Епилепсия - ТЕМА 20

• 64 527
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Романол, като получиш какво ще искат, отиваш и им обесняваш това очи в очи. Ние така направихме, искаха ни нов ЯМР, казахме, че е абсолютно безсмислено.

# 646
Романол, ние винаги сме се явявали на два телка.Тъй като водеща е епилепсията а има и леко изоставане затова все така е било. Лошото е ,че докато ни извикат на втори телк минат доста месеци . Въобще простотията е огромна .

# 647
Някой знае ли какво означава ЕЕГ от депресивен вид?

# 648
  • София, Люлин-8
Някой знае ли какво означава ЕЕГ от депресивен вид?

За пръв път чувам за такова, а бая съм изчела. Къде го срещна този бисер в някой разчет ли?
Данеби да е декремнтна?
Като разбереш какво е пиши че ми стана интересно. Peace

# 649
  • София, Люлин-8
Сега като се позамислих, може би под депресивна се има предвид някаква форма на атенюациа (спад на честотата и амплитудата на вълните) на трасето - латерална (само от едната страна на главата), глобална или фокусна, но този термин депресивна за пръв път го чувам.
Ето ти и два примера.

# 650
Това е разчитането на моето ЕЕГ. Нещо май наистина говореше за някакви ниски амплитуди, но аз реших да разпитам по-подробно в София като отида на консулт. Там пък доцентката го погледна и каза нормално е, викам лекарката нещо обесняваше тя пак нормално е и толкова. И на мен ми стана интересно. По същия начин и за ЕМГ-то. На разчитането пише полиневропатия, доцентката каза нямате такова. Нали знаете как е, никой в нищо не е сигурен. Сега се чудя дали да ходя да търся друго мнение.

# 651
  • София, Люлин-8
Търси още едно мнение аз ако не бях потърсила още щях да съм с диагноза мигрена.  Peace

# 652
Днес се явихме на ТЕЛК, дадоха ни 60%.

Това е разчитането на моето ЕЕГ. Нещо май наистина говореше за някакви ниски амплитуди, но аз реших да разпитам по-подробно в София като отида на консулт. Там пък доцентката го погледна и каза нормално е, викам лекарката нещо обесняваше тя пак нормално е и толкова. И на мен ми стана интересно. По същия начин и за ЕМГ-то. На разчитането пише полиневропатия, доцентката каза нямате такова. Нали знаете как е, никой в нищо не е сигурен. Сега се чудя дали да ходя да търся друго мнение.

Гала, много е кофти така.  Sad Единия ти казва, че има проблем, другия - всичко е наред. Наистина трябва да потърсите трето мнение. Иначе сега на кого ще вярвате? Иска ти се да няма нищо, но нещо все ще те гложди.  Hug

# 653
То лошото е, че аз усещам проблем, то аз ако не усещах те да си пишат каквото искат, ама така..

# 654
Познато ми е. Ние майките имаме шесто чувство по отношение на децата си. Имало е случаи, когато усещам, че детето ми се разболява (по настроение, апетит ...), водя го на доктор, а той ми казва нищо му няма, гърдите са му чисти... А аз знам, че не е наред. И нали при дечурлигата всичко става за часове, на другия ден вече сме "тежко" болни. Или пък ми казват, че не е нужно вече да пие еди какво си, добре е, но аз знам, че не е излекуван напълно. Потърсете и друг лекар и трето мнение. Защо някои лекари (повечето, де) се дразнят ако кажеш, че предходния вижда еди какво си, а той не го вижда. Не би ли трябвало да подходиш по-внимателно и ако трябва да се консултираш с колега? Може и да не кажеш на пациента, че ще се консултираш с друг, а да го направиш. И ако си сгрешил да признаеш, ако не си - още по-хубаво за теб. Щом и ти усещаш проблем, не се колебай. Желая ви късмет и много здраве на твоето и на всички дечица. Hug

# 655
  • София, Люлин-8
Събирам мнения и впечатления от доц.Алексиев.
Някой ходил ли е при него?
И ако да доволни ли сте?

# 656
  • София, Люлин-8
гала Какво да ти кажа за разчетите всичко е ужасно субективно вече и сама си се убедила във това, колкото специалисти толкова мнения.

Аз пък продължавам да недоумявам как това ЕЕГ може да е интерпретирано като нормално.  newsm78

# 657
zdr maiki nqkoi imali nomera na dr dima petrova ot bolnica sv ivan rilski

# 658
Романол, да не би да е мърдало детето тогава?

# 659
  • София, Люлин-8
Не движението на детето започна в края на залпа от бавни вълни, там където са червените черти дето минават през цялото трасе и тогава детето отвори очи седна в леглото и започна цялата да трепери.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт