Ebay - 93

• 62 511
  • 796
  •   1
Отговори
# 195
  • Luxemburg
Имам нужда от помощ. Искам да си сортирам стоките по най-близко до където живея, но не успявам. Става въпрос за немския ибей, избирам entfernung zum artikelstandort и като адрес за доставка в акаунта ми е Люксембург. Но като ги сортира ми дава с различна отдалеченост местата, а не най-близки до мен. Къде бъркам? Търся бюро от определна марка и понеже ще трябва да ходя да си го взема лично искам да намеря най-близките такива.

# 196
А до колко време парите ще са по сметката ми? Получих имейл, че са преведени в пейпал и да, там се виждат, но като проверих в онлайн банкиренето ги нямаше в картата  newsm78

# 197
  • Пловдив
А до колко време парите ще са по сметката ми? Получих имейл, че са преведени в пейпал и да, там се виждат, но като проверих в онлайн банкиренето ги нямаше в картата  newsm78

3-5 работни дни, пише го обикновено в мейлите на пт ПП, пише го и на първа страница на темата, в често задаваните въпроси..

# 198
Имам нужда от помощ. Искам да си сортирам стоките по най-близко до където живея, но не успявам. Става въпрос за немския ибей, избирам entfernung zum artikelstandort и като адрес за доставка в акаунта ми е Люксембург. Но като ги сортира ми дава с различна отдалеченост местата, а не най-близки до мен. Къде бъркам? Търся бюро от определна марка и понеже ще трябва да ходя да си го взема лично искам да намеря най-близките такива.
Не знам как е в немския, би трябвало да е като в английския - избираш Sort: Distance: nearest first, после от ляво кликаш на see all, koето е до Item location, отваря се прозорец и в него чекваш Within ..... miles of адреса ти, и си избираш до колко мили отдалеченост да ти показва обявите.

# 199
  • гр.Добрич
Момичета, мога ли да откажа покупка от Ибей? Продавачът няма Пейпал и аз не съм разбрала. трябва да вкарам парите по банков път, а то ще ми излезе златно.

# 200
Да, може. Аз съм отказвала няколко без проблем. Писах на продавача за съответния проблем, който имах и се разбрахме. Само дето има търгове, в които не можеш да участваш ако продавача е дал като условие през последните 12 м. да нямаш отворен кейс /нещо такова беше/. Но не е болка за умиране.

# 201
  • гр.Добрич
MuJIuHk, писах на продавача, да видим дали ще се разберем, че немския ми е тъмна Индия.

# 202
  • Пловдив
spinki , когато си заявила покупка, се предполага, че си видяла условията на продавача и си  съгласна с тях.Немските продавачи рядко имат ПП, писали сме го и в първия пост на всяка тема.Продавачът е в пълното си право да ти сложи страйк за неплащане, съгласието да се развали сделката е изключение, а не правило, имай го предвид.

# 203
  • гр.Добрич
Горгона, аз дълго се чудих за този банков превод, но все пак реших, че е Пейпал. За първи шът купувам нещо от немския Ибей. Всички винаги са имали Пейпал и реших, че няма да има проблем. Ще чакам отговора и каквото стане. Ще ми е обеца на ухото. Какво е страйк?

# 204
  • Пловдив
Страйкът е форма на обозначение на неплащащите купувачи.Има много търговци, които ограничават такива от търговете си, а при 3 страйка от съпорта могат да ти изтрият профила.

# 205
Всички сериозни германски продавачи имат пейпал. Чувал съм само за 1случай, в който продавача е изисквал плащане по банков път и продукта, който е изпратил (телефон) е бил използван, а той го е предлагал с таг НОВ... Но в такъв случай е много трудно да получиш парите си обратно... Правенето на пейпал профил не отнема много време, така че ако той е сериозен търговец би трябвало отдавна да има такъв...

# 206
  • Пловдив
Ние знаем колко време отнема създаването на профил в ПП, факт е обаче, че масово немските продавачи-особено частните такива- работят само с банков превод.Това си е основна особеност на немския ибей, втората е, че те много рядко изращат в чужбина, която и да е тя.

# 207
  • Luxemburg
Имам нужда от помощ. Искам да си сортирам стоките по най-близко до където живея, но не успявам. Става въпрос за немския ибей, избирам entfernung zum artikelstandort и като адрес за доставка в акаунта ми е Люксембург. Но като ги сортира ми дава с различна отдалеченост местата, а не най-близки до мен.
Не знам как е в немския, би трябвало да е като в английския - избираш Sort: Distance: nearest first, после от ляво кликаш на see all, koето е до Item location, отваря се прозорец и в него чекваш Within ..... miles of адреса ти, и си избираш до колко мили отдалеченост да ти показва обявите.
Да, така правя, но първите няколко обяви ми ги дава на 5ч. път а по-надолу има на 1ч. и пак трябва една по една да ги разглеждам. А няакакъв начин за състоянието има ли да отбележа освен ново и употребявано. Новите са много скъпи и искам да купя употребявано но да е в много добро състояние а не винаги това го пишат в заглавието където да го хване програмата за сортиране. Мерси Ая.

# 208
Чакам доставка от Китай и вече 38-ми ден никаква я няма...Време ли е да се свържа с продавача или мога да изчакам още някой ден?  newsm78

# 209
  • Luxemburg
Един въпрос: това според вас може ли да са нови гуменки на Leli Kelly? Продавача ги обяви като нови без кутия BOUGHT LAST YEAR BUT WERE TOO BIG, AND NOW TOO SMALL! COST £40
BRAND NEW, ONLY TRIED ON, COME WITHOUT THE BOX. Отзад на петата по плата има черни следи, както става ако е обувана обувката на босо. По стелката не може да се съди тъй като е меланж на бежаво и сиво, а и е от кожа и по-лесно може да се почисти с вода. На подметката има леко черно, но няма изтъркано и също не мога да направя изводи по нея. Под пробвани мислих че са пробвани в къщи но като е видяло детето че са му твърде големи са ги прибрали, а не да се разходи с тях в квартала. Макар че където е това петно по-скоро ги е обуло сега и са му били малки и кожата или тъмния чорап се е отъркал отзад където има най-голям контакт.  Много съм разочарована и незнам какво да правя. Само за доставка платих 6.20 лири. Ако знаех че са в това състояние нямаше изобщо да наддавам. Някакъв съвет какво да правя?
http://ronicat.snimka.bg/daily/bgmama.634807.33484215
http://ronicat.snimka.bg/daily/bgmama.634807.33484225
http://ronicat.snimka.bg/daily/bgmama.634807.33484239
това е въпросната гуменка http://ronicat.snimka.bg/daily/bgmama.634807.33484260 ако някой има впечатление от нови с кутията и етикета да сподели дали са имали такива следи на употреба.

Общи условия

Активация на акаунт