Дългото чакане след трансфер-29

• 61 524
  • 710
  •   1
Отговори
# 15
На 21-22.05 спокойно можеш да пуснеш тест,ще отчете...Дано е положителен  Hug

# 16
Момичета да ни  е честита новата темичка, сълзите в нея да бъдат само от щастие, а тестовете - само положителни 
oskarmimi мислех че си тръгнала на работа вече newsm78
Инак и аз съм на мнението на маймунка33

# 17
Здравейте и от мен Stop Heart Eyes
Ако деня на трансфера не се брои, то на мен ми е 6ти ден след трансфер и съм вече крайно отчаяна  Cry Cry Cry
Нямам никакви, ама никакви симптоми, че нещо се случва с тялото ми - нито напрегнати гърди, нито болки някакви. Единственото по-странно е, че имам малко газове, но го отдавам на хормоните от стимулацията или нещо такова.
Това ми е втори опит и така се надявах на положителен резултат  Sad

# 18
Момичета да ни  е честита новата темичка, сълзите в нея да бъдат само от щастие, а тестовете - само положителни 
oskarmimi мислех че си тръгнала на работа вече newsm78
Инак и аз съм на мнението на маймунка33

Хихи, имах намерение, но мъжо се тръшна да лежа поне 3 дена:) Днес обаче сготвих, изпрах, измих чиниите и много нежно пуснах прахосмукачка:) Успех на теб и тук, тикога ще правиш тест Hug

# 19
  • София
Nachita_Nachita , не се отчайвай предварително! Още е рано и не е задължително да усещаш нещо.. Успех! EFP

# 20
Nachita_Nachita , не се отчайвай предварително! Още е рано и не е задължително да усещаш нещо.. Успех! EFP

Дай Боже  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 21
Идея си нямам Rolling Eyes

# 22
  • London
Nachitа мила,
Днес ми е 8ми ден след трансфера и също без никъкви симтоми. Даже днес ме по наболява корема и се надявам гадната лелка да не цъфне  #Sniper
Не губи надежда и мисли положително   bouquet

# 23
Nachitа мила,
Днес ми е 8ми ден след трансфера и също без никъкви симтоми. Даже днес ме по наболява корема и се надявам гадната лелка да не цъфне  #Sniper
Не губи надежда и мисли положително   bouquet

Аз пия 3х2 нош-па и предполагам и заради това не усещам болка. Утре ми е 7 последен ден, в който трябва да ги пия по тази схема и оставам само на утрогестана, естрофема и фолиевата. Но като чета тук из форума за симптомите на момичетата и като си мисля как аз грам не усещам промяна от нормалното ми положение, направо ми идва даааа   Cry Cry

А на теб стискам палци, дано тази болка пък е симптом на друго.

# 24
  • London
Благодаря ти мила  bouquet
Дай боже  Praynig
Ти не се притеснявай има много момичета без симтоми и бременни  Hug

# 25
Nachita_Nachita не се шашкай предварително.Аз също нямах симптоми а чакам двама юнаци  Simple Smile
Успех на всички  Simple Smile

# 26
Nachita_Nachita не се шашкай предварително.Аз също нямах симптоми а чакам двама юнаци  Simple Smile
Успех на всички  Simple Smile

Hug Hug Hug

Лека бременност ти желая и благодаря за куража. Толкова отчаяна се чувствах сутринта, че няма накъде повече. Това ми е втори опит, първия беше при Владимиров. За него знаех, че е обречен още преди трансфера, но сега тръгнах с вяра към втория опит и огромно доверие към клиника Надежда.

# 27
  • При вещиците
Здравейте, записвам се и аз да следя тази тема в ден 10ти от ЕТ. Преминавам през дни с болки като пред цикъл. Усещането ми е, че и този път няма да има положителен резултат. Но, вече реших ще има още един опит, но в Истанбул... Успех и много положителни тестове!

# 28
  • Ст. Загора
Ако всичко е наред във вторник ми предстои ЗЕТ на 1 ембрионче на 5 ден. Успех на всички Hug

# 29
newsm75 newsm75 newsm79 newsm79 Запис и от мен и мерси за темата  Hug  
Успех на всички пожелавам  Peace
Аз също съм след ЗЕТ - 6 ден на 2-е бластоцидчета. Много бавничко минават дните наистина,но нямаме друг избор освен да чакаме....каквото зависи от нас го правим  Wink При мен състоянията се сменят постоянно...ту се смея,ту плача..едни сънища на това ЧХГ,едни мисли....

Общи условия

Активация на акаунт