Ebay - 93

• 62 519
  • 796
  •   1
Отговори
# 270
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Здравейте Simple Smile някой ползва ли снайпер (програмка за автоматично залагане)?
Има ли някакви уловки и трикове? Ще съм благодарна за всякакво инфо   bouquet

Регистрирах се в Bidding Schedule и конкретно това не ми е ясно
Buy Emailed Lowes 10% off coupons: each coupon has an unique barcode and emailed with in a few minutes.
Какви са тези купони и за какво се използват.

# 271
Здравейте Simple Smile някой ползва ли снайпер (програмка за автоматично залагане)?
Има ли някакви уловки и трикове? Ще съм благодарна за всякакво инфо   bouquet

Регистрирах се в Bidding Schedule и конкретно това не ми е ясно
Buy Emailed Lowes 10% off coupons: each coupon has an unique barcode and emailed with in a few minutes.
Какви са тези купони и за какво се използват.
vesel4e, и аз ползвам този снайпер, много лесно се борави с него  Peace А за тия купони нямам идея за какво са....

# 272
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
huliganka, в кои случаи не успяваш да спечелиш търга (освен като си заложила ниска цена)

Значи, смело да стрелям по желаните артикули Simple Smile

# 273
Привет! Надявам се че приемате нови попълнения  Simple Smile Аз съм редовен купувач, но чак сега открих че има тема за ибей тук, даже сега чакам няколко поръчки. Сега искам да купувам фотоапарат, наддавам за няколко, даже снощи много се ядосах защото забравих за едно наддаване и като се сетих вече беше късно, беше продаден на страхотна цена, ама това е като съм блейка...
Желая хубав ден на всички!

# 274
  • Пловдив
huliganka, в кои случаи не успяваш да спечелиш търга (освен като си заложила ниска цена)

Значи, смело да стрелям по желаните артикули Simple Smile

Снайперът не ти гарантира спечелване на търга, имай го предвид.

# 275
Последните няколко месеца ползвам Myibidder Auction bid sniper for eBay, добавка към Мозила е.
Работи супер-коректно, що неща ми е отстрелял  Laughing

# 276
  • гр.Добрич
Здравейте. Исках да закупя артикул от немския ибей, но тъй като не доставяше извън Германия, аз го попитах дали би изпратил артикула до България и колко би струвало. Днес полуих отговор от търговеца, който с преводача изглежда така -

Добро утро, ти ми даде едно предложение, направено от 6 mm за MEDTRONIC Minimed Quick SET 60cm канюла инфузия 4x10St! И аз с удоволствие ще го приема. Напишете вашия Paypal адрес и аз ще Ви изпратим фактура. И пълния си адрес имам нужда след това!
поздрав

Аз не съм заявявала покупка, а само попитах за доставката. Какъв Пейпал адрес иска той от мен? Днес не виждам и офертата, как мога да я намеря?

# 277
  • Sofia
   Да ти кажа от моя собствен опит, някои търговци са толкова неадекватни в общуването си, че е невъзможно да разбереш какво искат да кажат. Mr. Green

От написаното от теб, оставам с впечатлението, че той иска чрез PayPal да ти прати фактура с крайната цена, понеже явно смята, че си решена да купиш артикула.

Коя оферта не виждаш? Ако нещото е изчезнало, вероятно вече е продадено.

# 278
  • гр.Добрич
Не намирам тази оферта, за която водим кореспонценция. Аз не съм заявила купуване и не съм я сложила в кошницата. Просто изпратих съобщение с което да попитам за евентуална цена до България. Днес вече обявата не я намирам в ибей. Ако я е продал, защо ще ми пише newsm78

# 279
  • Пловдив
Я по-добре дай немския текст..Ти с Гугъл преводача ли му писа? Crazy

# 280
  • Sofia
   Винаги при подобни преводи с Google преводач кашата е пълна. Crazy Може пък той да е останал с впечатлението, че искаш да купиш нещото директно и затова да е свалил обявата, знае ли човек... Laughing

# 281
  • гр.Добрич

С Гугъла естествено, като незнам немски, а това  е отговора му.

Guten Morgen,Sie haben mir einen Vorschlag gemacht von für MEDTRONIC MINIMED Quick SET 6mm Kanüle 60cm Infusionsset 4x10St! Und ich möchte es gerne annehmen . Schreiben Sie Ihre Paypal Adresse und ich sende Ihnen eine Rechnung .Und Ihre vollständige Adresse brauche ich dann noch !
Gruß

# 282
  • Пловдив

С Гугъла естествено, като незнам немски, а това  е отговора му.

Guten Morgen,Sie haben mir einen Vorschlag gemacht von für MEDTRONIC MINIMED Quick SET 6mm Kanüle 60cm Infusionsset 4x10St! Und ich möchte es gerne annehmen . Schreiben Sie Ihre Paypal Adresse und ich sende Ihnen eine Rechnung .Und Ihre vollständige Adresse brauche ich dann noch !
Gruß

Ами човекът пише, че си му направила предложение и той с удоволствие приема.т.е. основният смисъл е същия.Сега остава да разберем какво е предложението?

# 283
  • гр.Добрич
Hallo dort. Ich bin aus Bulgarien. Wenn ich die Sets kaufen, würden Sie bitte senden Sie sie an Bulgarien und Freezeout berechnen?
 - това беше моето съобщение

# 284
  • Пловдив
Буквално си го питала - Когато купя, ..ще ми изпратите ли до България?
Разбираемо е да очаква, че си готова за покупка и да иска да ти прати фактура.

Общи условия

Активация на акаунт