тичам по работни задачи
тичам по работни задачи
за кафето и закуската! Как изкарахте празника, как е гостенката?
Къде ще ходите на море? Ако е край нас може да се видим?
, съжалявам за проблемите! За начинанието не се ядосвай, може да е за добро, за здравословните проблеми е лошо-дано бързо се оправи тм! Ще минат лошите дни, кураж само и мисли позитивно! 

Каква изненада получи? Как премина празника?

Няма да ви казвам в какво състояние заварих кухнята, вода имаше в доволно количество от единия до другия край.
Не свършиха и вашите неволи...

На 19 градуса по къс ръкав и цялата съм вир вода
Слънцето напича, няма грам облак и вятър и явно влажността е висока, та за това се усещат като 30 градуса. Мятам бумащината да приключа бързо и да изчезвам в градината. Това на снимката мисля, че е глог, но за първи път виждам цъфнал в розово, а аз си мислех, че е само в бяло...

), пък ще видя дали днес или ще остане за утре, да го сготвя с коприва. Имам от супата топчета. А и пресни картофи ще пека с копър и чесън.
сега ще обядвам втори път 

/ няма много за гледане. Къщи, малко площадче, 2 църкви и гора
Хайделберг е на 8км от нас и там е много красиво. Ако имате път насам, ще те разходя 
Лошото е, че почна да подкашля и сега треперя да не направи спазъм за капак...
Голяма игра е с тази вода, само подът да не беше ламинат. Заниманията с вода много успокояват децата, знам дори, че се прилагат при дечица с проблеми...Ама той направи голямо мазало, и накрая нали ви казвам - 2 в 1 - и чиниите, и пода, че и Дея не можа да си заспи...

Препоръчани теми