Лидл ::44::

• 102 231
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
# 661
иванита, искам да те попитам палатката разпънахте ли я вече вкъщи? стабилна ли е (и моят мъж я хареса,но видяхме ,че е с една рейка само и не ни вдъхна доверие)?
Според моя мъж е стабилна, но я разпънахме в хола. Има и 1 рейка отпред под формата на триъгълник, която държи отпред права палатката. Според нас 2 души могат да се съберат вътре. Обаче според ММ не е за сериозно къмпингуване.

# 662
  • софия
Има ли нова брошура  newsm78
От доста време я качват в сайта най-редовно

# 663
Извинявам се и благодаря!

# 664
На мен ми хареса тъмносинята рокля. Мислех утре да ходя да я видя "на живо". Цвета от картинката ми е много, ама много любим. Ако наистина е такъв, сигурно ще я купя  Mr. Green Какво е "Микс от модал и памук"?

# 665
  • 1st floor
Модалът е изкуствена материя, нещо като вискозата.

# 666
Модалът е изкуствена материя, нещо като вискозата.

Благодаря! Утре ще отида да видя за какво става въпрос Simple Smile

# 667
Йе, пуснали са отново червения пипер от 250 г. Взех си. Едва се сдържам да не се награбавам с десертчетата, които имитират Киндер Пингуи

# 668
  • с/у ОколоМръсТното
Едва се сдържам да не се награбавам с десертчетата, които имитират Киндер Пингуи

кои са те?  Simple Smile

# 669
На мен ми хареса тъмносинята рокля. Мислех утре да ходя да я видя "на живо". Цвета от картинката ми е много, ама много любим. Ако наистина е такъв, сигурно ще я купя  Mr. Green Какво е "Микс от модал и памук"?

Видях всички рокли онзи ден, мисля, че за тези пари са си много хубави, нормални ежедневни рокли - за плаж или разходка ... - синята е точно такова синьо като на снимката, много симпатична е и другата синя с тюлчето отпред ...  Peace

# 670
 Шани, ами седят в хладилните витрини около бозата, 4 бр в опаковка мисля за 1,99 лв...

# 671
  • Бургас
Моите опасения за бирата Аргус се оказаха основателни. Вече втора седмица я няма...  Sad

# 672
Днес си купих някакъв продукт на Пилос - Млечна паста за намазване. В садържанието не пише да садържа някакви изкуствени добавки, но защо пък не пише краве масло  newsm78  Доволни ли сте от този продукт или има нещо съмнително в него?  Аз я взех с идеята да замени кравето масло в някои сладкиши, но дано не съм сгрешила .

# 673
  • София
Здравейте! Искам да ви питам за този термометър от 16,06 имате ли отзиви? Пускан ли е до сега?

# 674
  • русе
доволни ли сте от обувките esmara?

Общи условия

Активация на акаунт