Ebay - 93

• 62 557
  • 796
  •   1
Отговори
# 390
Абсолютно можеш, няма да те баннат. Единственото е сделката да се осъществи през Ибей. Човекът може да ти даде бай нау цена примерно, ако се договорите.

# 391
  • София
Оказа се, че мога да наддавам срещу себе си.
След първоначалната оферта ми показа лимита, мога и още да наддавам  Grinning

# 392
  • Варна
Хм... после кажи какво стана след края на търга. Ти можеш да си вдигаш залога сама колкото искаш стъпка по стъпка, равносилно е на това просто да си сложиш висок залог еднократно. Това не означава, че търга ще приключи на твоя максимален бид.
Както и да е ... успех!

# 393
  • София
Ако заложиш няколко пъти различни суми, примерно първо 20$, после 25$ и накрая 30$, ако няма други залагания, печелиш с най-малката сума, отговаряща на условията на продавача. Правилно ли съм разбрала?

# 394
  • Варна
Правилно, търга ще приключи на стойност една 'стъпка' над последния чужд/на друг участник или първоначалния на продавача/ бид.

# 395
  • София
Спечелих търга, като нямаше други наддавания.

Накратко:
Понеже артикулът беше с резервирана цена /reserve not met/ и първата ми оферта беше под нея,
горе се показа, че продавачът иска 100$ и излезе прозорец, в който да напиша /ако искам/, до каква сума ще залагам. Написах 102$ и оферирах 100$.
Опцията Place bid ми остана активна, но с наддаване над моя лимит от 102$.

Понеже търгът приключи в 4 сутринта, снощи реших да вдигна лимита, но скрипта постоянно забиваше и остана така.

ПП. Нямам опит, това ми беше първият търг. От десетина дни пазарувам, но неща с фиксирана цена.
Доколкото разбрах /поправете ме ако греша/, продавачът може да приеме цена по-ниска от резервираната, ако го устройва.

Имах малък проблем с плащането, докато се усетя че адресът за доставка е различен от този в ПП и трябва да попълня моите данни и адрес, а отдолу да излезе този до който ще се изпраща.

# 396
  • Пловдив
Здравейте, от днес има някакво обновление, което не ми допада особено, но никой не ме пита  Whistling
Та въпроса ми е - досега, когато продавача отбележи, че е изпратил стоката на еди коя си дата, пликчето се оцветява в синьо и като сложа мишката върху него - изписва датата на която е пратено......но от днес вече не изписва дата, пише само изпратено.....рових,гледах, но никъде не намерих къде мога да я виждам тази дата....защото ми е важна, засичам си кога да очаквам пратката

# 397
  • Варна
При мен няма промяна ... и датата се вижда както преди. Нали се получават и имейли като се отбележи, че е изпратено, може  да погледнеш.

# 398
Здравейте, от днес има някакво обновление, което не ми допада особено, но никой не ме пита  Whistling
Та въпроса ми е - досега, когато продавача отбележи, че е изпратил стоката на еди коя си дата, пликчето се оцветява в синьо и като сложа мишката върху него - изписва датата на която е пратено......но от днес вече не изписва дата, пише само изпратено.....рових,гледах, но никъде не намерих къде мога да я виждам тази дата....защото ми е важна, засичам си кога да очаквам пратката
Мдам, и при мен е така, ама не от днес, а от седмица може би...Изписва ориентировъчната дата на доставка, ама не и точно на коя дата е пратено . И аз си искам стария вариант.

# 399
  • Пловдив
Ако някой случайно намери от къде се вижда тази дата, нека пише тук   bouquet
Благодаря и на Flash   Grinning

# 400
  • София
Поръчвали ли сте разни телефони през ибей.ком ? Има те ли пердстава как стои въпросът с гаранцията ? Ако например пристигне и сега работи но след 3 месеца откаже - какво се случва?
Става въпрос за телефон от 200-250 ЩД от Тайланд или ХонКонг

# 401
Моля ви за помощ, момичета! Много е спешно. От скоро продавам в Ибей ! Отворих акаунт там само заради едни доста скъпи бижута, но междувременно пуснах и някои дрехи и обувки, които не съм ползвала. Продадох една рокля, жената плати- получих имейли и от Пейпал че съм получила тези пари, но аз така и не ги намерих в моя акаунт. В имейлите от пейпал пишеше че трябва да приема парите Ръчно!!! Питах, но така и не получих отговор как става това! Днес продадох най-после моите накити и вместо да се зарадвам се ядосвам и съм много притеснена  Cry, защото отново имам същия проблем- отново имам имейл от Пейпал че съм получила плащането но аз не го намирам, а жената чака да и изпратя накитите възможно най-бързо за нейната сватба!!
 Когато продавам в Етси никога не съм имала проблем с плащанията, получавам ги веднага.
Ако някой е имал подобен проблем, моля за помощ или съвет! Cry

# 402
По принцип за нови продавачи Пейпал задържа парите за 21 дена, но въпреки това би трябвало да виждаш плащанията в хисторито... Просто на общия баланс ще ти показва цялата сума, която имаш + достъпна сума в момента + задържана сума...
Не съм имала досега такъв проблем, дано някой друг се включи ако знае как стоят нещата.
 Thinking

# 403
Момичета, колко време след като спечеля търг имам да го платя.  Очаквах майчинство от НОИ днес, но се оказа, че ще се забави и сега трябва да внеса пари

# 404
  • Пловдив
Момичета, колко време след като спечеля търг имам да го платя.  Очаквах майчинство от НОИ днес, но се оказа, че ще се забави и сега трябва да внеса пари

Ако в описанието на търга няма конкретен срок, написан от продавача - имаш седем дни.

Общи условия

Активация на акаунт