Ebay - 93

• 62 498
  • 796
  •   1
Отговори
# 450
Мерси. Моя адрес в Ebay, който е български да го сменя с адреса на превозвача или да го добавя отнякъде?

# 451
Здравейте, може би е задаван този въпрос , но са 93 теми, които ми е невъзможно да прочета Sad  Нова съм в E-bay имам само една покупка, но тя беше с free shipping . Сега искам да купя нещо от амариканският E-bay , за шипинга го разбирам,но не ми е ясно много какво е import charges. В цената ли се калкулира, или се плаща тук в БГ.  Ще съм благодарна ако някой ми отговори Simple Smile

# 452
  • Sofia
Здравейте, може би е задаван този въпрос , но са 93 теми, които ми е невъзможно да прочета Sad  Нова съм в E-bay имам само една покупка, но тя беше с free shipping . Сега искам да купя нещо от амариканският E-bay , за шипинга го разбирам,но не ми е ясно много какво е import charges. В цената ли се калкулира, или се плаща тук в БГ.  Ще съм благодарна ако някой ми отговори Simple Smile

"Import Charges" значи ДДС и евентуално мито. Wink Принципно се плащат, след като стоката влезе в Б-я, както вероятно знаеш.

# 453
  • Пловдив
Всичко, което идва от страна извън ЕС , е потенциален носител на import charges  Peace

# 454
Здравейте!
Четох първа страница, но не намерих отговор на моята питанка. Спечелих от един продавач няколко артикула. Исках да ми обедини пощенските разходи, но и той не знае как да го направи. Бихте ли ми описали къде какво трябва да промени.
Благодаря предварително!  bouquet

# 455
Здравейте, искам мда попиптам  казаха  ми че имало  безплатни обяви за продаване в ибей а на мен ми ги фактурират  -Как мога да се възползвам от безплатните обяви -Някаъде ако има малко повече инфо ще се радвам  да споделите.Благодаря предварително

# 456
  • Пловдив
Здравейте, искам мда попиптам  казаха  ми че имало  безплатни обяви за продаване в ибей а на мен ми ги фактурират  -Как мога да се възползвам от безплатните обяви -Някаъде ако има малко повече инфо ще се радвам  да споделите.Благодаря предварително

Безплатните обяви не са свободноизбираема опция.Обиковено се пускат известия от съпорта, че на дата ... може да се пуснат 100 безплатни обяви.Това е подходящо повече за бизнес профилите, които имат много и различни артикули.Всичко за продаването и таксите си го пише в самия ebay, в менюто How to sell?

# 457

Безплатните обяви не са свободноизбираема опция.Обиковено се пускат известия от съпорта, че на дата ... може да се пуснат 100 безплатни обяви.Това е подходящо повече за бизнес профилите, които имат много и различни артикули.Всичко за продаването и таксите си го пише в самия ebay, в менюто How to sell?

Аз пък от прочетеното във форумите на ибей останах с впечатлението, че бизнес потребителите не могат да се възползват от 100те безплатни листинга, които дават периодично. И затова се чудя когато (и ако) реша да отворя шоп, дали да не остана привейт с шоп за да мога да се възползвам и от промоциите.

Иначче мен досега винаги са ме включвали в промоциите, ето днес отново ми дадоха 100 листинга, а момента е такъв, че нямам време за снимане и качване на обяви Sad Как само ми се иска да можеха да се запазват тия безплатни листинги  Joy  да си ми остават във профила и да си ги ползвам когато ми е удобно.  Whistling ама не можеее.

Иначе, vpeneva трябва да получиш мейл и/или писмо в профила ти в ибей, че можеш да ползваш еди колко си безплатни обяви.  Ако не си получила мейл, можеш и да провериш дали все пак си включена в промоцията, като отидеш в менюто ти с обяви и скролнеш най-надолу. Там, където обикновено имаш таблица с информация за месечните листинги - колко безплатни имаш и колко си ползвала досега ... Та там трябва да видиш, че имаш 100 листинга и си използвала 0 досега....

# 458
  • София
И аз знам, че бизнес профилите не получават безплатни листинги. Около 2 години продавах от бизнес профил и ни един път не ми дадоха да пусна безплатно. Това беше и причината да си направя нов профил, частен и да си пускам от там. Сега всеки месец имам по 20 безплатни, които ме устройват напълно. В co.uk Засега повече не ми трябват, даже и тези не ги изразходвам Simple Smile.

# 459
  • Пловдив
Моя грешка.При всички случаи обаче безплатните листинги не са по подразбиране  Grinning

# 460
Здравейте моми4ета! Има ли на4ин, по който да отметна ли4ното предаване на обявите за да не ми се показват?

# 461
Аз продавам в ebay.com, всеки месец имам 50 безплатни листинга, които обаче не са за всички категории. В самия сайт са упоменати категориите, за които не важи промоцията. Отделно често пускат промоции за безплатни листинги, ако има такива се виждат в my ebay - selling, при мен са най-долу, за тях също важи това, че са за определени категории.

# 462
Спечелих търг в английския ибей и като отида да платя имам две опции-едната плати с дебитна или кредитна карта, а другата с пейпал. Чеквам, че искам да платя с Пейпал и ми иска парола. Вече колко пъти я вкарвам, все ми дава надпис че имейла или паролата не са написани правилно. А в сайта на Пейпал влизам с тази парола без проблем. Някой да знае за какво става дума?

# 463
Аз продавам в ebay.com, всеки месец имам 50 безплатни листинга, които обаче не са за всички категории. В самия сайт са упоменати категориите, за които не важи промоцията. Отделно често пускат промоции за безплатни листинги, ако има такива се виждат в my ebay - selling, при мен са най-долу, за тях също важи това, че са за определени категории.
Как продавате в ebay.com ? Не е ли за Америка този ибей и не се ли изисква адрес там, за да можеш да продаваш там ? Аз като искам да се регистрирам ми дава да избера държави между Америка и Канада само. Странна работа... newsm78

# 464
felifeli , аз правя дроп шипинг, регистрирана съм с българския си адрес, проблем не съм имала.

Общи условия

Активация на акаунт