Домакини 39/ в очакване на лятото

• 37 248
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Мм има рд и цял ден тичам.
Готвих,бягах на пазар за последно,приготвих багажа за утре.
Цял ден чакам тортата да пристигне.
Уговорката беше за 1 часа.А се очертава в 10 да е тук.
Меко казано ме ядосаха.Другия път ще поръчам на някой по-сериозен.

beer beer3 beer2 smile3510
чувствайте се почерпени!С другите картинки не се справям.

# 571
Тити, да ти е жив и здрав мъжа, много да те обича и слуша!

Ти утре си пътуваш, нали? Лек път! Peace

Калинка - ами ние сме на североизток и югозапад, хаха! Абе слагам го на терасата и туй то. Каквото такова, тук българите са донесли и видях на една вила като дърво е станало. Значи климатът му понася, ама аз нали съм сериен убиец на цветя, да видим колко бързо ще го уморя. Иначе и мушкатото вирее тук, има толкова красиви тераси с тях. Тук мушкатото се казва новио, което означава годеник, да се чудиш защо така са го кръстили. newsm78
Отивам да вадя сладкиша, изглежда опечен и клечката излиза суха.

# 572
Simple Smile
titi888 да ти е жив и здрав мъжа !
А така Смърфи индришето за хващане ще се хване и без да е във вода , ама като си дойдете лятото кой ще ти го полива ?
А за подготовката успех, пиши какво стана с картичката ?
Аз започнах последната работна седмица.След дълга почивка първия ден съм с адско главоболие.
Креми аз май мярнах снимка снощи но не съм сигурна  newsm78 че и една девойка от отчетната тема качва  и като чета сега май твоето име пишеше  newsm78
Вале , Вале няма нужда от Краси Радков имаме си на работа една терца родом от врачанско живяла в плевенско , няма нужда да ти обяснявам картинката  Joy Joy Joy първия месец се пукаха да се хилят с нея всички, а мен ме върна в годините в 18 блок , ако не си спомняш имах врачанки и плевенчанка Simple Smile
ма ко още малко остана , неприятно е добре че още не са такива горещини.Макар че днес при нас беше... Тази вечер изчакахме да захладнее и поиграхме с децата на пиян морков, изведнъж притъмня загърмя , е прибрахме се и още гърми , обаче не валя , ама разхлади.

vio не тормози детето , моето освен банан и ябълка друго не яде, отхапа една трохичка от ягода, една черешка и това е , зимата ако хапне парче портокал или мандарина се радвам.Изобщо не обича плодове, а баткото е друг образ само плодове му дай.
Хайде лека вече , аз ще се ориентирам да лягаме че докато ги сложа и заспят станало време пак да ставам .

# 573
Компотената торта стана супер, дори омахах набързо две парчета.  ooooh!
Ако не я опукаме до утре, да взема каквото е останало за офиса. Тук не черпят, така че не се очаква да носи нещо, ама ако остане тук, ще се търкалям от пукница.

Джейми, картичката ще му я дам утре и веднага след това ще ви я покажа!  Peace

# 574
  • при късмета
Тити, да ти е жив и здрав мъжа. Много да те слуша и обича
Смърфи, чупи малко торта, де
Джейми, почивай докато ти е паднало
Люси, навестявай ни по-често. Много задачи са те налегнали. Дано майка ти по-бързо се стабилизира и иобщо положението там да се нармализира  Praynig
Калинка, хубаво сте се разходили
Шефа още се обажда от отатък, хич не му се заспива. До после

# 575
Тити да ти е жив и здрав мъжа и дълги години да се обичате! Наздраве!

Смърфи ами то годеника по принцип прави повече „мушкато”  та затова е едно и също  hahaha  Смело го вади на балкона щом вирее масово. И тук виреят като луди. Като знам в бг колко гледане искат... тук няма нужда и да се поливат - то времето си ги полива  Joy
Лека момичета и от мен, че пих едно вино с пицата и....

# 576
Смърфи, на линия съм, ще се радвам да се видим.
Тити, жив и здрав да ти е мъжът!
Ма ко, изкарай детето на някое безлюдно място.
В пет часа тръгвам към родния ми край. Дядо почина днес.

# 577
Хортензия, моите съболезнования!

# 578
Тити, честит ти рожденик, да е жив и здрав! Лек път утре  Hug
Аз опуках сума ти таратор на вечеря, едвам дишам. Поне ядох само таратор, без нищо друго  Whistling
Следобед ни валя дъжд - гръмотевици, светкавици, както си трЕбе. Скрихме се в едно заведение, де, не сме били баш под дъжда. Ама беше буря един път. Утре пак така го дават, и следващите дни пак...Аман, подгизнахме значи!
Хоризонтирам се аз, че моите заспаха по светло, утре ще ме вдигнат рано рано.
О, Хортензия, сега прочетох. Моите съболезнования Flowers Rose Flowers Rose

# 579
Мерси дами.Да утре пътувам.
Няколко дни ще се вясвам за малко,че ме чакат задачи.
Хортензия съболезнования! Hug
 JoyСмърфче много се смях сериен убиец на цветя каза Simple Smile

# 580
Добра вечер,

Лусси Hug

Тите  bouquet Жив и здрав да е ТМ и много да се обичате   bouquet

Хортензия  Моите съболезнования  Flowers Rose Flowers RoseHug Praynig

Смърфи , ЧРД и на ТМ   bouquet  bouquet

Марче, разсмя ме  Hug

ма ко да се оправя Шефа и да се разходите на воля  Hug Hug

Креми, тук съм ,но много работа и чудесии .
На всички лека вечер и приятни емоции   bouquet

# 581
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Макар че не е добро за всички.
Мушкат, съболезнования.

# 582
Добро утро момичета!

Хортензия  Flowers Rose Flowers Rose
Тити лек път!
Контеса май днес имаш рожденничка!!! Да расте здрава, щастлива и обичана!

Вале все щях да пиша и забравям - нали реших да купя книги на Майкъл Марпурго след като ти каза за "Сянката" - уж щях да изненадвам малкия, а се установи, че те в училище четат неговите книги и ги коментират. Знае и биографията му. Сега ще чакам на един търг в ибей 26 негови книги - изтича в неделя вечер, та ще видя дали ще успея да ги купя.
Днес го дават цял ден да вали... имаме покана за гости от едно приятелче на малкия от крикет клуба, та ще видим как да мине деня... Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 09:09 от Ladybird_

# 583
  • при късмета
Добро утро!
Хортензия, светла му памет на дядо ти, да почива в мир
Смърфи, да ти е жив и здрав мъжа, да сте все така заедно, усмихнати и щастливи
Контеска, днес ли е рождения ден на детето. да е много здрава, усмиханата и с късмет
Тити, лек път
И тук ни удави снощи. Гърмя, трещя, ама това не ми е проблем. Повече мразя силен вятър от гръмотевици не ме е страх.
Цял ден няма да готвя, за довечера ще правя спагети. Ще гледам да измисля нещо да изведа днес детето за малко
Гушки за всички отивам да си допия кафето  Hug

# 584
Хортензия,съжалявам!
Контеса,весел празник!
Сладкиша стана,в рецептата не пише захар,но аз сложих 1 с.л.Идеален е,сладни,не е много сладък де.
И идея си нямам какво да готвя днес.Имам работа,а не мога да стана.Вчера спах следобяда близо час и не ми мина сънливостта.Снощи в 21/45 бях в леглото с малкото и откъртихме.Днес в 7 едвам станах.Сега ако легна и пак ще заспя  Embarassed Не мога да разбера какво ми става.

Общи условия

Активация на акаунт