Лидл ::44::

• 102 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Mediterraneo
Утешителна статия за всички,които не са си купили машината за вакумиране http://www.puls.bg/health/motion/news_423.html
Скрит текст:
С уникално неграмотно заглавие. Бактерия е в женски род,една бактерия или много бактерии.

По това в спойлера може да се спори.

# 271
  • Русе
А дали са налични желираните бонбони, че мисля да отида по-късно. В този дъжд не ми се излиза, но за първи юни мисля да взема на децата.
Днес в Ловеч имаше доста. Имаше и доста пенсионери, които буквално ги грабеха.

Видях днес, че бозата със захар отново е в асортимента, на цена от 0,99 лв. Някой дали купи да каже дали е хубава?

# 272
  • на североизток от Рая
 Аз взех три пакета с желирани бонбони. Имаше много видове, доста са като количество, цената е много изгодна.

# 273
Взех за проба някаква нова извара обезмаслена в кутийка като от майонеза.
Гладка е и направо прилича на крема сирене, май ще е идеална за сладкиши и чийзкейкове.  Rolling Eyes

Никъде не видях мексиканските питки тортили.  Crossing Arms

# 274
  • София
Никъде не видях мексиканските питки тортили.  Crossing Arms

ммм ние си взехме, чудесни са Simple Smile

# 275
Гладка е и направо прилича на крема сирене, май ще е идеална за сладкиши и чийзкейкове.  Rolling Eyes

Мерси за инфото, както сме на диета ни идва чудесно и навреме. Ще я потърсим утре  Hug

# 276
Белачката върши ли работа?

# 277
  • Бургас
Аз съм изключително доволна от нея - този модел ми е много удобен, а и е остра, бели добре и всичко ѝ е ОК за мен, а аз трудно си уцелвам белачки Peace

# 278
  • 1st floor
Щерката вчера изхвърли поредната белачка и не остана ни една у нас. Щом сте доволни, и аз ще си взема! Laughing

# 279
  • русе
днес мисля да огледам маратонките от 24 лв,незнам дали са качествени newsm78,Приятни дъждовни почивни дни #2gunfire

# 280
  • София
Повтарям си питането за матраците, знам, че ги бяха пускали преди, има ли доволни (или недоволни)?

# 281
  • София
Търся палатката за плаж, някой да я е виждал в младостските лидъли?

# 282
  • 1st floor
Повтарям си питането за матраците, знам, че ги бяха пускали преди, има ли доволни (или недоволни)?
Зълва ми има такъв, за сега е доволна. Но матраците са различни за различните хора - няма хубави и лоши. На един едно му е удобно, на друг - друго. Като класификация по-скоро могат да се делят на качествени и некачествени.

# 283
Полезна информация  Peace Ще я потърся и ще я пробвам.

# 284
  • Варна
Ние имаме от малкия размер за детското легло-доволни сме,удобен,двулицев,твърд,жалко,че няма размер като за спалнята ми.Предния път една мама беше купила и сподели,че като са го разопаковали не е станал 16 см.

Общи условия

Активация на акаунт