Ebay - 93

• 62 509
  • 796
  •   1
Отговори
# 645
gold__

И как тогава само с Buy it now са ти купили ботушите за 4 долара?  newsm78 Ако наистина имаше техническа грешка - пиши в хелпа на ибей, в чата, те веднага ще поправят всичко. Защото можеш да получиш негативен фидбек само за това.
 Съвсем друго е, ако   Black Cat 13 е права с предположение, че беше търг с много низка първоначална цена  Wink А и аз мисля както нея, ако ще сме съвсем честни.....  Защото ако стои 130$купи сега - как цената ще стане 4$?

Но ако все пак не сме прави, пиши им в чата!!!!

никой не може да ти задължи да продадеш тези ботуши за 4 долара - рискуваш само фидбека  Peace

# 646
Ужас, ако съм се омотала и съм отметнала и търг без да пиша сума...
Какво ще стане с негативния федбак? Какви са последиците от него?

Писах директно на купувача, че е станала грешка и цената е друга, ако просто се откаже и не им пише дали пак ше има последици?

# 647
Ако на купувача не му се занимава, може и да не ти сложи отрицателна, има и такива, които ще се ядосат, но няма да се занимават с оценки и т.н.

Но най-добре е да внимаваш как си пускаш обявите в ибей.
Продаванет в Ибей не е шега работа и не си мислете, че е както в Продавалника ...

Изобщо описания, цени - всичко трябва е точно написано, с неподвеждаща информация и да няма такива  да не знаете как сте си ги пуснали и да се чудите после защо за 4 долара се продали...

Последиците от негативния фийдбек - след няколко такива може да те баннат за продажби завинаги. Можеш да купуваш, но да продаваш - не!

А с нов акаунт може да продавате само ако си направите и нов пейпал на името на някой друг.

Всеки отворен кейс срещу теб, както и всяка отрицателна оценка се записват в seller dashboard и след време може да се окажете без право на продажби в Ибей доживот.
 Peace

# 648
О, това няма да ми е проблем, макар, че ми е доста неприятно, че съм се вкарала в този филм, но е ясно, че не е нарочно. Дори да ме 'баннат' искам да продам тези ботуши и да се разкарам от там.

Иначе ще се наложи да продавам през акаунта на мъжа ми.

Много съжалявам, че така се прецаках, а и купувача покрай това...

# 649
Ужас, ако съм се омотала и съм отметнала и търг без да пиша сума...
Какво ще стане с негативния федбак? Какви са последиците от него?

Писах директно на купувача, че е станала грешка и цената е друга, ако просто се откаже и не им пише дали пак ше има последици?

С фидбека няма да стане нищо страшно - ако си продавач  отдавна, един негативен с куп позитивни не прави нищо ужасно Grinning Ако не е така - пиши на купувача, че си нова, че страшно се извиняваш, не си разбрала какви са опции. Общо взето - опитваш се да го накараш да не ти слага негативен! не си пести извинения, нещо от сорта - че тези пари са важни за теб, разбираш неговото разочарование, не можеш да си позволиш да продадеш на тази цена...

От тук нататък просто трябва да внимаваш много с опциите, дано да не ти забранят да продаваш, ако това е първата ти продажба.... Но пък може би и не, и те правят някои отстъпки към новите продавачи.
 Ако нещо все тръгне не както трябва - много ти съветвам да поговориш в чата и да посипеш главата си с пепел  Grinning Разбрани са, при правилно проведен разговор  Wink  

# 650
О, това няма да ми е проблем, макар, че ми е доста неприятно, че съм се вкарала в този филм, но е ясно, че не е нарочно. Дори да ме 'баннат' искам да продам тези ботуши и да се разкарам от там.

Laughing Да, бе. То и аз така почнах.... "Само да продам тези екипчета, че в България не вървят и после хич няма да се занимавам..."  И като се почна после .... нЕ моА се зАпра.  welcome

# 651
Здравейте, досега не съм писала, но прочетох правилата на първа страничка, защото пазарувам от EBAY.Случи се така, че от август чакам два продукта, които още не са пристигнали. Писах на продавача,но не ме отрази. Когато отворих case и дадох негативен feedback ми писа съобщение, че щял да ми върне парите, ако не дойдели нещата. Времето минава, ама от стоката ни вест, ни кост. Днес продавачът ми писал да си махна отрицателната оценка, че било нечестно и такива неща. Щял да ми върне парите, ако не съм получела нещата. Чакам, обаче, от 29.08. и вече ми се изчерпа търпението. Сега искам да ескалирам case, но или нещо аз не правя както трябва или има друг проблем. Като отида на take aktion ми излиза: send a message to the seller или close this request. Не виждам, къде и как мога да го ескалирам. Моля, ако имате идеи, помогнете!

# 652
lali bali

ти кога си отворила кейса? там има период - ако не греша, той е 8 дни  newsm78 - когато предполага се, че трябва сами с  продавача да  решите проблема. След това появява се бутон "ескалирай". така че, ако 8 дни още не са минали - само чакаш.

# 653
Благодаря ти за бързото включване, Fandango! Hug Днес е 5-ти ден от отваряне на кейса.Затова ли само ме препраща към размяна на съобщения с продавача, а ескалиране не виждам?

# 654
lali bali

Да  Grinning  Той отговорил ли ти нещо през кейса? Ако да - съветвам ти да му отговаряш, така в случая на ескалиране ибей ще види, че си се опитала да решиш проблема самостоятелно.

# 655
  • Luxemburg
Запознати ли сте колко стуват полипропиленовите пликове в пощата които използват в Uk ? Тъй като за да наддавам всеки път се налага да питам дали ще ми изпратят стоката (не мога да ползвам превозвач) и ми се обесняват колко пари трябвало да дадат за плик. Обикновенно ми взимат между £0.1-£0.5, но последната направо ме смая колко иска. Та ако сте запознати моля ви да споделите.

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 14:36 от ronicat

# 656
  • Sofia
   А защо не искаш ("не можеш") да използваш превозвач?

# 657
  • Luxemburg
В момента не живея в БГ и затова не мога да ползвам превозвач. Така с питане дали ще ми го пратят или не изпускам много хубави сделки, но няма друг начин за сега.

# 658
В момента не живея в БГ и затова не мога да ползвам превозвач. Така с питане дали ще ми го пратят или не изпускам много хубави сделки, но няма друг начин за сега.

това намерих, погледни
 http://shop.royalmail.com/postal-stationery/polythene-envelopes/icat/cat152

Обаче не знам колко струват в офиса, ако те ги купуват на парче...

# 659
Момичета, някоя от вас днес да е получила подобно писмо от PayPal ?

Untitled document
Email not displaying correctly? View in your browser.

Dear PayPal member,

PayPal is constantly working to ensure security by regularly screening the accounts in our system.We recently reviewed your
account, and we need more information to help us provide you with secure service.Until we can collect this information, your access
to sensitive account features will be limited. We would like to restore your access as soon as possible, and we apologize for the
inconvenience.

Why is my account access limited?

Your account access has been limited for the following reason(s):

We have reason to believe that your account was accessed by a third party. We have limited access to sensitive PayPal account
features in case your account has been accessed by an unauthorized third party. We understand that having limited access can be an
inconvenience, but protecting your account is our primary concern.

Click here to remove your limitation

If we do not receive the appropriate account verification within 24 hours, we will assume your account is fraudulent and will be suspended.

Thank you for your understanding and cooperation in this matter.
PayPal Security

Copyright © 1999-2014 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.a r.l. & Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered Office: 5th Floor 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg
RCS Luxembourg B 118 349

Няма моите имена, странно. Дали е измама?

Общи условия

Активация на акаунт