Дългото чакане след трансфер-29

• 61 532
  • 710
  •   1
Отговори
# 30
Запис!
Маймунка   bouquet

# 31
Аз също съм след ЗЕТ - 6 ден на 2-е бластоцидчета. Много бавничко минават дните наистина,но нямаме друг избор освен да чакаме....каквото зависи от нас го правим  Wink При мен състоянията се сменят постоянно...ту се смея,ту плача..едни сънища на това ЧХГ,едни мисли....

mimeto29, кога мислиш да правиш тест?

# 32
Аз също съм след ЗЕТ - 6 ден на 2-е бластоцидчета. Много бавничко минават дните наистина,но нямаме друг избор освен да чакаме....каквото зависи от нас го правим  Wink При мен състоянията се сменят постоянно...ту се смея,ту плача..едни сънища на това ЧХГ,едни мисли....

mimeto29, кога мислиш да правиш тест?
незная още.... или утре на 8 ден или в неделя на 9 ден...със сигурност до понеделник няма изтърпя... Нещо май ме  е страх   newsm78

# 33
mimeto29, успех ти пожелавам.

# 34
и от мен успех на всички  Praynig

# 35
mimeto29, успех ти пожелавам.
Благодаря ти П@нди. Дано се случат нещата  Praynig Praynig Praynig

# 36
  • London
Стискам палци момичета Praynig Hug
И мен ме е страх от теста  Praynig

# 37
  • London
Здравейте момичета  bouquet
 Исках да ви питам може ли на 9-ти ден от трансфера ( на 5-ти ден ) да покаже много бледа черта, но да е заради прогестерона гела, който слагам  Sad последно ми слагаха орветрил на 30.04 дали той е повлиял Sad

# 38
  • София
Направи си кръвен тест утре,мисля,че ще е доста положителен.Успех,и дано съм права. Praynig

# 39
  • London
Благодаря ти дано да е верен  Praynig
За съжаление не мога да си направя кръвен тест понеже живея в чужбина и е много трудно Sad Но ме боли сега и корема , ох дано не ми дойде  Cry

# 40
Здравейте момичета в тази прекрасна съботна сутрин! Как сте, надявам се да сте много усмихнати и спокойни, на мен днес ми е 5 ден, от третия ден след трансфера почнах да имам болки в яйчниците основно като от седнало положение се изправя /дано са за добро/  Simple Smile Мислете си само хубави неща и чудото ще случи   bouquet

# 41
Запис и от мен,аз февруари правих опит за съжаление неуспешен и сега мисля да го повторя така че започвам да ви следя пожелавам самооо EFP EFP EFP EFP на всички бъдещи мами  Heart Eyes

# 42
Здравейте момичета в тази прекрасна съботна сутрин! Как сте, надявам се да сте много усмихнати и спокойни, на мен днес ми е 5 ден, от третия ден след трансфера почнах да имам болки в яйчниците основно като от седнало положение се изправя /дано са за добро/  Simple Smile Мислете си само хубави неща и чудото ще случи   bouquet

успех мила и аз бях с същите болки и чхг 320   newsm10

# 43
Здравейте отново,мили борбени момичета! И аз се записвам отново да следя темата, след неубедителното ми ЧХГ от миналата седмица,което в последствие и падна,отново съм на старта и се опитвам да не се дам на депресията, която обаче упорито се опитва да ме налегне. Имам едно останало замразено бласт-че, което силно се надявам да е моето Бебче. Обаче бих искала да попитам тук за мнение,въпреки че наскоро имаше пусната тема горе-долу в тази насока,но предпочетох да не се включвам там. Та,бих искала да Ви попитам за мнение,просто мнение,дали да го трансферираме самичко или да се опитам да навия док да спретнем лека стимулация и да се опитаме да му направим компания. Досега съм отреагирвала отлично на стимулациите и при трите ми пункции са вадели над 20 Я,от които по 3-4 са били празни. Заради този факт съм обнадеждена,че евентуално мога да си "позволя" лека стимулация,което естествено скоро ще коментирам с док, но просто исках да посъбера мнения. От друга страна до сега трансферите ми все са били на 3-дневни ембриончета, а този ми последен все пак е на 5. От трета страна пък,до сега ми слагат по 3,а едва едва се захваща по 1,та не знам какъв е шанса само с едното ми бластче newsm78
Срещу сумата, която ще платя за пункцията ще "си купя" още малко надеждичка, ако са двечки поне едното да си остане с мен до края....Та, ще се радвам да споделите мнение, а ако пък има и забременели момичета от трансфер само на едничко и все още четат тук,надявам да се включат за надежда.Благодаря,че изчетохте дългия ми пост!  bouquet Hug

Унесена в моите си въпроси забравих да честитя на всички успели момичета,нека да Ви е лека до бременността,на неуспелите, като мен,кураж,борбеност и мнооооого Вяра!  bouquet

Последна редакция: сб, 17 май 2014, 12:36 от rumena_as

# 44
Nachitа мила,
Днес ми е 8ми ден след трансфера и също без никакви симптоми. Даже днес ме по наболява корема и се надявам гадната лелка да не цъфне  :sniper smile:
Не губи надежда и мисли положително   bouquet

Аз пия 3х2 нош-па и предполагам и заради това не усещам болка. Утре ми е 7 последен ден, в който трябва да ги пия по тази схема и оставам само на утрогестана, естрофема и фолиевата. Но като чета тук из форума за симптомите на момичетата и като си мисля как аз грам не усещам промяна от нормалното ми положение, направо ми идва даааа   Cry Cry

А на теб стискам палци, дано тази болка пък е симптом на друго.
Nachitа, през цялото време нямах грам симптом - нищо не ме болеше с изключение на гърдите, които си ме боляха преди трансфера от естрофема предполагам. В момента съм бременна в 5 г.с. Не се опитвай да тълкуваш наличието или липсата на симптоми. И аз като теб откачах и си мислех че нищо не е станало, но всичко завърши добре. Благодарна съм на момичетата, които ме подкрепяха в този период - наистина е трудно да чакаш нещо за което мечтаеш, но не губи вяра, разсейвай се с неща, които ти носят спокойствие и удоволствие и се опитай ДА НЕ МИСЛИШ  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт