Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 247
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро!

Контеска, честит рожден ден на малката ви принцеса! Да расте здрава, щастлива и много да ви радва!
Тити, ЧРД на патерици на тм-жив и здрав да ти е! Лек път на теб!
Хортензия, съболезнования за загубата на дядо ти! Hug
Калинка,   bouquet за обилната закуска-вземам си от всичко, че съм заслужила днес! От 6ч.съм на крак-закуска правих, водих принцовете на училище, оттам в морската градина бягах, ходих пазарих в Кауфланд, заредих бензин и вече съм си вкъщи с второто кафе и фрешче! Направо преизпълних плана за днес! Joy
Ще готвя пиле с картофи за младежите, за мен една спаначена супа-мисля да се поогранича малко сега докато съм без мм!
Времето е чудно днес-лято! Усмихнат ден желая на всички ви!

Един тъп въпрос: забива ли ви форума като пишете отговор тук, не мога да подчертавам думите с дебелия шрифтq нито скрит текст да пиша, изхвърля ме от страницата направо! В мен ли е повредата? newsm78

# 586
Добър ден момичета!
Контеска ЧРД на малката принцеса!  bouquet
Смърфиетка-да е жи ви здрав рожденкита и помече да те слуша! Wink
Тити-на патерица ЧРД и на твоя мъж!Да е жив и здрави и лек път на теб!  bouquet
При нас не е валяло и е доста топло,пуснах даже климатиците на студено.А вчера ни нападнаха пчели на терасата.Един съссед има кошери и вече цяла седмица се роят ,но отиваха в съседния двор,а вчера по саксиите на терасата и се удряха по прозорците. Confused
Нямам време от задачи  да седна да пиша,по цял ден готвене и по двора на хлад.А вечмер само ви прочитам на бързо и бягам.
Лек ден ви желая! smile3525

# 587
  • Germany
Тити, честито на мъжът ти на патерица!
Смърфи, да е жив и здрав и твоят мъж!
Контеса, честито на момичето ти! Да е здрава и много щастлива!
Хортензия, съболезнования!

# 588
Благодаря ви, момичета!

Да се почерпим за негово  здраве:

Контеска, Честит рожден ден на Бузан! Да е жива и здрава, все така усмихната и лъчезарна!

Ето и картичката за ММ - 1, 2

Отивам да правя понпони за украсата изненада. После и нея ще покажа. Wink

# 589
  • при късмета
Надуших почерпка и веднага се домъквам  Laughing
Смърфи, много хубаво да си изкарате, картичката както винаги е прекрасна
Писе, да не се сдобиете и вие с кошер. Пчелите са опасни като се роят. Ама все пак хубаво, че се размножават, на леля й останаха 1-2 кошера от 6 за 3 години.
Бонболина, на мен все ми си спи, така, че това ми е нормалното състояние.
Ели, на мен иконите над мястото за писане на мнение си ми работят
Морена, как мина бала?
Вио, Люска, Марче, Креми, Контеса, Ста ди, Плами  Hug
Дано не изпускам някой  Rolling Eyes от склерозата е да знаете
И тук да се похваля спечелих си грил скара от една игра. Ще си печем сандвичи с домашен хляб. Имам и друга, но нещо взе да се разпада, тамън ще си я сменя

# 590
Добро утро момичета ,
Благодаря Ви за пожеланията, много ме зарадвахте   bouquet  bouquet
Взех си свободен ден за РД на детето и сега пия кафе ,отвори подаръците и ще я водя на Science center с музей за децата и 3Д филм за динозаврите. Ще прекараме деня там ,а след това ще се прибираме, че имам Ministry staff meeting  от 6-8 и искам да разрежем тортата с баща й в 5 и 30 ,да духне свещичката и да ме закарат .
Ще ви пиша пак като се позавърнем ,а засега благодарности отново и почерпката :

# 591
Здравейте!!!
Контеса благодарско за почерпката!!! Весело да си изкарате!!!
Смърфи обичам "Сахер"!!! Да ти е жив и здрав мъжа и дълги години да се обичате! Наздраве! Картичката е зашеметяваща!
И на мен ми е супер сънливо, а не е типично...Продължава да вали...Пак не готвих  Joy Днес ще сме на китайско  Joy Днес гледах "The bank job" Банковия обир - от 2008г. е, но не бях го гледала - хареса ми.

# 592
Привет, девойки!
 Ау че много почерпки тук има-ще преядем и препием тази вечер!
Смърфи, ЧРД на ТМ, жив и здрав да е, все така да се обичате и пътешествате из света! И да ни показваш и на нас страхотните снимки! Картичката е уникална-пак се повтарям, че много ти се възхищавам на това ти хоби-то си е талант направо! Весел празник на вас и на Контеска!
Тук вали порой, трещи, святка! Аз съм си отворила от любимата бира за блондинки и се кефя на спокойствие! Бре, че хубаво да си без мъж вкъщи! Grinning

Отскоро и станах фен на тази биричка-много хубава! И днес на примоция в Кауфланд беше, та се запасих!
Ма ко, късметлийка-честита ти скаричка! Със здраве да я ползвате и много вкусотии да хапвате от нея!
Марче, къде се изгуби ти? Налегнаха те ангажименти ли, свърши ли моминството?
Другите къде сте? Аз ще вися тук, ще потърся и някой филмче да погледам, че по тв нищо не ми харесва.

# 593
Хехе, Ели, Лефето е страхотна бира. И на мен ми се препи! Наздраве!

Ма ко - честита скаричка, ама не разбрах как така сандвичи на скарата? Или е нещо като партигрил-скара? Много обичам сандвичи с яйце и сирене, запечни на скара или фурна и с една чаша айрян, ехаааа. По нашия край им викаме принцеси, защото на филийките с кайма им казваме странджанки. Хаха

# 594
  • София
Контеска, да ви расте здрава и щастлива Рая и много да ви радва!  bouquet

Смърфи, честито и на ТМ, да сте заедно и щастливи дълги години и много да те радва! Grinning  bouquet

# 595
  • при късмета
Моята е точно парти-грил. Имам и такава за сандвичи, дето се затваря и веднага с това го свързах. Ама сега се загледах, че пише грил скара. Не мога да кача картинката по някаква причина. Като дойде ще я покажа. Ето линка към станицата във фейсбук
https://www.facebook.com/profile.php?id=100006224263567&ref= … p_814060148623224 Трябва да се цъкне на "награди"

Вале, да се сещаш за някое място на Витоша удобно за пикник и да няма много хора. Поляна, като на Златните, до която да може да се ходи с кола.
Само това ми идва на акъла за 1 юни, поне на пикник да го заведем. Няма да са му минали пъпките, нищо, че вече няма да е под карантина. Оф, как се гласеше за празника, а не искам да го заведа някъде и децата да странят от него. Те децата не знам дали ще странят, от реакциите на майките повече се притеснявам
Нещо много започнахте да викате "колко е хубаво без мъж" и "аз съм мома англичанка". Ша Фана и аз да експедирам мъжо на някъде  hahaha

# 596
  • София
Ма ко, може да идете на Игликини поляни. Ако не знаеш къде се намира ще ти обясня на лс.
Недей така за мъжовете- аз досега ревах, буквално, щото пак отива командировка. Утре е последния ден на Бояна в училището, ще имат тържество, аз не исках да ходя и уговорката ни беше той да иде, но....ще ходя, че и  дъждове го дават, че и гръмотевици, ще съм с двете деца и градски транспорт в Гео Милев и как ще се прибирам в Люлин идея нямам..с лодка вероятно.
ММ ми е купил пералня Whistling Ноо разбира се не е и помислил как точно ще се оправям сама като я докарат и него го няма. Сега изнесохме старата отпред пред вратата, защото офертата е да вземат старата и новата да я вземем на малко по-ниска цена. И сега ще съм без пералня до петък вечер...ще засмърдим!

# 597
  • Sofia
Честити празници на половинките на Тити и Смърф!
Контес, честит празник и на теб! Честит рожден ден на Бузан, да ви е жива и здрава!  Hug
Мушкат, съболезнования!  Flowers Rose Flowers Rose

Ето нашата абитюрентка.
Много хубаво изкарахме и ние, и тя.  Grinning

Скрит текст:

# 598
  • София
Страхотна!!! Много успехи в живота да има!

# 599
  • при късмета
Вале, пусни ми на ЛС къде се намират тези поляни.
Отиди на тържеството на Бояна заради нея, нищо, че си разочарована от училището, нали е за последно. И с новата пералня да се похвалиш после
Морена, прекрасна е, браво  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт