Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 241
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Fort Worth, TX
Кофти.Какво и се е случило?

# 631
Най-коварната трибуквена болест...И така скоротечно-за 3месеца и си отиде...

# 632
Здравейте! Прибрахме се накрая. Скапана съм и пия чай  Joy За вечеря метнах една баница, има и салам  Joy Утре обявявам бойкот и няма да ходя никъде!!!
Елинор  Hug

# 633
  • при късмета
Ето ме и мен.
Ели  Cry съжалявам за приятелката ти. Мир на душата й
Вио  Hug и аз разделите ги преживявам, особено с хора с които съм свикнала.
Едни приятели заминаха за морето за 3 месеца, че момчето там ще работи и ми много скапано, защото обикновенно с тях се хукваме насам натам. На мен ми е тъпо, че само лятото няма да ги има, представям си на теб какво ти е.
Гушки и за двете ви  Hug
Сладко и аз не съм правила в хлеопекарната.
Аз си взех днес микровълновата най-после и утре ще ходя да им връча фактурата в енергото, да видим какво ще стане. Даже хванах да не вали между пороите и се прибрах суха
Хайде идвайте вече, къде ходите на този дъжд?

# 634
Елинор, много тъжно  Confused Мама преди много години си замина от тази страшна болест, само на 42...  Cry

# 635
  • Fort Worth, TX
Как трещи при нас.

# 636
  • Бургас
Ели,много съжалявам! Cry Hug

# 637
Elinor75  Flowers Rose Flowers Rose за приятелката ти .
vio   Hug трудно е когато се разделяш с приятели.
И при мен нещата не са много добри ,ето сега се сетих за притча която скоро четох в ФБ: Сине  и това ще мине !http://www.pozitivnoto.info/2010/04/sine-i-tova-shte-mine.html и искрено се надявам нещата да се подредят по възможно най - добрия начин. Живота постоянно ни поставя пред изпитания  Tired

# 638
  • София
 Cry Съжалявам, Ели, много мъчно ми стана!

Джейми, дано се нареди при вас това, което те мъчи!

И аз днес съм тъжна, мина тържеството, толкова ми е мъчно за няколко човека в училището, които за тези близо шест години дадоха мило и драго и направиха толкова много за детето ми...и този дъжд, и това скапано време, всичко ми действа адски депресиращо. А няма да ви казвам как ни валя на връщане!
Пфу! Купила съм си сладолед и сядам да ям, днес съм яла наобяд два домата и това е. Само на рев ме избива.

# 639
Вале, Джей,  spoko

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 22:00 от vio

# 640
Благодаря ви мили приятелки! Hug
И тук вали като из ведро, небето плаче и аз рева...Много ми е тежко, че съм и сама , мм ще дойде утре за погребението....
Джейми, хубава притча. Ще мине, но защо боли така, тези малки дечица, които осиротяха как ще живеят без майчина обич....
Извинете ако съм ви натъжила, исках просто да споделя....

# 641
  • при късмета
Тук съм Вио, шефа почти беше превзел днес компа, а аз стоях на полусъединител да чакам да ми се обадят за печката. Чак в 17ч. се обадиха.
Шефа е по-добре, Т не вдига повече и пъпките завяхват, макар да има още на мехури.
Твоите сладури как са?
Вале  Hug за тези за които ти е мъчно от училището, предполагам има начин да не губиш връзка. Пожелавам на Бояна от новата учебна година да намери много нови приятели, да е спокойна и щастлива на новото място. За теб гуш и си хапни сладоледа  Hug
Джейми  Hug
Ели, много е тежко за деца да останат без майка  Cry
Калинка изпи ли този чай? Тук стана време за питието  Laughing
Днес от времето ли е така тъжно и скапано на всички  newsm78

# 642
  • София
и си хапни сладоледа  Hug

И сладоледа си хапнах, и сладоледа... Animal Pig

# 643
Eli -  spoko, сила и кураж!

Джейми - ти отиде ли на лекар? Последният ми спомен беше, че го отложи...

Вале - хапни си сладолед, ще видиш как ще ти се оправи настроението!  Wink

Аз ходих да се правя красотна, сега ще мъдря списъците за пазара утре. Нали предстои великото готвене!  hahaha
Иначе снощи на ММ много му хареса изненадата-украса и масата! Добре хапнахме и пйнахме после.

Ама какви са тези дъждове при вас? Където да отворя, все наводнения и порои, ужас... ooooh!

# 644
Айдеееееееее, и с мм се сдърпахме  Twisted Evil Без малко да му се разрева, ама станах да мия чинии и ми мина. Пфу да му се невиди!
Ма ко, добре са сладурите. Днес не можахме да излезем (времето!) и вечерта малко се поизнервихме, но като цяло всичко е наред.
Ето ви една Дея - хубавея за лека нощ (гледайте нея, а не малкото слонче, което я е прегърнало, молим!)
Скрит текст:
Кой видял - видял, стига толкоз  Mr. Green

Последна редакция: пт, 30 май 2014, 07:24 от vio

Общи условия

Активация на акаунт