Ebay - 93

• 62 542
  • 796
  •   1
Отговори
# 405
Момичета, колко време след като спечеля търг имам да го платя.  Очаквах майчинство от НОИ днес, но се оказа, че ще се забави и сега трябва да внеса пари

Ако смяташ да се бавиш с плащането най-добре напиши съобщение на продавача, за да е наясно, че искаш да платиш но се налага да се забавиш, защото аз лично чакам максимум 3 дена и после пускам кейс за неплатена стока, за да ми върнат парите за крайните такси и да си релистна по-бързо артикула....

# 406
  • Пловдив
Някой да има проблем с Гиксъна, при мен нещо не стреля тези дни  Thinking

# 407
  • София
   И аз това влязох да питам - Битшедълера не стреля преди 2 дни, не мога да си вляза в акаунта по няколко пъти, не може да ми зареди изобщо втора страница от уиш листа... някой друг има ли проблеми с ибей тези дни и какво да направя  newsm78

# 408
  • София
И аз влизам да видя какво става, защото днес не мога да си видя Purchase history-то. Това пише - Sorry, we couldn't complete your request. Try again later. Колкото и пъти да пробвах - не. Няколко пъти опитвам да изтрия приключили търгове - не може. Какво ли става  newsm78 Явно нещо правят. Дано се оправи бързо, че много ми е чудно, ако спечеля нещо (заложила съм някой и друг снайпер) как ще го платя Simple Smile

# 409
И аз влизам да видя какво става, защото днес не мога да си видя Purchase history-то. Това пише - Sorry, we couldn't complete your request. Try again later. Колкото и пъти да пробвах - не. Няколко пъти опитвам да изтрия приключили търгове - не може. Какво ли става  newsm78 Явно нещо правят. Дано се оправи бързо, че много ми е чудно, ако спечеля нещо (заложила съм някой и друг снайпер) как ще го платя Simple Smile

Grinning Аз пък изобщо не мога да влезна))) пише , че This email address isn't registered on eBay. Please enter a different email address or register to continue.  Mr. Green
 нещо става, при това на мейла са ми изпратили и адреса и айдито, нито мога да се свържа с тях, нито да влезна. май имат проблеми - тъкмо исках да купя нещо, добре, че нямам в момента търгове.
 по принцип, някой може ли да влезне сега? Има предвид - дали въвежда се паролата? при мен нищо не става, пише, че не съм регистрирана  Flutter

# 410
  • Sofia
   Явно само при мен няма никакви проблеми, преди малко погледнах и всичко е наред. Rolling Eyes

# 411
 намерих писмо от един от продавачите и влязох от него  Crazy
 Но сайтът не приема паролата, така че със сигурност имат проблем, този път направо са се омазали. Изобщо не разбирам как можеш да влезнеш от писмото с мейла, но не ти приемат паролата  Mr. Green мисля да отложа покупката, щото не искам да влизам и в пейпала сега. кой ги знае, може би пак са хакнати

Щях да ги питам в чата, ето какво излиза - We're making some updates and will be back soon. така че може би е свързано с това....

# 412
  • Под Сините камъни
Здравейте ,наскоро си направих регистрация .Прочетох първия пост ,темата ,но нещо не мога да схвана ,харесах едно яке за малката .Наддавам за него ,но като погледна   предния купувач веднага ми наддава със стара дата .Как и аз да направя така  newsm78
Още ми е много мътен този Ибей  Rolling Eyes

# 413
Здравейте ,наскоро си направих регистрация .Прочетох първия пост ,темата ,но нещо не мога да схвана ,харесах едно яке за малката .Наддавам за него ,но като погледна   предния купувач веднага ми наддава със стара дата .Как и аз да направя така  newsm78
Още ми е много мътен този Ибей  Rolling Eyes

Той просто веднага заложил по-голяма сума Mr. Green така че ибей просто автоматично играе от неговото име .

# 414
  • Под Сините камъни
 fandango       bouquet

# 415
Здравейте!
Един бърз въпрос - харесах си нещо в немския ибей, но шипва само до Германия. Ако въведа немски адрес в пейпал акаунта ми като alternate address, ще има ли някакъв проблем? (адресът ще е на приятелка)
Прочетох, че shipping address трябва да е същият като в пейпал, но не ми стана ясно дали просто мога да го добавя..

# 416
Grumрy

Първо виж дали изобщо продавачът приема пейпал!!! немците много често използват само банков превод. Ако го приема, тогава можеш да пробваш да въведеш адреса и в ибей и в пейпал... За резултатите не знам - не пазарувам от немците точно поради масово отсъствие на пейпал там.

# 417
Приема пейпал, да. Simple Smile Мерси, fandango! Рових се и прочетох и тук, май трябва да стане...

http://www.ebay.com/gds/Gift-Address-How-To-Get-Your-Package-Sen … 0002326746/g.html

Но то е auction и аз още нищо не съм спечелила, де.  Blush

# 418
  • Шумен
Здравейте, момичета. Да ви се е случвало това?

Answer a security question:
What other eBay user ID is associated with your current address?

Благодаря.  bouquet

# 419

Здравейте искам да попитам въпреки че нямам регистрация, но кликнах на Buy it now, това означава ли, че трябва да платя стоката. Извинявам се за въпроса, но съм голям лаик в това пазаруване чрез ибей.

Общи условия

Активация на акаунт