Ebay - 93

• 62 462
  • 796
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте. Спечелих на търг стока, която продавача ми писа, че ще изпрати до адрес в БГ. Трети ден чакам за промяна на цената за доставка до БГ. Освен това в листа на стоката пишеше, че доставката до адреса в Лондон е 3,50, а като тръгна да плащам излиза 6 паунда  newsm78 Трето- пуснах търсачката за същата стока и какво да видя- пак се продава.  #Cussing out Какво мога да направя за да си получа пратката?

# 511
Здравейте !

Знаете ли снайпер,който сработва с Ebay.de ?

BiddingSheduler ми прави номера напоследък и въобще не зацепва в наддаване в немския  newsm78

# 512
ОРИДЕЛ, задал ли си в профила си в Ибей адреса, на който да ти изпращат пратките да е в Германия? Ако не си, това е причината снайпера да не работи.

Знае ли някой как се процедира ако приоритетна пратка, изпратена за Франция изчезне безследно?
Нещото е продадено чрез Ибей, но вече 15-ти ден няма информация за пратката. При проверка в сайта на бг пощи излиза, че е сложена в чувал и изпратена за чужбина, в чуждите сайтове обаче няма инфо.
Налага се да изпращам отново друг пакет или да върна парите.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 10:44 от _Ивет_

# 513
Здравейте
Отдавна не съм се включвала в темата, но имам нужда от помощ. Спечелих на търг един артикул и като направих плащането излезе пясъчен часовник. И друг път ми се е случвало, но продавачът си оправя нещата и се променя на платено. Днес продавача ми писа и ме пита кога ще му платя. Обясних, че съм платила и какво ми излиза, като му обясних, че вероятно имейла в обявата е различен с този в пейпал и след няколко съобщения го попитах дали да си канселирам плащането. Накрая ми е отговорил
I would yes did u txt me? което не го разбирам никак.
Моля за съдействие, за което предварително благодаря  Hug

# 514
Благодаря,ИВЕТ  bouquet

# 515
  • Sofia
Накрая ми е отговорил
I would yes did u txt me? което не го разбирам никак.
Моля за съдействие, за което предварително благодаря  Hug

Ами, за жалост, няма как да ти помогнем в случая. Laughing Тази реплика, така откъсната от контекста, може да значи много неща. Предполагам, че продавачът не е native-speaker и нивото му на английски не е особено високо. Един вид ти казва: "Да, бих (там, каквото си го помолила да направи). Пратихте ли ми съобщение?", което сама виждаш, че няма особен смисъл. Rolling Eyes

А за този пясъчен часовник за пръв път чувам. Какво се предполага, че значи той?

# 516
Ами по принцип пясъчния часовник означа, че плащането изчаква поради някаква причина. В такива случаи обикновено имейлът, който продавача е вписал в обявата заплащане е различен с имейла в Пейпал, на който трябва да получи парите. Не съм сигурна как се оправя това. Снощи си канселирах плащането и вероятно ще ми даде имейл на който да му платя. Сега въпросът е дали ще ми е защитено плащането по този начин  newsm78

# 517
  • Sofia
Снощи си канселирах плащането и вероятно ще ми даде имейл на който да му платя. Сега въпросът е дали ще ми е защитено плащането по този начин  newsm78

Да, защитена си. Точно на предната страница нашироко е коментиран въпросът. Peace

# 518
Здравейте момичета! Не съм писала тук до сега, но моля за помощ. Вчера получих Нутрибулет от САЩ, купих преходник за тока и като го пуснах започна да работи, но започна и да дими и мирише на бакелит и изгоряло. За уточнение- всичко си беше сухо не проникнала вода от никъде. Става въпрос за нов уред и платих 103 долара. Въпроса ми е-има ли смисъл да отварям кейс и има ли шанс да приключи в моя полза. Благодаря предварително!

# 519
Здравейте момичета! Не съм писала тук до сега, но моля за помощ. Вчера получих Нутрибулет от САЩ, купих преходник за тока и като го пуснах започна да работи, но започна и да дими и мирише на бакелит и изгоряло. За уточнение- всичко си беше сухо не проникнала вода от никъде. Става въпрос за нов уред и платих 103 долара. Въпроса ми е-има ли смисъл да отварям кейс и има ли шанс да приключи в моя полза. Благодаря предварително!

По принцип да, винаги трябва да отваряш кейса - каквото и да стане, ти трябва да използваш всичките си възможности. но тук има една особеност.
  И тя е -   ако уредът е от САЩ, то той сигурно е разчитан да работи при напрежение в мрежата 110В. Дай моля линк към обявата - да видим има ли в нея някакви  технически характеристики. Трябва да има тези неща и в описанието, виж в кутията. Има вероятност, че уреда не издържал на 220В. провери всичко преди да отваряш кейса - от това зависи резултатът.

# 520
Благодаря за отговора fandango, права си-на уреда пише 110-120W, но в обявата май никъде не го пише
Ето линк към обявата
http://www.ebay.com/itm/NutriBullet-12-Piece-Nutrition-Extractor … ip=true&rt=nc

# 521
stefy2

проблемът е, че хората не се замислят за това... Както виждам, ти не си знаяла за различно напрежение в мрежите, продавачът също продавал си уреда в американски ибей и не си замислял за това. така че не знам как ще решат кейса. Обаче тук
 http://www.ebay.com/itm/New-Nutribullet-Superfood-Nutrition-Extr … sd%3D121412888348

например има данни за напрежението...
  По принцип за такива неща купува се трансформатор.
  Пробвай се с кейса, трябва да наблегнеш на непълно описание. Но не знам какво ще решат...
  Трансформатори можеш да потърсиш в магазини за ел. уреди.
   потърси в гугъла,
  https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0% … %BE%D1%80+220+110

попитай някакви майстори дали изгърмял уредът или още има шанс - това е като предпазна мярка ако ще ти отрежат с кейса  Sad Защото наистина не мога да предположа неговия изход. продавачът май е частно лице

допълвам - не го давай на поправка преди решението по кейса!!!! Не трябва да бъде отварян, може би все пак ще ти провърви...

сега малко помислих над ситуацията - май нямаш много шансове с кейса, дори и описанието е непълно - имаш инструкция в кутията. не си я прочела, значи вината е твоята  Sad 

пробвай се да отидеш до магазина с електроджаджи и ги помоли да ти разрешат да пробваш да включиш това нещо с трансформатора. Дано не е изгорял мотора и всичко ще работи

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 14:13 от fandango

# 522
Ще пусна кейс и ще видим-инструкция за употреба няма - има само книжки с рецепти и възхвала на уреда. Волтажа може да се види само отдолу на уреда. Благодаря за съветите, ще съобщя за резултата.

# 523
  • София
Здравейте момичета.
Имам малко по различна молба.
Може ли да ми обясните как се продава в иБей? На първо четене не виждам откъде да пусна обява! Не знам и с доставките как стоят нещата.
Някой пускал ли е и може ли да ми помогне?
Благодаря!  bouquet

# 524
  • Пловдив
Здравейте момичета.
Имам малко по различна молба.
Може ли да ми обясните как се продава в иБей? На първо четене не виждам откъде да пусна обява! Не знам и с доставките как стоят нещата.
Някой пускал ли е и може ли да ми помогне?
Благодаря!  bouquet

А, не ти е различна молбата, често се среща в темата.
Иди на първия пост на темата - има информация по въпроса, погледни и How to sell? секцията в самия ebay.

Общи условия

Активация на акаунт