Ebay - 93

• 62 357
  • 796
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Здравейте, имам следния въпрос. Поръчах си от американския ибей два лака, платени са на 29.04 с очаквана доставка 12-22.05. Все още не съм получила поръчката, ходих в пощата и звънях на някакъв разпределителен център, но казаха че няма получена поръчка за мен. Какво са правя?

Можеш да пишеш на продавача и да искаш refund, а ако не отговаря, можеш да отвориш кейс за неполучена пратка и ще си получиш обратно сумата. Peace

# 121
  • Пловдив
Здравейте, имам следния въпрос. Поръчах си от американския ибей два лака, платени са на 29.04 с очаквана доставка 12-22.05. Все още не съм получила поръчката, ходих в пощата и звънях на някакъв разпределителен център, но казаха че няма получена поръчка за мен. Какво са правя?

Отваряш кейс и си искаш парите.

# 122
Благодаря за бързите отговори и на двете   bouquet Аз се бях заблудила, че кейс се отваря до 30 дни след плащането, а не след последния ден за доставка. Писах на продавача, ще го изчакам и ако трябва ще отворя кейс.

Още веднъж ви благодаря  Hug Hug Hug

# 123
Бясна съм!!! Правя поръчки и си нагласям нещата да пристигнат по едно и също време при превозвача, а те, ПРОДАВАЧИТЕ, все проблеми имали, все ги изпращат след няколко дни. Вече няколко пъти ми се случва.  #2gunfire
От сега нататък за всеки артикул ще пиша, че ми трябва спешно, е..ати  #Cussing out

# 124
Цитат на: Aia'
Момичета ,  Simple Smile и от мен благодаря за темата . Имам нужда от съвет . Спечелих обувки с описание Leather - оказаха се изкуственяк .... Не че съм дала много пари /7 пауда/ , но мразя да ме заблуждават така . Та,  какво ще ме посъветвате case или само отрицателна оценка . Благодаря !
Не бързай с отрицателната оценка. Пиши първо на продавача и виж той какво ще ти предложи.

Нямам време да чакам, докато се дотътри пратката до тук минаха почти 30 дни ...освен това в обявата е писано че не се приема връщане. Пощенските разходи бяха 5 паунда от въпросните 7 . По-скоро въпроса е принципен . Мисля че продавача е бил наясно със стоката си .

# 125
Здравейте, имам едно въпросче към по-опитните. В момента си пиша с един продавач от англия за нещо, което беше на търг, но аз не бидвах защото имах въпрос към продавача и той докато ми отговори търга приключи. Човека спечелил го обаче все още не го е контактнал и се уговаряме да ми го даде в крана сметка, ако до утре не са осъществили връзка. Та въпроса ми е мога ли да му платя през ПейПал при положение, че не съм спечелиал търга и ако да как става номера? Той ли трябва да ми изпрати инвойс или има някакъв друг начин? Извинете ме ако питам глупости, но съм на работа и нямам много възможност да се  ровя из нета за да си намеря отговора сама. Благодаря ви предварително.

# 126
  • Пловдив
Здравейте, имам едно въпросче към по-опитните. В момента си пиша с един продавач от англия за нещо, което беше на търг, но аз не бидвах защото имах въпрос към продавача и той докато ми отговори търга приключи. Човека спечелил го обаче все още не го е контактнал и се уговаряме да ми го даде в крана сметка, ако до утре не са осъществили връзка. Та въпроса ми е мога ли да му платя през ПейПал при положение, че не съм спечелиал търга и ако да как става номера? Той ли трябва да ми изпрати инвойс или има някакъв друг начин? Извинете ме ако питам глупости, но съм на работа и нямам много възможност да се  ровя из нета за да си намеря отговора сама. Благодаря ви предварително.

През Pay Pal е не само възможно, ами крайно препоръчително да станат нещата.Той трябва да ти прати фактура принципно, но щом не е бидвано, може би ще промени цената в тип " Buy it now" и така ще стане, за да е всичко по правилата.

# 127

През Pay Pal е не само възможно, ами крайно препоръчително да станат нещата.Той трябва да ти прати фактура принципно, но щом не е бидвано, може би ще промени цената в тип " Buy it now" и така ще стане, за да е всичко по правилата.

Т. е. да му кажа да ми изпрати фактура? А може ли да промени офертата на " Buy it now" при положение, че не е активна вече? Не знам дали ще иска да я публикува отново заради това оформяне, защото нали се плащат такси.

# 128
  • Пловдив
Зависи си от продавача.Той може да развали сделката със спечелилия търга и да се освободи от такси и после да релистне обявата .Като първо - той какво ти предлага?

# 129
Зависи си от продавача.Той може да развали сделката със спечелилия търга и да се освободи от такси и после да релистне обявата .Като първо - той какво ти предлага?
Просто си каза човека че иска ПейПал плащане и това е не сме бистрили подробности. Разбрахме се, че няма проблем да си организирам куриер и да му го пратя, АКО до утре все пак не се е свързал с другия купувач. Не сме правили конкретни уговорки именно заради това, че все още изчакваме забавилата се кореспонденция между тях.

# 130
  • Пловдив
Ами тогава си чакаш фактура от него.

# 131
Ами тогава си чакаш фактура от него.
Горгона , благодаря ти! Дано стане сделката Simple Smile

# 132
Момичета ,  Simple Smile и от мен благодаря за темата . Имам нужда от съвет . Спечелих обувки с описание Leather - оказаха се изкуственяк .... Не че съм дала много пари /7 пауда/ , но мразя да ме заблуждават така . Та,  какво ще ме посъветвате case или само отрицателна оценка . Благодаря !
Не бързай с отрицателната оценка. Пиши първо на продавача и виж той какво ще ти предложи.
Нямам време да чакам, докато се дотътри пратката до тук минаха почти 30 дни ...освен това в обявата е писано че не се приема връщане. Пощенските разходи бяха 5 паунда от въпросните 7 . По-скоро въпроса е принципен . Мисля че продавача е бил наясно със стоката си .
Като пишеш на продавача, че стоката не отговаря на описанието, ибей автоматично отваря кейс.
Това, че в обявата пише, че не се приема връщане, няма нищо общо с твоя случай.
Не разбрах какво значение има, че пощенските са 5 паунда от общо 7  Rolling Eyes
Точно, защото въпросът е принципен, съм ти отговорила да се свържеш първо с продавача.

# 133
  • Сливен
Бясна съм!!! Правя поръчки и си нагласям нещата да пристигнат по едно и също време при превозвача, а те, ПРОДАВАЧИТЕ, все проблеми имали, все ги изпращат след няколко дни. Вече няколко пъти ми се случва.  #2gunfire
От сега нататък за всеки артикул ще пиша, че ми трябва спешно, е..ати  #Cussing out
Miss M, за съжаление и при мен е така/а съм сигурна, че не сме единствените/. Аз отдавна съм се запасила с търпение и примерено разбиране. Днес например ми се появи пратка при превозвача, която тотално бях отписала. Платих си нещото по Великден. До средата на май въобще не се появи, писахме си с продавача, проверява и той, но при мен нищо, после си имах разни други грижи и отписах тази си покупка/а и беще за малко пари/. Днес влизам да видя как се движат курсовете и по навик гледам пратки без име и ID и още първата снимка моето си нещо, пристигнало с курс 269, но по интересното е че снимката на превозвача е с дата края на април, отговаряща на курс 260, а снимките с курс 269 са си с актуални юнски дати. Както и да е хубавото е че дойде все пак, а и в момента не съм на вълна кавга, независимо че проблема е бил при превозвача.
Или както се казва всичко е добре щом свършва добре Grinning

# 134
Здравейте, поръчах нещо по ибей, но не работи...
Сега какви са опциите - refund или да ми пратят ново, но предполагам и в двата случая ще искат да пратя нещото обратно, а пощенските ще ми ги поемат ли?  Confused

Бих предпочела refund, честно казано, защото не ми се занимава пак да чакам 2 месеца да пристигне (и пак да не работи може би...), но с пощенските как стои въпросът?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт