Дългото чакане след трансфер-29

• 61 527
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Нареждам се под прашеца! Благодаря маймунка!  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 Че за следващия опит да ми е на късмет! ...Аз приключих момичета с моя първи опит икси.
От това по отрицателно би било само "0" newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Успех на всички и дано вашите опити не завършват като моя, а с ревящ финал!

# 646
Нареждам се под прашеца! Благодаря маймунка!  newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 Че за следващия опит да ми е на късмет! ...Аз приключих момичета с моя първи опит икси.
От това по отрицателно би било само "0" newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Съжалявам Алекс стискам ти палци следващият път да бъде твоят и скоро да се радваш на положителен резултата. Важното е да не се предаваш вярвай че ще се случи чудото и на теб. Успех ти пожелавам

# 647

Алекс....съжалявам мила!!Влязох да ти пиша дали е излязъл резултатът и видях , че вече си писала
Не се отчайвай, горе главата и смело напред, следващият път ти пожелавам, не една а две точици

# 648
Благодаря ви момичета! Паяче и shushi много сте мили пак се разплаках! Аз ще се нарева днес и утре и.............. с нови сили към новия опит! Да ви попитам как да си подобря яйцеклетките? Според ембриолозите не били качествени и за това ембрионите не се развиха добре! На 10.07 съм при док. за коментар и нея ще питам, но тук вие сте много добри!

# 649
  • София
Алекс,писах ти на лични  bouquet

# 650
 newsm75 newsm75 newsm79 Нареждам се за малко прашец.Алекс съжалявам за резултата и аз юли ще започвам 2 опит дано най-после  да се получи. Hug

# 651
Благодаря ви момичета! Паяче и shushi много сте мили пак се разплаках! Аз ще се нарева днес и утре и.............. с нови сили към новия опит! Да ви попитам как да си подобря яйцеклетките? Според ембриолозите не били качествени и за това ембрионите не се развиха добре! На 10.07 съм при док. за коментар и нея ще питам, но тук вие сте много добри!

Док предполагам ще ти изпише някакви хапчета аз мога да ти кажа какво съм приемала без да ми го назначава лекар. Сутрин с мюслите приемах и мака на прах по 1 лъжичка не знам дали ми повлия но предполагам че да, защото миналият път Я не бяха с такова добро качество. прочети в нета маката я дават много полезна като цяло за плодовитоста както при жените така и при мъжете на мъжа ми я давах на хапчета защото е по-приятна. Като цяло може да се разровиш в нета има полезни неща за качеството било то и под формата на храна не само като хапчета. Стискам ти палци и знам че ако наистина вярваш в успеха той ще те споходи Simple Smile

# 652
newsm75 newsm75 newsm79 Нареждам се за малко прашец.Алекс съжалявам за резултата и аз юли ще започвам 2 опит дано най-после  да се получи. Hug
Благодаря ти много ! Желая ти успех от цялото си сърце! Дано това да ти е последния опит, който да завърши с ревящ финал!!!

# 653

Док предполагам ще ти изпише някакви хапчета аз мога да ти кажа какво съм приемала без да ми го назначава лекар. Сутрин с мюслите приемах и мака на прах по 1 лъжичка не знам дали ми повлия но предполагам че да, защото миналият път Я не бяха с такова добро качество. прочети в нета маката я дават много полезна като цяло за плодовитоста както при жените така и при мъжете на мъжа ми я давах на хапчета защото е по-приятна. Като цяло може да се разровиш в нета има полезни неща за качеството било то и под формата на храна не само като хапчета. Стискам ти палци и знам че ако наистина вярваш в успеха той ще те споходи Simple Smile
Благодаря ти много ще пробвам!

# 654
Здравейте, момиче те от доста време не съм влизала.
През това време направих два опита за второ бебче и сега трети..
Трансфера ми беше в петък,нищо по различно от предишните шест опита Sad
Докторката ми преписа Фраксипарин не знам защо,на някой да са му го давали така да се каже профилактично???
Записвам се при вас и започвам голямото чакане
Стискам палци на всички и пожелавам много късмет  и дай боже EFP

# 655
  • България
При мен има назначен фраксипарин - с тромбофилия съм. При предишни опити, преди да открием този проблем, ми назначаваха аспирин протект. Успех ти желая!

Aleks_pld, съжалявам!

# 656
  • Варна
И аз имах х 1 през ден. Без тромбофилия съм.

# 657
Имам чувството че се чудят с какви лекарства да ни тъпчат защото не знаят къде е проблема.. Thinking
Аз си мисля, че нещо се случва с ембрион четата, на предишния ми опит трябваше да ми правят трансфер на 5ти ден,но ми се обадиха да отида на 4ти (забавило се развитието).Сега директно ми казаха че ще е на 4ти ден, казаха че развитието им е като за 3ти и половина.Вече не знам какво да правя  Cry
Имах 14 яйцеклетки от тях 9 оплодени половината ИКСИ другите ИНВИТРО, направихме и ИМСИ,кокултивиране и надраскване на лигавицата друго дали остана да се прави не знам.
Моля се този опит да е успешен, че следващ не знам дали ще понеса ooooh! ooooh! ooooh!

# 658
И аз имах х 1 през ден. Без тромбофилия съм.
[/quote
На мен дори не ми направиха изследване,но досега не съм имала проблем.На теб защо са ти го предписали като и ти нямаш?

# 659
Здравейте. Днес ми е 4-ти ден след ЗЕТ на 3 ембр. на 5-ти ден. Нямам никакво усещане или болка, единствено сутрин болка в кръста, но не знам дали е от процедурата или от матрака Simple Smile. А преди 2 мес. ми беше 1-ви опит който завърши с биохимична. Тогава имах болки ниско долу като пред цикъл и мнооого болезнени гърди. Възможно ли е да са били от стимулацията тогава... Аз също съм на фраксипарин през ден

Общи условия

Активация на акаунт