Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 244
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Честит рожден ден на девойката на Контеса  и мъжа на Смърфи !
Току що видях прицеската рокля на девойката ма Морена , всъщност и двете принцеси Simple Smile  страшна прилика има при децата ти Simple Smile

И при нас валя днес , вчера се разминахме само с гръмотевици , а в центъра колежките ги е удавило , ама днес се опита да навакса .
Хортензия съболезнования за дядо ти .
Тити вече ще чакаме да се разпише от БГ.
ма ко честита ти награда, аз се хванах с барнита и супер нерви похабих, още от първия код имаме пъзел, обаче нещо с регистрацията заби та по телефона доизяснявахме с една дама нещата, вчера ми дава дублиран код , днес пак ,при положение че отварям опаковката и тръгвам да регистрирам..., а децата се радват искат да четем како пише за животните , много тъпо се получава.
Вале ще се справиш, не го мисли , а то до петък има само ден Simple Smile Нали знаеш всички интересни моменти са в отсъствието на мъжете .
Elinor75 направо ме разбиваш , кога разведе децата кога тича , пазари че и  кафе в 10 ч  newsm78 .Сама ли тичаш ? Няма ли из морската свободно пуснати животинки ?
Смърфи картичките и двете са страхотни   bouquet мъжа ми вчера ми взе ножици от лидл Simple Smile та шкафа ми отесня и сега си изпразних ново чекмедже .

# 601
Морена, прекрасна е каката, но ти си го знаеш.  Heart Eyes
Контеска, честита ти рожденичка. Да е здрава, щастлива и палава.
Хортензия, моите съболезнования.

# 602
Моренка, много хубава е абитуриентката ви! Прилича на теб! Хубаво бъдеще да има! Уморена си сигурно от подготовки, като видях каква маса си спретнала, но това са приятни емоции!
Вале, много си права за липсата на мъжете! Ние тука двто се "момеем" те разбираме, радваме се на малки отсъствия ама ако е често няма да е така! Честита пералня, нали от магазина ще я доставят, сигурно ще може да ти я сложат на мястото на старата.

# 603
  • Fort Worth, TX
ЧЕстити рожденници на Смърфи и Контес.Много здраве им пожелавам.  bouquet
Сашо заспа и съм сама.Другите още липсват.Ще се строяваме.Всъщност прав е Барека, че трябва да върнат казармите.Днескашните младежи  са пълни лигльовци и лигли.

# 604
Морена прекрасно семейство имаш!!! Много е красива абитуриентката, но и подгласничката също!!! Представила си се прекрасно - аз също се почерпих! Дано се сбъднат мечтите на зрелостничката!

# 605
Моренка, и тук да честитя на щерката дипломирането! Прекрасна е и много успехи й желая!

Валенце - аз живея в Гео Милев и там откъм обещствен транспорт е много зле положението. Ако ти е близо в Люлин метрото, най-добре хвани едно такси до спирката на метрото на бул.Г.М.димитров, няма да излезе повече от 2-3 лева или от Плиска май беше 120 в посока Студентски град. Ако не те устройва метрото, най-добре да се предвижите до Плиска, оттам минават много номера. Ти всъщност много по-добре от мен знаеш, ходила си хиляди пъти. Стискай зъби, утре е последно в това училище.  Peace
А пералнята не трябва ли техник от магазина или съответната марка да дойде да я включи? Поне си спомням, че преди години, заради гаранцията, трябваше да дойде техен човек, ама сега дали е така? newsm78

Креми - то само казармите да бяха... Тук и в обществените училища, които са за най-бедните и нивото на обучение е 0, ходят обаче с униформи. Ама хубави - карирани поли, бели ризи, ярки пуловери, сладури са като ги видиш. Много други хубави практики се развалиха и изчезнаха..., а съм изцяло за демокрацията, но не за свободията.

Ма ко - добра идея е това за пикника! Или пък отидете някъде извън София с колата за един ден - Копривщица например. Или го закарай някъде на увеселителен парк в друг ден, когато няма да има деца. И му купете хубав подарък, душата той!  Heart Eyes

# 606
Ее Креми, на моя огън се печеш с тея синове!Аз малко съм в застой, че големия се е гаджосал сериозно и е много примерен напоследък! Само с девойката излиза след училище, вечер дреме вкъщи че тя с режим и все прибрана да учи е! Малкия още не се е развихрил, ама и от него очаквам изпълнения! Но аз съм против казармата, тя не може да ги направи мъже, изтървано е положението отдавна и не само при момчетата!
Джейми да не живееш в М.рудник? Аз съм там, но в селото. В бургаската морска не разрешават свободно да се пускат кучета, имаше кучкари, но малко и с каишки водеха животинките. Но много спортуващи има, рано бях та се учудих чак.

# 607
  • София
За пералнята- доставят я до вратата. Кой ще я включва не ги интересува. Гаранцията си важи. И от вратата взимат старата, до вратата качват новата.
Смърфи, аз тая игра с транспорта я играя от 6 години. Но по принцип детето свършва  в 15ч и се прибираме преди работещите да напълнят градския транспорт.  А сега тържеството започва от 16ч и ще свърши баш за лудницата в метро и автобуси. Проблемът с Бояна ми е, че не понася претъпкани автобуси и влакчета. Изпада в див ужас. Ако няма бутаница обожава да пътува. Ще се справим, няма начин.
Може и такси да ползваме. Само дето за 2-3лв вече мисля че никой не вози, направо и такситата станаха егати скъпотията. Последно от Слатина до Сточна гара ми взеха 7лв. Близо е, знаеш.

# 608
  • при късмета
Смърфи, ще си получи подаръците. Даже сме обещали сам да ги избере на място в магазина. Майка и тя така му е обещала. Само дето ще стане след празника, че до събота не трябва да излиза. А за планина напира отдавна и все не се оправя времето. Увеселенителен парк имаме и в квартала в момента, та и там ще ходим през другата седмица.
Креми, ти сериозно ли мислиш, че казармата ги правеше нелигловци? Моите приятели които ходиха навремето, който си беше мамино синче си остана такъв и по време и след казармата. Тези които бяха станали хора преди това, излязоха от казармата скатавки и намерили на всичко начина да се измъкнеш. Това са моите наблюдения. Ама и моите приятели хванаха последните казарми, така, че може да е било различно от предишните набори
Вале, мерси, отивам да чета

# 609

Джейми да не живееш в М.рудник? Аз съм там, но в селото. В бургаската морска не разрешават свободно да се пускат кучета, имаше кучкари, но малко и с каишки водеха животинките. Но много спортуващи има, рано бях та се учудих чак.
Направо позна Simple Smile
Ами може тогава да се видим в квартала , от понеделник съм на изчакване ще водя и прибирам детето на проект.

# 610
  • София
За Първи юни да напиша исках- ще има празник и пред Двореца на децата. Нашите момичета от балета ще танцуват и тази година, както и миналите. И много други танци и забавления ще има.

# 611
  • Fort Worth, TX
Мако, малко или много ги учеше на някаква дисциплина и ред.

# 612
  • Бургас
Аз за секунда скачам,че ще къпя дребната.
Моренка,ти и децата ти приличате на красиви елфи,дъщеря ти е мноого хубава! Heart Eyes
На добър и час!

Смърф,честито и на твоето момче!Много да те слуша!  bouquet

Бягам,че ме викат!

# 613

Направо позна Simple Smile
Ами може тогава да се видим в квартала , от понеделник съм на изчакване ще водя и прибирам детето на проект.
Виж как уцелих! Като писа за дъжда и се светнах, че много валя тук! Ще ми е приятно да се видим, аз съм свободна по всяко време-сутрин рано само ги водя на училище моите, така ги свикна баща им, че много закъсняват и да не трупат отсъствия, че все се оправдават с лошия градски транспорт Mr. Green
Ма ко, на същото мнение съм за казармата. Вуйчо ми е лекар, цял живот в телк комисия работи. Има двама сина, на ония години искаше да ги освобождава, че се беше нагледал човека на ужасни случаи от тази казарма, която по онова време всеки си мислеше, че прави момчетата мъже. Като родих аз момчета, човекът това ми каза-добре, че няма казарма днес!
 Ще станат мъже и нашите синчета Креми,като ги "очука живота", както се казва, само живи и здрави да са! Ред и дисциплина не са винаги гаранция за добър живот.

# 614
  • София
Здравейте, момичета!

Брей, нямам време да поседна...

Прегледах набързо - и Марчето изчезна, може би половинката пристигна, а може се припича на Гръцко Wink

Честит рожден ден на принцесата на Контеса! Да ти е жива, здрава и щастлива и само да ви радва!!! Страхотна почерпка!!!  Hug

Честит рожден ден на мъжа на Смърфи! Здраве и благополучие, защото щастието има - това е Смърфи!!! Wink

Роклята на девойката на Морена е чудесна! Страшна прилика има при децата ти, наистина!!! Честито на щерката ти дипломирането! Много успехи й желая!

Хортензия
съболезнования за дядо ти .

Тити вече ще чакаме да се разпише от БГ.

Ма ко честита ти награда, и аз имам много барнита, ама не сме участвали...

Вале ще се справиш, сигурна съм!!!

Ели,  много си работна, всичко успяваш, браво на теб!!! Hug

Смърфи картичките и двете са страхотни, призната майсторка си! Peace

Креми, нашата гордост, мъжете ти са те направили волева... не като аз... глезла... Не знам относно казармите... Може би наистина малко дисциплина им трябва, ама 2-3 години служба - множко е... Мисля, че няма да е излишни от 3 до 6 месеца... не повече Wink

Джейми
,  Hug

Калинка
, чудесни градини показа тези дни, чудни питиета черпиш, на ниво си както винаги Wink Hug

Гледам, че и Бонболинка се разписа тези дни,  Hug

Славче, айде приятно къпане Hug

Вио, много е важна момата с единия зъб Wink

Общи условия

Активация на акаунт