Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 232
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Кукличка е Дея!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама на теб нищо ти няма, какво слонче ти се привижда?!

# 646
  • при късмета
И аз съм в ПМС и пак нещо ми прави номера и моя само се чудя за какво да го захапя  Mr. Green
Вио да не е при теб това проблема, че чак ще плачеш.
Сетих се за изследването, което твърдеше, че ако няколко жени се съберат в някакъв колектив, започват толкова да съпреживяват с останалите, че даже МЦ им се синхронизира. Да не е станало така и при нас  Laughing Започваме ежемесечни отчети за ПМС и МЦ  Joy
Дея е много сладка и ще видиш ти слонче  Naughty
И от мен лека нощ, че ми е много изморено  Hug

# 647
Смърфче, ще ти порасне носът, да знаеш  Heart Eyes
Ма ко, не знам дали е от това...Нали се кърмим, и си нямам МЦ (дойде ми веднъж след като родих, и от тогава нищо).
Лека нощ, банда  Hug Айде за утре заръчвам само хубави новини и усмивки!
Цалуфки, аз отивам да гушкам бебетата  Hug

# 648
Хич няма да ми порастне носът!  smile3534

Ох,  трябва да ставам да готвя, а ме мързи... Embarassed

# 649
Вио, да я нагушкаш и нацелуваш Деичка и от мен- страхотна е!
Ма ко, аз се нареждам в преброяването, и аз в ПМС. Чувала съм за изравняване на цикъла при дълго съжителство на жени. Аз с колежки съм го имала това.
Лягам си, че главата ще ми се пръсне.
Лека нощ!

# 650
Добро утро  Tired дали е добро  newsm78
Това за синхронизирането е доказано , и аз в кюпа .
Вио голям бонбон е Дея.
Eli -  spoko, сила и кураж!

Джейми - ти отиде ли на лекар? Последният ми спомен беше, че го отложи...

Ама какви са тези дъждове при вас? Където да отворя, все наводнения и порои, ужас... ooooh!

Ходих , ама след седмица пак ще ходя , но важното е че нещата са под контрол .
А за дъждовете , снощи си легнах с светкавици и порои , след това град... сега пак свети , как ще доплувам до училище не ми се мисли.
Ставам че станало време да обувам плавниците.

# 651
Добро утро, момичета! Завърнах се. Много ми е тежко на душата. Заради дядо, който почина, заради баба, която е жива, но като гледам скоро ще го последва. Изгуби сякаш разсъдък, неадекватна, неориентирана, физически няма сила. Тъжно е да видиш как се прощава с човека, който е обичала почти 70 ! години. Като се върнахме от гробището, попита - на хубаво място ли го сложиха дядо ти? На хубаво, отговорих, тя се усмихна. Съжалявам, че ви натоварвам.
На всички, които имаха поводи за празнуване тия дни, изпращам най-сърдечни поздрави. Бъдете здрави и щастливи!
Ели, съжалявам мила. Нека е светло на душата й!
Вале, не се разстройвай, гледай напред! Детето ще е добре на новото място, а това е важно.
Ма ко, добри новини за шефа, браво.
И при нас не е спряло да вали, май ще сме цял ден у дома. Ще полудеят дребните.

# 652
Добро утро момичета!!!

Джейми дано успешно преплуваш до училище!!! Май и в бг при тези дъждове обичайните дрехи ще станат дъждобран и гумени ботуши  Joy
Ма ко за преброяването – от тази сутрин съм с МЦ – явно от там ми е идвала умората – снощи хапнах, изкъпах се и съм заспала в 20ч. Как е Шефа днес?
Вио, Деичка не можах да я видя, но ти я нацелувай по крачетата – аз знам че е прекрасна!!! Направи ли сладкото? За приятелите – едни заминават, други идват...шарен живот...важното е да имаме приятели!
Вале – добре си се справила и с тържеството!!! Днес ли идва пералнята? Всички промени са за добро! Това което не ни убива, ни прави по-силни!!! Баба ми имаше един лаф „ господ праща предизвикателства на силните, защото те могат да се справят” Бояна ще е щастлива в новото училище!
Марче колкото и работа да има в офиса и тя ще свърши  Joy а каквато си оправна – знам и че ще се забавляваш   bouquet
Славка хем се смях с гащите на твоя мъж, хем го разбирам – и аз съм правила грешки, само дето тук мога да ги върна обратно и да ми върнат парите. За това не обичам да пазарувам през компютър... Дано майка ти се стабилизира  Praynig Hug
Лус виждам, че си в еуфория от работата!!! Браво!!! Имаше нужда от нея и да се затъжиш за домакинстването  hahaha Как е Петьо вече завършил първокласник? Дойде ли подаръка?
Смърфи щастливец е твоя мъж с това бижу до себе си!!!
Хортензия   Hug Hug Hug и мама все още ходи всеки ден на гробището при тате, а минаха 2години...не е изгубила разсъдака си баба ти, а другарчето си...
Вчера е било Спасов ден....уж си ги следя тези неща..и червена боя си запазих от Великден...не знам къде ми отиде акъла...днес ще раздам на комшиите. Криво ми е, че пропуснах...
Айде да се усмихне слънцето и да се избавим от подтиснатото настроение!!! „И това ще мине” ... Пожелавам ви усмихнат, слънчев ден, изпълнен с хубави изненади!!!

# 653
  • Fort Worth, TX
Добро утро.
Лейди мерси за закуската.Аз ще си взема само кафе.Другото много калорично за мойта особа.
Ели, кураж днес.Живот мамка му.Много нечестен.Яд ме е когато си отиват млади хора без време.Когато човек си е изживял дните е разбираемо.Не че боли по-малко, но си е в реда на нещата когато е възрастен.Но младите и децата е жестоко.На мъжа ми бабата е на 87 и е много болна .Не се знае дали ще изкара лятото.Имам още 2 баби на тази възраст.Колкото и да ми е мъчно истината е една.
Мушкат, знам колко ти е мъчно за дядо ти.Моя беше невероятен човек, но..
Днес уж се глася за фитнес, но да видим.В случай, че не стигна се мятам на алтернативата Mr. Green
Ели, напръскай цветята с Топсин, ако не си ги пръскала скоро.Това време е предпоставка за брашнеста мана.
Смърфи, добро момиче си ти.
Вио, не успях да я видя.Нищо. Друг път.
Люси, работна, а?
Марето и тя работна.Маре към 10 юни идвам да си знаете софиянките.

# 654
  • при късмета
Прливет, от сутринта съм хукнала и суга се прибрах.
Хортензия  Hug стана ми мъчно за баба ти
Джейми да кажеш какво е станало при доктора
Вио, не се сетих, че при теб е друго положението  ooooh! мен щото ме подмина само за 3-4 месеца и си мисля, че не може другите да се отърват за повече  Mr. Green
Аз май с вас се синхронизирам наистина  hahaha закъснява ми, като преди два месеца, а корем и кръст ще ме съсипят. Вие сте виновни  hahaha
Верно се синхронизираме дотук  Joy
Смърфи, красотна се направи, сега ви остава празнуването. Хубаво да си изкарате.
Тук са ужасни порои навсякъде. Градушката нас ни подмина, но е ударила на доста места. Този път от прогнозата за времето даже я предвидиха.
Калинка, оправи ли се времето при вас?
Неотчелите се да се явяват на отчет. Ще се пишат неизвинени и после му мислете  Laughing

# 655
Ma ko днес не вали  Joy Даже прострях в двора  Joy Само дето няма слънце, ама то си е обичайно. Даже го дават и утре да не вали  Joy Какво стана с фактурата за микрото? Днес съм го ударила на активна почивка - отгоре, отгоре оправих къщата, пускам пералня, след пералня и сега се опвам в банята да се кисна  Joy

# 656
  • при късмета
Точно там ходих сутринта да им я дам.
Уж имам вече одобрение и то писмено, сега пак трябвало да чакам отговор, дали все пак ще ги изплатят  ooooh!

# 657
Тук съм. Изпратихме приятелката....Не бях изпращала млад човек досега, трагедия....няма такава мъка...Малкото и дете вдругиден става на 2...милото няма да помни майка си...
Не се ядосвайте мили момичета за битовизми, всичко е толкова безмислено, пазете здравето си и се радвайте на живота, дори и да е труден! Hug
Креми, още днес ще ги напръскам, снощи и град падна тук и доста цвят ми съсипа.
Днес пак вали през час. На малкия се наводнило училището и утре няма да учат.
Желая ви спокоен ден!

# 658
  • гр.Варна
Ели съболезнования мила.Загубих кръстницата си преди година и половина от същата болест .Беше на 37 години и остави две прекрасни дечица.Бори се дълго и накрая болеста победи за съжаление.Още не мога да повярвам ,че я няма и ,че немога да и звънна по телефона да се посмеем.Независимо ,че ние сме от Варна ,а кръстниците от София връзката ни беше и е много силна.Сега подкрепяме съпруга и с каквото можем,но никой неможе да замести жената и майката която си отиде. Weary
Вио ти ли питаше за сладко в хлебопекарната? Аз станах спец по сладката в нея.Пяавила съм от круши,ягоди,череши,праскови,кайсии ,сливи ,а миналаа година и от смокини направих.Стават чуднички.Спазвам пропоциите в книжката -грамовете за плод и захар и като свърши праграмата изсипвам готовото сладко в бурканчета както е горещо.Затварям и обръщам с капачката надолу за да се херметезира.Като изстине сладкото прибирам буркачетата и ............. smile3508

# 659
  • при късмета
Оф, много е тъжно. Чудиш се за кой да съжаляваш по-напред, дали за отишлите си млади хора или за дечица останали без родител  Cry
Плами, Ели, ако тези дечица имат нужда от нещо казвайте. Дрехи например винаги се сменят често, защото децата растат. Или каквото и да е. Сигурна съм, че останалият родител няма да ги остави, но помощ никога не е излишна. И без друго това, което най-много трябва на децата, няма кой да им даде.
Аз съм изпращала млад човек, приятелят ми за който скоро споменавах. Ако не беше друг приятел, не знам как щях да се прибера от погребението. Ужасно ми беше и начина по който разбрах и изобщо целия случай и погребението.

Аз чак сега прибрах зимните и извадих летните дрехи. Много го мразя това упражнение. Пустите дрехи от 2 седмици ги чакам да се наредят, а те не и не  Crossing Arms Наложи се аз да го правя  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт