа ти е жив здрав мъжа Смърфче.  bouquet

# 673
Леле Смърфи, направо ми скри шапката с това меню! Ама за готвенето, дето те чака, хич не ти завиждам  Mr. Green
Титето дали са се прибрали  newsm78

# 674
  • при късмета
ъъъ такова, Смърфи може и през нас да минеш като си дойдеш  Rolling Eyes Ти ще направиш това меню, аз ще те отменя за картофените кюфтета  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт