Дългото чакане след трансфер-29

• 61 585
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
  • В сърцето на любимия човек
Мисля, че денят на пункцията е 0 ден, т.е. не се брои, но не съм много сигурна, тъй като и на мен ми предстои първи опит.

# 676

Мисля, че денят на пункцията е 0 ден, т.е. не се брои, но не съм много сигурна, тъй като и на мен ми предстои първи опит.

Точно така - денят на пункцията не се брои.

...яйцеклетките ми влошават качеството си от стимулацията. Наистина не знам какво да правя вече.... И ние сме на доста години вече.

Тортичка, а пробвали ли сте ин-витро без стимулация, на спонтанен (EЦ, както по-често го наричат) цикъл? Аз имам същия проблем - лошо качество на яйцеклетките (заради възрастта) - и това беше една от препоръките към мен. Консултирах се в чужбина...

Извинявам се на останалите момичета, че малко не по темата се включвам Blush...

# 677
  • България
Петият ми опит беше такъв - събирахме яйцеклетки на естествен цикъл, замразявахме ембриони и накрая направихме ЗЕТ+свеж ембрион. Яйцеклетките ми бяха добри. Но ми отне почти година и половина и завърши с биохимична.
Четвъртият ми опит беше на ЕЦ само със свеж ембрион-отрицателен тест, предполагам, защото беше само 1 ембрион. По същата причина нямам големи надежди и сега, още повече, че сега имаше доста ферментации, а при предния опит нямаше никакви.

И за да не е спам  Wink - Как е настроението на чакащите? Аз днес нямам оплаквания. Вчера се притеснявах, че имам тежест ниско долу, днес, че почти нямам... Луда работа!

# 678
Аз  пак имам питане относно трансфер и отпуска. Започвам инвитро на ЕЦ - на 26.06 бях на преглед при Стаменов, но тогава беше рано за ову и днес ме вика пак. На въпроса колко дни ми трябват за отпуска той ми каза - ще отсъстваш при 2-рия преглед - демек днес и една сутрин. Доколкото разбирам сутринта е за пункцията, а после за трансфер не ми ли трябват още дни - за процедура и да съм вкъщи ден-два-три?

# 679
  • България
След пункцията може да си вземеш болничен от клиниката.
Аз съм ползвала такъв за ЕЦ -мисля, че от 2 до 10 дни - колкото искаш. Но пак ги питай днес.

# 680
  • София
До 30 дни можеш да си искаш след пукнцията

# 681
  • България
На мен ми казаха, че на ЕЦ не се полагат 30 дни.

# 682
  • София
Аз когато отидох на следващия ден да си заявя болничен, никой не ме пита на какъв цикъл съм, а само ми каза жената от регистратурата, имате право на 30 дни

# 683
На мен ми казаха, че на ЕЦ не се полагат 30 дни.
Аз съм ползвала 30 дни болниочен след пункция на ЕЦ.

# 684
на мен ми казаха 15 дни макс, Като гледам колко са ми подути яийчниците и 30 няма да ми стигнат да спадна  Laughing Laughing Laughing Laughing newsm78 Grinning Grinning Grinning

# 685
Ponny, благодаря ти за бързият отговор,успокои ме, обнадежди ме и наистина си права, че чакането е най-тежката част!
Аз да  задам и още един въпрос който ми изникна-четох,че трансферът е на 3 или 5 ден, откога се брои първи ден?Например ако пункцията е в сряда това значи ли, че трансфер на трети ден ще е в петък newsm78
Момичета пожелавам много успех на всички и разбирасе на себеси  Blush Grinning и едни големи коремчета

Паяче ако пункцията е в сряда то събота се води 3-ден, а понеделник 5-ден. Деня на пункцията е нулев. Успех на всички чакащи резултат. Пожелавам ви само  EFP EFP

# 686
Благодаря ти Алексче, айде дано от твойте думи в божи ръце

# 687
Най-добре питай док. дали се брои деня на пункцията, при мен е броеше

# 688
Най-добре питай док. дали се брои деня на пункцията, при мен е броеше
Паяче в клиниката в която си така ги броят. Деня на пункцията е нулев. Пак успех!  newsm17 newsm17

# 689
  • България
Нещо луднах днес.........
Нищо не усещам. Поне някакво придърпване да имаше, някакви иглички, гъделичкане, абе нещичко поне.....
Ама то от моето фрагментирало ембрионче какво друго да очаквам....  smile3511

Общи условия

Активация на акаунт