"Принцесата и Кралицата" и "Принцът-Ренегат"

• 52 797
  • 454
  •   1
Отговори
# 300
Почти на всички мога да вляза в положението, освен на Борос Баратеон, него бих го опекла жив 3-:)

# 301
  • Варна
Аз така и не съм чела всичко, липсва ми 5 част. Mr. Green Blush
Борос Баратеон обаче си е един невежа и простак, съгласна съм. Ето на кого се е метнал Робърт, иначе Станис и Ренли явно са издънки в рода.

И доколкото схващам, голямата част от интригата с борбата за короната е защото Кристън Коул е бил отхвърлен от Ренира, а?

# 302
Точно обратното, тя е била луда по него, той я отхвърля в един момент и я намразва.
А Бормунд и Лионел са ок за Баратеони Simple Smile доста по-разумни, практични и най-вече почтени. Явно и лорд Стефон е бил такъв.

# 303
  • Варна
Точно обратното, тя е била луда по него, той я отхвърля и я намразва.

Ааа, значи грешно впечатление.. Така мислех, понеже по време на турнира в чест на юбилея, се сражава на нейна страна и против зелените. Защо го е направил в такъв случай?

# 304
Бил е най-верният и рицар, личната и охрана, но явно е взел твърде насериозно клетвите за целомъдрие, тя влюбена до уши го е преценила погрешно, налетяла му е и тогава той я отхвърля, намразва и минава от Черните към Зелените.

# 305
  • Варна
Бил е най-верният и рицар, личната и охрана, но явно е взел твърде насериозно клетвите за целомъдрие, тя влюбена до уши го е преценила погрешно, налетяла му е и тогава той я отхвърля, намразва и минава от Черните към Зелените.

Тц,тц, тц... Crossing Arms

# 306
  • Варна
Чичо като че ли прекалено много експлоатира темата за връзка между кралица и рицар от КГ. В момента се сещам за три случая, дали защото е било обичайна практика?

Ако да, то има повод за съмнения в чистотата Таргариенската кръв на много Таргариени. Thinking

# 307
Като се има предвид, че са им лични бодигардове, не е като да са нямали възможности. Серсей вероятно не е някакво изключение.

Нали майките също са Таргариени, та проблемът не е фатален Simple Smile

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 11:40 от Бумър

# 308
  • Варна
Като се има предвид, че са им лични бодигардове, не е като да са нямали възможности. Серсей вероятно не е някакво изключение.

Нали майките също са Тартариени, та проблемът не е фатален Simple Smile

Така е, но все пак гените се омесват.  Laughing

Виж какви неща са произлезли от лудориите на Егон Недостойния - албинос, Мелис чудовищния..

# 309
Те и хлапетата още на Мегор са били увредени, а също и последното дете на Ренира и Демън.
Но това е или от отрови или заради кръвосмешението.
Само септоните проповядват, че е от разврат  Praynig Twisted Evil

# 310
  • Варна
Те и хлапетата още на Мегор са били увредени, а също и последното дете на Ренира и Демън.
Но това е или от отрови или заради кръвосмешението.
Само септоните проповядват, че е от разврат  Praynig Twisted Evil

А имал ли е Мегор Кралска гвардия? Последното дете на Ренира може ли да не е от Демън? Детето на Дани не е от Тарг.
Назрява ми в главата една теория, че при Тарг има аномалии, само когато си месят гените с други..
Само дорнската връзка ме опровергава, донякъде. Laughing

# 311
имал е Мегор гвардия, даже пододрението е, че някой от гвардейците му го убива накрая.

Ами не, точно обратното е, първите три здрави момчета на Ренира са били от Стронг, а не от Веларион, а Егон и увреденото момиченце са били от Демън.
Също и майката на Ренира е половин Арин половин Тарг.

# 312
  • Варна
Има ли повече информация за тези Стронг. Владели са Харънхъл, имат роднина началник на слухарите.. освен това Грегър Клегейн като член на КГ, носи фамилията Стронг.

# 313
Не е много, не съм сигурна дори дали едните Стронг от Харънхъл, имат общо с другите Стронг, пак оттам.

Любовникът е по-големия брат Харвин, а Надзорникът на слухарите е по-малкия Ларис, който става лорд на Харънхъл след смъртта на баща си и брат си. (Те загиват при съмнителни обстоятелства, вероятно уредени от него). Със смъртта на малкия след края на войната, тези Стронг изчезват от картата.

Пп В часа на Вълка, лорд Криган Старк осигурява смъртната присъда на лорд Ларис  Twisted Evil

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 12:51 от Бумър

# 314
  • Варна
Благодаря за информацията.
Чудя се дали може да има общо с Грегър Клегейн, или по-скоро с Кибърн, който му дава името. Предполагам, че Кибърн знае доста за Харънхъл.
Дали е случайна хрумка, или е просто Робърт Силния. Но все пак предполагам няма как един член на КГ да се появи от нищото, трябва да има някаква легенда.

П.П. Аз пак омесих книгите.

Общи условия

Активация на акаунт