Дългото чакане след трансфер-29

• 61 542
  • 710
  •   1
Отговори
# 615
И аз по темата с работата - опитите - бебето.
Имам късмета да работя на място, което ми харесва и на което влязоха на 100% в положението ми. За всичките ми пет опита веднъж не са ме накарали да се почувствам виновна. Като се разбра, че съм бременна шефовете искрено се радваха, че най-после е станало, нищо че се започна тюхкане по търсенето на заместник.
Но през тези години много неща  не започнах с идеята, че няма да бъде коректно да излизам в болничен, а после и по майчинство. Отказах две по-добри /тогава така мислех/ работи, не кандидатствах за по-високи позиции във фирмата. Един ден споделих с тогавашната ми шефка какво ме спира и отнесох конско. Не, че ми каза нещо, което не съм знаела, но ми даде тласък да не тъпча на едно място.
Няма по-хубаво нещо от това да могат да се съчетаят двете неща - и за самочувствие, и за финанси.
Но май на повечето жени им се налага да правят хиляди гимнастики, за да започнат опит. Sad

# 616
Здравейте момичета, много стиснати палци на всички момичета от мен за  EFP EFP
Аз бях писала малко по рано в тази тема............ вчера след среща с док се надявам че септември октомври ще съм на старта с 4 икси ( дано стане се моля)  Hug Hug Hug

# 617
aekara успех мила, и аз се наредих за септември - биопсия и ако е добра стимулация по къс протокол.  Петти опит ще ми е, втора стимулация.

# 618
aekara успех мила, и аз се наредих за септември - биопсия и ако е добра стимулация по къс протокол.  Петти опит ще ми е, втора стимулация.

С мъжки фактор ли сте? И ние биопсия и ако добра почваме ......... Hug Hug Hug

# 619

С мъжки фактор ли сте? И ние биопсия и ако добра почваме ......... Hug Hug Hug
На мен 5 стимулация 4 икси

# 620
Да кандидатствахме с мъжки фактор, 2 заповед ще ползвам от фонда, иначе съм имала 4 трансфера от първия опит, за съжаление неуспешни, иначе при мен е махан полип и това е.

# 621
Разводнявам темата, ама и аз пак да си кажа
Скрит текст:
Поздравления за решението ти, E_len  Hug Подкрепям те напълно, аз съм горе-долу в подобна ситуация – десетина година работа и без бебе, една година без работа, но в процедури - работеща за бебе  Simple Smile Аз също станах доста по-спокойна и съсредоточена в идеята, че детето е най-важното. Но въпреки всичко ми е много съвестно, че аз си стоя в къщи, а ММ работи. Чувствам, че не е правилно така. Искам да работя, за да съм полезна за себе си и да внасям пари в къщи. Клоня към решението да откажа предложението за работа, макар че после надали ще намеря. Започна ли я, няма как да отсъствам за опити. Abra_cadabra, и ти си права, че не бива да се тъпче на едно място. Аз ли си го правя сложно, не знам, ама някакси на този етап нещо не ми се получава работа-бебе. Дано не ми се накарат момичетата тук, заради тези лирични отклонения   bouquet
Успех на всички момичета  Hug

# 622
Да кандидатствахме с мъжки фактор, 2 заповед ще ползвам от фонда, иначе съм имала 4 трансфера от първия опит, за съжаление неуспешни, иначе при мен е махан полип и това е.
успех и на теб мила  Hug Hug Hug може пък и да сме заедно  Simple Smile в чакането ( писах ти на лични)

# 623
Момичета имам нужда от съвет. Според вас възможно ли е да се захванат ембриони с 2клетки и с 4 клетки? И може ли да ми става лошо от лекарствата които пия? И нещо много се надух притеснявам се да не дойде лелката и с тези болки....................  newsm45

# 624
  • София
вземи пусни един тест  Rolling Eyes

# 625
В събота. Страх ме е по ранен да пускам.

# 626
  • ...в най-дългото очакване на щастие...
В събота. Страх ме е по ранен да пускам.
Страх, не страх, ако са се захванали ще е ясно вече. Да се измъчваш до събота няма смисъл.

# 627
Момичета имам един въпрос вчера бях при док видя сакчето каза че е всичко е наред. Аз съм с териотид на Хашимото пуснах ТСХ днес и резултата беше 3,24 изписаха ми Л-тироксин 50. Искам да попитам някой дали го е пил, дали е имало резултат, горе долу кога се очаква да повлияе и най важното този резултат лош ли е за бебето на този етап от развитието и може ли да му навреди ? Малко се сдухах

П.С. не знаех къде другаде да пиша и хайде пак в тази тема Simple Smile

# 628
Момичета имам един въпрос вчера бях при док видя сакчето каза че е всичко е наред. Аз съм с териотид на Хашимото пуснах ТСХ днес и резултата беше 3,24 изписаха ми Л-тироксин 50. Искам да попитам някой дали го е пил, дали е имало резултат, горе долу кога се очаква да повлияе и най важното този резултат лош ли е за бебето на този етап от развитието и може ли да му навреди ? Малко се сдухах

П.С. не знаех къде другаде да пиша и хайде пак в тази тема Simple Smile
Аз не съм бременна, но пия л-тироксин.Може да си пуснеш контрола след 45дни. Няма да навреди на бебо споко Simple Smile

# 629
  • В сърцето на любимия човек
При бременни се прави контрола на 30 дни на ТСХ и ФТ4.
Не се притеснявай, важното е, че сте го открили навреме. Д-р Начев държи в първи триместър ТСХ да е под 1, а след това под 2. Стискам палци до следващата контрола вече да е в норма Praynig

Общи условия

Активация на акаунт