Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 242
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Люска  Hug
Ако имаш кодове на Баринто, лесно се печели, на 3-4 най-много.
Джейми, печели се само един пъзел от телефон, не знам дали знаеш. Но не могат да кажат от кой вид. Ако децата искат друг пъзел регистрирай на друг телефон и имейл.  Аз имам 4 пъзела от 4 телефона, дано са различни.
Марче, затри ли се нейде
Вио и ти не си писала.
Славче  Hug
Изпуснах Столичани в повече, утре ще го диря да го гледам епизода

# 616
Привет  Hug
Смърфи, честит рожден ден на мъжа ти, да е жив и здрав!
Контеска, честит рожден ден на твоята дъщеричка, да е винаги усмихната и щастлива! Да я нацелуваш по сладките бузки  Hug
Моренка, честита ти абитуриентка! Много сте красиви всичките  Hug
Вале,не го мисли, ще мине и ще замине. Честита ти нова пералня!
Ма ко, честита нова придобивка и на теб  Hug
ЛюсHug
Аз заредих хляб за утре за закуска, заредих и една пералня за през нощта (и тя ми е с отложен старт), и седнах да ви прегледам.
От такива игри с регистрация на кодове и т. н. никога нищо не съм печелила. Аз и не играя де  Whistling Братовчедка ми миналото лято бяха спечелили стотици литра бира  beer Регистрира ме тогава и мен, вика има голям шанс...Нъцки голям шанс. И до там бях  Crazy

# 617
  • София
Добър вечер, прекрасници!
Нямам време никакво. ММ се върна и настъпи хаос. То разговори, кой какво е свърши и защо го е вършил и най-вече да дам отчет аз какви съм ги вършила. Дадох. ПоФалиха ме!!

Сега да ви почна по ред на номерата. Много празник  Simple Smile много нещо  има тук. На Контеска да ѝ е жива и здрава дъщерята, на Смърфи честит рожден ден на М и от здраве да не се отървете.  
Тези са за вашите семейства и най-вече за рожденниците!
Скрит текст:

Така, да продължавам.  Simple Smile Ех, Моренке, Моренке, ти все красиви деца имаш! Вълшебница ти е дъщеря ти. Красота е!! Роклята е прекрасна и как ѝ отива....браво!! Честито и на добър час и пожелавам!!   bouquet
Скрит текст:

Ма-ко, не съм се затрила, ами времето ме притиска. Но ще дойда някой ден за дълго.  Simple Smile

Вале, що се притесняваш за глупости, то това е последен ден, кажи им майната им затвори им вратата и забрави. Честита ти пералня!!!!  Simple Smile Каква си взе сподели, че аз продължавам да търся и все нещо не намирам, но и аз си търся определена марка и водя преговори да ми я доставят, но те се дърпат и не щЪт. Ще ги турна У две редици накрая.  Mr. Green Техниката ми е SMEG , а нещо по пазара не ги има. Няма значение, това изобщо не ми е проблем.

Люда, не съм в Гърция, де да можех веднага скачам.  Mr. Green До септември няма мърдане, а ако знаеш как искам да отида....не е истина направо.

Ели, Славунка, Джейми и още кой???? ЦлуФки!

Хортензия, моите съболезнования.

Девойки прекрасни аз май тръгнах на работа в офиса. Много работа има и не мога да отсъствам и не е редно да продължавам да мързелувам.  Така че ще влизам по рядко,  но ще ви чета скришом от офиса и най-вече в обедната почивка.  Simple Smile  За сега така се налага, пришпориха ме и няма как да отсъствам, но все пак отивам късно около 10-10.30 ч. Нали съм с привилегии, ама не защото там е ММ, а по други едни причини.
До скоро!!
Поздрав!

Последна редакция: чт, 29 май 2014, 00:15 от marchеva14

# 618
  • при късмета
Леле, какво се разработихте всички посред лято. Време дойде за отпуска вече  Joy Взимайте я

# 619
  • Бургас
мацки,не мога да спра да се хиля цяла вечер. Joy
ММ си поръчал къси гащи по интернет,дънкен плат с джобчета,шевове.Харесал модела,там пишело 104см.Нашият си измерил талията и решил,че са му тамън,кликнал да плаща и вчера гащите взеха,че дойдоха. #Crazy
То не било талия ами дължина,тъкмо за Криста,иначе са трепач! hahaha
Толкова беше разочарован горкия!
Криста намаза от цялата работа. Laughing

Марче,къде хукна да работиш,лятото идва!

Ели,Криста ми е малко сополива,но като се оправи,ще се видим.Само да не се уплашиш! Mr. Green

Тоз моят таласъм още не ще да спи.Нямам 5 минути лично време.

Смърфи,ММ ме кара да ходим есента в Гватемала,Белиз и Мексико.Как е в първите две?Сигурно пак никъде няма да мръдна,ама да питам.

Майка ми е в болница,първо беше в Интензивното,сега е в пулмологията с пневмония.Много кашля и се притесняват за сърцето и клапата. Sad

Чао за сега!лека нощ на всички!

# 620
Марчееее, как така на работа през лятото, ама щом има много работа, значи нещата са на добре! Wink

Славче - зависи къде ще ходите по тези места. Имам една дружка от Белиз, но тя живее и работи там и казва, че има много високо престъпност. Ако не мърдаш от хотела е ок, ама иначе било гадно. Тя планира да се маха оттам. Гватемала е същата работа. Бих отишла в Коста Рика, но като цяло Централна Америка е с повишено внимание, особено, ако си самоорганизиран турист, както ние обичаме да пътуваме. В средата на юни друга приятелка се връща от Мексико, мога да ти кажа повече тогава. В някои от курортите е супер, но и там си има престъпност. Също храната и водата не са като тук, чревните разстройства са често срещани. Ама защо не дойдете насам? Ти ще останеш при мен, а той да миткосва по съседните държави!  Peace

# 621
  • Бургас
Благодаря,Смърфенце!  bouquet
Както се казва "елате вие,че да не дойдем ние". Laughing
Ако стегнем до Колумбия,няма начин да не се видим. Hug

# 622
Славче, то "ние" ще дойдем преди да дойдете "вие", хаха. Още малко остана, да минат великите тържества за РД и от другата седмица започвам да се готвя малко по малко - багаж, картички, подаръци и т.н. Много искам да видя Криста, ще й поговоря малко на испански, само татко й да не ме погне. Laughing

# 623
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Какво се изучих да ставам рано newsm78
Сега пия кафето и почвам една бърза тренировка. Laughing
Тези дни не мога да стигна нито до гребната, нито до залата.Добре че си имам велото вкъщи и гирички, та закрепям положението. Mr. Green
Една закуска от мен.

# 624
Добро утро и от мен момичета!!!
Креми благодаря за кафето и закуската   bouquet
Днес пак съм в разход - имам уговорка с една мама да водим децата на басейн, трябва и да напазарувам, но първо да разходя кучо, а вали като продънено  Joy чета всичко, но ми е супер заспало и от много хойкане не мога да си оправя къщата, а и се изморих... Чакам с нетърпение да свърши ваканцията и да си почина  Joy
Вале кураж, за последно! Дет са казали старите хора - тури им пепел!
Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 625
  • София
Добро утро и от мен!

Креми, благодаря за закуската!

Смърфи, чакаме те Hug

Славче, е виж Криста как се сдоби с панталонките Laughing

Марче, знаех си, че не отсъстваш без причина Peace

И аз имам много работа, поне още месец, ако не два... После няма да съм нужна толкова... Добре, че повечето мога да върша и от вкъщи, не че не ходя до офиса...

# 626
Добро утро.
Люска, Марче, вие добре поработвате, ама не ни забравяйте и нас де  Hug
Славе, много се смях с твоя мъж  Laughing
Аз мисля да се пробвам да направя сладко от ягоди е хлебопекарната. Правили ли сте, има ли някакви тънкости? Има си програма, в книжката има и рецепта, ама така, ако нещо допълнително трябва да направя, кажете, плийз. А, и дали става после за консервиране?

# 627
  • София
Вио, недей. Прочети пак темите за хлебопекарни- много им се съсипва контейнера от сладката, не една и две потребителки са го писали, вкл и при мен стана така преди години с първата.

# 628
Ехо, къде се изпокрихте всички  newsm78 Цял ден ви няма, айде идвайте си вече  Hug
Днес съм тъжна аз - моя приятелка заминават за чужбина, преди малко си казахме окончателно "чао". Поредните, които (може би) никога няма да се върнат  Tired И се чудя кога ли ще ги последваме и ние, и ми е едно никакво... Тъжно  Confused
------
Вале, темата за хлебопекарните не съм я чела изобщо, реших направо тук да попитам. Ама щом казваш, ще си го правим по традиционния начин сладкото от ягоди  Peace

# 629
И аз съм тъжна, много тъжна.... Загубихме близка приятелка, млада, страхотна жена и майка... Sad Толкова е несправедливо, защо животът е като миг и свършва така бързо за млади хора...

Общи условия

Активация на акаунт