Страсти- градините в София, кампания 2014/ 2015г.

• 30 617
  • 782
  •   1
Отговори
# 630
 Simple Smile Simple Smile Wink Wink ами то като цяло, ако не беше такава борба и такъв ужас да го вкарам можеше и да не се разочаровам (например с раждането и моите осигуровки му се полага място в еди коя си ясла) Simple Smile Можеше и да не очаквам нещо.......... но при положение, че около месец не спя и само си мечтая за свободно място в някоя от яслите защото август трябва да се върна на работа......................... очаквам като се преборя за място поне да ме посрещнат с усмивки и "Браво! Успяхте да класирате детето си за едно много приятно и спокойно място!" А не класирахте го, на място, където веднъж на 6 месеца минава представител от Хеи за да види дали има мишки и да пие кафе с директорката Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 631
  • София
Simple Smile Simple Smile Wink Wink ами то като цяло, ако не беше такава борба и такъв ужас да го вкарам можеше и да не се разочаровам (например с раждането и моите осигуровки му се полага място в еди коя си ясла) Simple Smile Можеше и да не очаквам нещо.......... но при положение, че около месец не спя и само си мечтая за свободно място в някоя от яслите защото август трябва да се върна на работа......................... очаквам като се преборя за място поне да ме посрещнат с усмивки и "Браво! Успяхте да класирате детето си за едно много приятно и спокойно място!" А не класирахте го, на място, където веднъж на 6 месеца минава представител от Хеи за да види дали има мишки и да пие кафе с директорката Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хахаха, кефиш ме. То най-вероятно на всички родители ни се ще да ни посрещат така, ама реалността е много различна. По-скоро - ако не ви харесва това, което виждате, може да се махнете, много важно. Още няколко хиляди чакат за твоето място Simple Smile

Дано детето ти да се адаптира лесно и най-вече да не боледува.

# 632

Хахаха, кефиш ме. То най-вероятно на всички родители ни се ще да ни посрещат така, ама реалността е много различна. По-скоро - ако не ви харесва това, което виждате, може да се махнете, много важно. Още няколко хиляди чакат за твоето място Simple Smile

Дано детето ти да се адаптира лесно и най-вече да не боледува.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Така де! В тази ситуация родителите не смеят да кажат гък! Точно защото ако не ти харесва има 1000 деца чиито родители се молят всяка нощ за мястото! А трябва да има механизъм за контрол........... но

Много благодаря за пожеланията! Аз пък ви желая да стане най-доброто за вас и мъничетата! Hug

# 633
Erika_ каква е тази искова молба, за какво служи  newsm78

И на мен ми стана интересно  Thinking

# 634
petjata, в случая НЕ важи критерия "месторабота". Важат критериите, които са приети в кампанията, когато се е кандидатствало за пръв път - т.е. критериите под набор 2010.

Благодаря!   bouquet

# 635

Сладурки, искова молба е това, което входираш в съда, за да заведеш дело Simple Smile Нищо интересно, в смисъл нищо, което да помогне на детето ми да влезе в общинска ДГ  Peace

# 636
  • СОФИЯ

Сладурки, искова молба е това, което входираш в съда, за да заведеш дело Simple Smile Нищо интересно, в смисъл нищо, което да помогне на детето ми да влезе в общинска ДГ  Peace
В случая трябва да е жалба, а не искова молба  Wink, освен ако не си решила да съдиш някого по гражданскоправен ред, напр. за вреди  Grinning

# 637
Ами те си вредят........ На психическото състояние на майките, което се отразява на психическото здраве на детето и цялото семейство! То да не  елесно да психуваш един месец ще те изтеглят ли, няма ли да те изтеглят..................... Само не знам кой конкретно носи отговорността за цялата ситуация...............

# 638

В случая трябва да е жалба, а не искова молба  Wink, освен ако не си решила да съдиш някого по гражданскоправен ред, напр. за вреди  Grinning
Мерси за уточнението Simple Smile Нали пишат "Оспорване на подзаконови нормативни актове" в АПК, а още не съм се заела с окончателното оформяне, само текста съм си набрала. И то го набрах, защото мислех да пускам предложения до вашата РГ и до СНБМ, обаче виртуалното деловодство на СО приема само до 4000 символа; съкращавах съкращавах и пак не щя и не щя... Затова се отказах и реших да преработя материала направо за пред съда после ако дъщеря ми пак не влезе, поне си излях вижданията и емоциите в думи.
Идеята ти за вреди иначе също не е лоша   bouquet Тъпото е, че не си пазя бележките от ЧДГ и от читалището сега ...

# 639
rumipet2, яслата в Изгрев е страхотна, директорката си е на мястото и вътре е много хубаво. Не знам откъде тези впечатления, явно очакванията ти са свръх това, което е в общинските заведения. Но тази ясла си е много добра.

# 640
Записахме се. Най-накрая. С моята бележка имаше проблем, че нямаше отпуск по майчинство, но на втората бележка вече пишеше и това. Добре че ги чета бележките преди да ги занеса, иначе щяха да ни върнат. Днес рано я записах. Нямаше я директорката. Друга жена ни записа и ни даде входящ номер. Като се прибрах получих и имейл с час малко след като сме си тръгнали, че е записана. Толкова се радвам. Вече няма да плащаме за частна и да ни отнема много време да я заведем. Успех и на другите дечица. Знам какво е цяла година да се моля в очакване чудото да стане и междувременно да давам така необходимите ни пари излишно.

# 641
  • София
rumipet2, яслата в Изгрев е страхотна, директорката си е на мястото и вътре е много хубаво. Не знам откъде тези впечатления, явно очакванията ти са свръх това, което е в общинските заведения. Но тази ясла си е много добра.

За коя ясла става въпрос в Изгрев? За там съм чувала повече хубави неща, но може би има и някой лоши градини.

# 642

За коя ясла става въпрос в Изгрев? За там съм чувала повече хубави неща, но може би има и някой лоши градини.
В Изгрев има само една ясла - 36 ДЯ, другите са ОДЗ и ЦДГ

# 643

В Изгрев има само една ясла - 36 ДЯ, другите са ОДЗ и ЦДГ

Ами дано да съм приела много емоционално първата среща ............... днес пак ходих и пак дворът беше празен ............ което е ок за 1ва група но втора група са си на по 2,5 и повече децата........ защо ги държат вътре не знам..........

# 644
в яслите няма разделение по възраст в групите - в  една група са от 10м до 3г и повече...

Общи условия

Активация на акаунт