Дългото чакане след трансфер-29

• 61 517
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Ани, не знам. Не съм питала. Предполагам като превантивна мярка и за по-добро кръвоснабдяване на матката.

# 661
Здравейте. Днес ми е 4-ти ден след ЗЕТ на 3 ембр. на 5-ти ден. Нямам никакво усещане или болка, единствено сутрин болка в кръста, но не знам дали е от процедурата или от матрака Simple Smile. А преди 2 мес. ми беше 1-ви опит който завърши с биохимична. Тогава имах болки ниско долу като пред цикъл и мнооого болезнени гърди. Възможно ли е да са били от стимулацията тогава... Аз също съм на фраксипарин през ден

Втория ми опит завърши с мисет тогава сякаш нищо не усещах освен гърдите.
Четвъртия ми опит завърши с прекрасна дъщеричка,тогава освен гърдите усещах едни странни гъделичкания сякаш съвсем лекички ивички преминаваха от време на време на 10 ден получих доста обилно кафяво течение и реших че е цикъл,но не беше.
сега седми опит пак напрегнати гърди болки ниско и подути яйчници..
Стискам ти палци на теб и на всички нас чакащите Simple Smile Simple Smile Simple Smile  EFP newsm07

# 662
  • Варна
Благодаря ти! Рано ми е още да се радвам и да вдъхвам кураж, но искам да кажа, че моят опит ИКСИ беше неуспешен, но забременях в следващият месец спонтанно след 4 год. опити. Дали Господ се смили над мен или стимулацията е оказала влияние не знам. Не спирай да опитваш.

# 663
  • България
И аз съм с болки ниско долу. Гърдите са леко болезнени, но е от утрогестана, защото и преди трансфера бях така.
При предния ми опит, 5-ти поред, имах странни усещания на 6 и 7 ден от ЕТ, като пулсации под пъпа - завърши с биохимична.
Имам 2 отрицателни теста и 3 положителни - при всичките опити съм имала ПМС. Не мога да се ориентирам по това за резултата.
Успех и много късмет на всички!

# 664
И аз се чудя дали ще издържа още един опит. В момента съм с извънматочна и се чудят какво да правят, защото има вероятност да се разпада само. Омръзна ми вече. Не от опитите или чакането, а от всички предшестващи процедури, от които не виждам смисъл. Мъжът ми ме попита:"така ли ще ни мине животът?"  Cry На всички Вас, чакащи, пожелавам КЪСМЕТ!!!

# 665
Аурора, и моя мъж казваше преди последния опит, че искал да си живее живота и му е писнало вече и че вместо опит я да си поканим гости и после да идем на екскурзия. Обаче сега е много горд, че наследник има Simple Smile Ако не бях аз да упорствм и да се боря и с него освен с другите проблеми сега още щяхме да си кукуваме двамата.То и аз исках да си живея живота и не ми се занимаваше, много ясно, ама като знаех, че ако не се боря аз за мечтата си, то няма кой друг и ако не се боря сега, то няма кога (щото не сме първа младост).

# 666
Така е, още не съм се отказала, но и силите са ми на изчерпване.

# 667
  • България
Аурора, от известно време си задавам същия въпрос - така ли ще ни мине животът?!
Мъжът ми преди този опит каза, че вече е време да спрем, ако не се получи. Сега обаче говори от време на време да подаваме документи за фонда и т.н. Хем искам да продължа, хем нямам сили.......

# 668
Ако имате възможност за опит от фонда, не е за изпускане, ние нямаме такава възможност.

С тези разсъждения за живота съм и аз отскоро, твърдо съм решила през август да отида на почивка за да се отърся от всичко, какво като пропусна един цикъл...

# 669
anii78 и Аурора , възхищавам ви се, че имате сили за нови опити след като имате вече по едно детенце!  newsm10 Много ми се иска нашето момиченце да не е само, но не ми се връща към миналите години и всичките надежди и разочарования. Лошото е, че с моя съпруг не сме първа младост и нямаме шанс да почиваме няколко години и пак да започнем опити Sad.

# 670
  • България
amini, не виждам смисъл от кандидатстване по фонда, защото яйцеклетките ми влошават качеството си от стимулацията. Наистина не знам какво да правя вече.... И ние сме на доста години вече.

abra_cadabra, дано да имате късмет и да стане бързо!

# 671
момичета, дали можете да ми дадете малко повече информация за пункцията и трансфера, боля ли ви след пункцията,колко трае упойката, как протича трансфера, все такива глупави въпроси на които нямам отговор Laughing
неможах да намеря тема с нещата, които търся и искам да знам....,  ако някъде е писано ще съм доволна и на линк
благодаря ви и успех на всички

# 672
момичета, дали можете да ми дадете малко повече информация за пункцията и трансфера, боля ли ви след пункцията,колко трае упойката, как протича трансфера, все такива глупави въпроси на които нямам отговор Laughing
неможах да намеря тема с нещата, които търся и искам да знам....,  ако някъде е писано ще съм доволна и на линк
благодаря ви и успех на всички

Паячето, според мен и пункцията и трансфера са най-леката част от всичко - най-тежкото е чакането, търсенето на причини за неуспехите (най-вече, когато такива не се откриват) и упорството не "да си жевееш" живота, а да живееш в паралелна реалност, където времето се измерва в дни преди и след овулация, и т.н.
При пункцията най-стресиращо ми е като се облечем в болничните дрехи и всички "еднакви" чакаме в стаята да ни извикат една по една - първият път ми изглеждаше все едно ще влизаме в газова камера. По самата процедура няма нищо неприятно - слагат ти абокат, упойка и след това се събуждаш направо в болничното легло след процедурата. След последната ми пункция, която беше в 9:00 ч. в 11ч. вече бях на работа и имах среща с клиенти. Никакви неразположения. Дори мозъкът ми работи по-добре след упойка Simple Smile. Трансферът пък е съвсем лека и "рутинна" процедура - като гинекологичен преглед е, само дето трябва пак да си облечен в болнични одежди и трябва да полежиш половин час след самата процедура.
Няма нищо страшно Simple Smile
Успех Simple Smile

# 673
Ponny, благодаря ти за бързият отговор,успокои ме, обнадежди ме и наистина си права, че чакането е най-тежката част!
Аз да  задам и още един въпрос който ми изникна-четох,че трансферът е на 3 или 5 ден, откога се брои първи ден?Например ако пункцията е в сряда това значи ли, че трансфер на трети ден ще е в петък newsm78
Момичета пожелавам много успех на всички и разбирасе на себеси  Blush Grinning и едни големи коремчета

# 674
  • София
Моята пукнция беше в събота, а трансфера на 3 ден във вторник

Общи условия

Активация на акаунт