Ebay - 93

• 62 503
  • 796
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте!
Може би въпросът ми е бил вече задаван и моля да ме извините, ако е така.
Харесала съм си в сайта артикул, който е
Collection in person only
Имам ли някаква опция да ползвам превозвач, тъй като продавача няма да се съгласи да я прати по поща?
Благодаря и приятен следобед!

Погледни първия пост на темата, често задаваните въпроси.

# 181
  • Sofia
   Моля ви, кажете откъде можеше да прикрепя малка бележка към продавача, при закупуването на даден артикул? Знам, че когато системата автоматично ме препрати към страницата на PayPal за извършване на плащането, има такова поле, но само понякога – не знам от какво зависи това, но е факт, че не винаги присъства въпросното квадратче, в което да впиша съобщението си до продавача.

Мерси предварително! Peace

# 182
  • Пловдив
   Моля ви, кажете откъде можеше да прикрепя малка бележка към продавача, при закупуването на даден артикул? Знам, че когато системата автоматично ме препрати към страницата на PayPal за извършване на плащането, има такова поле, но само понякога – не знам от какво зависи това, но е факт, че не винаги присъства въпросното квадратче, в което да впиша съобщението си до продавача.

Мерси предварително! Peace

Ако акаунтът не е линкнат с ПП и те препрати към тяхната страница , като видиш фактурата , преди да платиш, има опция Note to the seller.Аз поне, само там съм я виждала, откакто ми линкнат профила в ибей с този в ПП, не съм я забелязала, но огледай пак хубаво преди да платиш.

# 183
  • Sofia
   Благодаря ти! Hug И там ще пиша, разбира се, но се чудих дали няма и друго място, за да не остане незабелязана бележката ми, че ми е важно.

А всеки път ли имаш такова пространство за съобщение до продавача в PayPal акаунта си, ако си обръщала внимание, де? Щото аз съм почти на 100% сигурна, че понякога такова просто липсва, нямам си на идея защо. Confused

# 184
  • Пловдив
Преди да си линкна  акаунта го имах всеки път, да.

Последна редакция: пт, 20 юни 2014, 14:11 от Горгона

# 185
# 186
  • Пловдив
Ох, не мога да се удържа и ви споделям :

http://www.ebay.co.uk/itm/CLEARANCE-Body-shop-foot-file-/2715238 … sh=item3f3815316a

Още се стряскам в тоя ибей  doh

# 187
Ох, не мога да се удържа и ви споделям :

http://www.ebay.co.uk/itm/CLEARANCE-Body-shop-foot-file-/2715238 … sh=item3f3815316a

Още се стряскам в тоя ибей  doh

За колекционери на стари използвани пили за крака  Laughing Rolling Eyes

# 188
  • Sofia
   Само да кажа, ако на някого му е интересно, че пространството за съобщение до продавача при мен изскочи на страницата в самия Ebay, непосредствено преди да отида на PayPal страницата, за да направя плащането. Нали има една страница, на която за последен път преглеждаш поръчката си (Review Your Order), преди да платиш, та, точно на нея има опцията Add Message To Seller. Peace Странно, но както бях и предварително убедена, в самия PayPal акаунт тази опция за заявка липсваше. Понякога я има, понякога – не, не знам от какво зависи. Rolling Eyes

# 189
Здравейте момичета,
тъкмо спечелих на търг една прекрасна лятна количка за дъщеря ми. Много съм щастлива  Grinning
Особеното е, че Postage:Free collection in person. Преди да участвам в търга писах на продавача и ми каза, че може да ми я изпрати и че предполага, че с 2 дни деливъри за 5-6 кг тегло цената до адрес в UK ще излезе около 10-15 паунда + VAT. Това дали ще е по-изгодно от варианта да пускам търг за да търся куриер? Как мислите? Другото, което се чудя е как да направя плащането, защото автоматично ми излиза само сумата на айтъма без доставката, защото там си седи 'лично предаване само'. Как да увелича сумата с цената на доставката, ако продавачът ми изпрати стоката? Или трябва някак през paypal да направя допълнителен превод със сумата на доставката към продавача? И колко време най-много след спечелен търг може да се направи плащането?
Моля за съвет как да постъпя. Благодаря предварително.  Hug

# 190
  • Sofia
   Единствено по въпроса за плащането мисля, че мога да ти помогна – най-добре е да помолиш продавача да ти прати нова фактура с крайната стойност на шипинга. Peace Но нека и по-компетентните от мен се включат.

# 191
   Единствено по въпроса за плащането мисля, че мога да ти помогна – най-добре е да помолиш продавача да ти прати нова фактура с крайната стойност на шипинга. Peace Но нека и по-компетентните от мен се включат.

Благодаря за бързия отговор.
В paypal ли може да се пусне още една фактура с цената на доставката, че май и продавачът не е много наясно. В тази фактура като основание може ли да се пише текст "деливъри" например за да съм спокойна, че ще плати на доставчика след това? Ако не плати на доставчика, това счита ли се за документ и мога ли да си търся правата след това не дай си Боже?

# 192
  • Sofia
   Принципно, той би трябвало да знае как, защото при него, мисля, я има опцията за пращане на нова фактура. Аз самата не знам как точно става, понеже досега само съм купувала в Ebay.

Ако възникне някакъв проблем, от Ebay ще ти върнат цялата сума, която си заплатила, не се притеснявай за това. Peace

# 193
Моля за малко помощ. От м. май имам един артикул, който не ми беше изпратен. Отворих кейс и имам това съобщение:
Your case requires your attention.  If you haven't been able to work things out with the seller, please escalate your case to eBay Customer Support for a final decision (details below).  If we don't hear from you by 25-06-2014, your case will automically be closed.

Details on how to escalate your case:

Follow the Case Details  link below
       Click "Respond to Case"
       Select "Escalate this case" to eBay Customer Support
       Click "Submit" after providing additional details you'd like to share about your case

If you were able to work things out with the seller, please close this case:

Follow the Case Details link below
       Click "Respond to Case"
       Select "Close the case"
       Click "Submit"
Here are the details of your case(s):

Seller ID: callum2012711
Item title: 18-24 months boys next jeans
Case Details

Thanks,

eBay

Какво да направя за да ми се възстановят парите?

# 194
  • Пловдив
MuJIuHka, ескалирай.

Общи условия

Активация на акаунт