Ebay - 93

• 62 335
  • 796
  •   1
Отговори
# 90
Хора, имам проблем новата парола. Пише ми че трябва да я сменя. Задавам заявка за нова. Получавам линк за смяна. Сменям. Получавам мейл, че е сменена. Когато обаче се опитам да вляза с новата парола, пак ме праща  към съобщението да си сменя паролата.

# 91
Вие нали осъзнавате, че то си има "рекламка" за смяна на паролата, която така си стои оранжевка, а иначе сайтът си функционира нормално? В смисъл, не е задължителна самата смяна? Просто е желателна?
Ако само ВЪРТИ в кръг и не позволява да се влиза, това е вече друг въпрос, тогава трябва да се говори с хелпа.

# 92
Най - сетне успях. Извинявам се за безпокойството.

# 93
  • Плевен
Хора, имам проблем новата парола. Пише ми че трябва да я сменя. Задавам заявка за нова. Получавам линк за смяна. Сменям. Получавам мейл, че е сменена. Когато обаче се опитам да вляза с новата парола, пак ме праща  към съобщението да си сменя паролата.
И аз имам същия проблем, вече 3 дни не мога да вляза в профила си. В съобщението от ибей пише да си вляза в профила и да ида да си сменя паролата, но като се опитам да си вляза в профила и директно ми излиза съобщението, какво да правя, моля за съвет! Благодаря ви!

# 94
Изтрийте си cookies в браузъра.

# 95
  • Плевен
Изтрийте си cookies в браузъра.
Направих го - пак същото  Sad

# 96
  • ВАРНА
Моят снайпер Goofbif продължава да не може да се логне...Писах на Goofbid съобщение във Фейсбук (само такава форма за контакт е посочена) - никакъв отговор вече 2ра седмица.Паролата и ника са същите като новите в Ибей,някакви идеи  newsm78

# 97
  • Сливен
  bouquet за темата
Момичета, само при мен ли не се зарежда като хората сайта newsm78
Преди малко разглеждах детските неща, всичко си беше ок, сега отидох на дамските, и там където и да натисна - било рокли и т.н. ми дава 0 намерени резултати, и така  вече н-ти път  #2gunfire

# 98
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема!  bouquet

Много полезна, винаги в помощ! Hug

Благодаря на отзивчивите съфорумки!!! Hug

# 99
И аз имам същия проблем, вече 3 дни не мога да вляза в профила си. В съобщението от ибей пише да си вляза в профила и да ида да си сменя паролата, но като се опитам да си вляза в профила и директно ми излиза съобщението, какво да правя, моля за съвет! Благодаря ви!
Опитай да си смениш паролата от тук:
https://fyp.ebay.co.uk/EnterUserInfo/?_trkparms=clkid%3D7263828857903310506

ninabo, при мен няма такъв проблем  Peace

# 100
  • ВАРНА
гледам една обява Buy it now ,а отдолу има и бутон Make offer,какъв е случая с този бутон,че досега не съм попадала на такава обява  newsm78

# 101
  • София
гледам една обява Buy it now ,а отдолу има и бутон Make offer,какъв е случая с този бутон,че досега не съм попадала на такава обява  newsm78
Това е да направиш оферта към продавача за друга цена. Той ако е съгласен ще я приеме, ако не е може да предложи различна или да откаже офертата.

# 102
Какво е необходимо да направя в следния случай: Имам спечелен търг от 17.05.2-14 г. Платих и до 25.05. трябваше да получа пратката, но уви нищо не съм получила. Писах на продавача, но отговор нямам. Пуснах и case.

# 103
  • Sofia
Какво е необходимо да направя в следния случай: Имам спечелен търг от 17.05.2-14 г. Платих и до 25.05. трябваше да получа пратката, но уви нищо не съм получила. Писах на продавача, но отговор нямам. Пуснах и case.

Ако не ти отговори в рамките на още няколко дена, можеш да ескалираш кейса и от Ebay ще ти върнат парите. Peace

# 104
  • ВАРНА
Това е да направиш оферта към продавача за друга цена. Той ако е съгласен ще я приеме, ако не е може да предложи различна или да откаже офертата.

Благодаря,а има ли някакво правило кога да пусна офертата - има още 20дни до края,ако му предложа сега нова цена може да чакам 20 дни за да реши,но може и веднага да се съгласи или откаже,така ли? Защото ако му направя оферта а междувременно спечеля на търг други маратонки,това мое предложение със статут на покупка ли е,да не се окаже че ще трябва тогава и 2ри чифт да плащам?Дано стана ясно какво питам,че го обясних объркано.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт