Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 738
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
BIC, я кажи как да разкарам едно теле. Mr. Green

Питай...
Скрит текст:

# 346

аз не съм BIC.....ама бих казала с шут ritnik.....и гоооол....ураааааа!!!!!!! ГООООЛЛЛ!!!!...... Joy Joy Joy Peace
 Wink Wink Wink Wink

# 347

и аре моля ви се гОворете на БГ......please newsm78...нищо не ви разбирам

newsm62

smile3534

# 348

Простичко, не купувай течен шоколад, НИКОГА  newsm48

Специално за Ани:
Скрит текст:
Това (такъв)  е животът ... и животът е хубав  Simple Smile

tnx... Hug

ама има и още.... newsm78

# 349

и аре моля ви се гОворете на БГ......please newsm78...нищо не ви разбирам

newsm62

smile3534

hahaha

smile3521 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 350

аз не съм BIC.....ама бих казала с шут ritnik.....и гоооол....ураааааа!!!!!!! ГООООЛЛЛ!!!!...... Joy Joy Joy Peace
 Wink Wink Wink Wink

Е не става. Бяха две. Първото едвам го разкарах. Първо бях внимателна, после тактична. след това малко груба, накрая откровенно груба и не и не. Ползвах мъжа си  Mr. Green за да го разкарам. Второто е голям сладур и неща да съм груба. Но оно също не хваща ooooh!. За протокола: и двете телета са женени, а второте е със страхотна жена до себе си.  Whistling Crossing ArmsАма ей тъй на... да пробва при друга.

# 351
аре bye от мен...и моля не правете крачки в страни(от правия път)....на  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 352

Ъъъъ  newsm78, "Битието определя съзнанието", май така звучеше на бг.
Анче, стига де, френският не ми е силна страна  Laughing

# 353
Изгорих си манджата ooooh!

# 354
Аз докъде искам да се стигне?  newsm78 До никъде.  Просто искам да знам истината, защо го направи.Това не е ден два, това е година време... Но едва ли ще получа чистата истина. А пък и както каза BIC, има ли вообще чиста и единствена истина?  newsm78 Незнам. Мислех че най-добре ще е да се видим и да поговорим, но това беше когато се надявах да съм специална, да ми каже че и той както и аз се е борил с чуствата си, че не е искал да се влюби но е станало и сега ще го преодолеем заедно. Но май няма нищо специално в тази работа и съм просто поредната   animal085
Пиша с уточнението, че и през ум не ми минава да съдя или да давам съвети Peace. Само различна гледна точка и вариант за поведение. Има няколко ключови неща в поста ти за мен. Най-важното, което усещам като твоя потребност, е да узнаеш защо. Това ти е големият въпрос в доста постове. Същественото е на какъв отговор се надяваш, на коя истина? Истината, с която ще минете отвъд тази заигравка и ще запазите междусемейните отношения и чувствата на половинките непокътнати? Или истината, че има чувства и какви са те? Той вече ти е казал, че иска да говорите, и е задал тема за разговора. Това обаче си е неговата изказана тема. Ти с каква ще влезеш в този разговор? Малката картинка - "надявах се да съм специална и ми се ще да получа уверение"? Или голямата картина- "трябва да приключи (не приключим, без взаимности и "заедности") нещо, което, оставено без контрол, може да засегне и нас, и други"?
Искаш силна позиция? Вече доста е допуснато да се случи помежду ви и отговорността е обща. На този етап обвиненията вече са безсмислени. Силната позиция е поемане на собствената отговорност, което изключва обвинения като "сваля безсрамно", "галене" и т.н. Ако прочетеш повторно последните реплики между теб и BIC, той те постави в самозащита за отрицателно време.
Моята идея е да се влезе в разговор, само след като си изяснила за себе си на каква плоскост ще поставиш темата, какъв искаш да е резултатът от този разговор. За момента те усещам в две посоки. И два много съществени момента. Първо, когато телето ти говори, слушай го какво ти казва. Но слушай без собствена идея, не влагай в думите му нищо свое и не търси друго, освен това, което реално откриваш. Второ, при тях има един доста особен процес - преживяне Simple Smile. В крайна сметка, говедца са, нали? Ако съумееш да му поднесеш блюдо, което не е опитвал досега, ще му трябва време да предъвче Peace.

Thnx! Чесно казано, на мен (поне в главата ми) ми звучи логично, това което искам, но наистина и емоциите ми са обръркани, затова е хубаво някой да ти подаде огледало. Аз го обвинявам, че той започна всичко това. Умишлено, бавно, с подход. И ускоряваше темпото. От начало се занасях с него, прияттели сме все пак. Но неговото стана ласка (не си измислям и не виждам неща които ги няма както БИК каза преди) и така. Както и да е. За мен има 2 варианта да започнеш да се държиш така с жената на твой приятел: 1. (както е при мен) хлътнал си толкова че колкото и да се контролираш, гориш 2. ти си един егоцентричен предател, който единствено иска да види да получи това което не е негово.

От него искам да знам истината: ако е 1. ще знам че не е предател, няма да се чуствам прелъстяна  и заедно като приятели ще си помогнем да запазим отношенията ни. Ако е 2. тогава ще ми е доста по-лесно да го отскубна от сърцето ми.

А разговора, незнам, от това което чета тук все ми се струва че при него е опция 2. Пък и ме е страх да се изправя срещу него, прекалено пресно ми е сега и незнам дали няма да загубя почва под краката. Затова реших да се отдръпна и да прекратя временно контакта, докато ми се изясни малко в главата...

А за BIC....  newsm78

# 355
.....стига де, френският не ми е силна страна  Laughing

ooooh! ooooh! ooooh!
Дай ръка!
С този "френски" се ИЗДЪНИ Wink  подхлъзна се в урва Mr. Green

# 356
Изгорих си манджата ooooh!

ooooh!
Сега го закъса! Mr. Green

# 357

От него искам да знам истината: ако е 1. ще знам че не е предател, няма да се чуствам прелъстяна  и заедно като приятели ще си помогнем да запазим отношенията ни. Ако е 2. тогава ще ми е доста по-лесно да го отскубна от сърцето ми.

Пуффф. Неща да не ти троша кахъра, ама да знаеш че от теле трудно ще изкопчиш каквато и да е истина Sad. Със сигурност ще млъкне и замлъкне и нищо няма да каже(освен ако наистина не е влюбен пак казвам).
Давам ти пример отново с мойто теле. Когато стана свалката между нас аз бях яко хлътнала по него, като той даваше същите сигнали за мен. Легнахме си. А на следващия ден чух само: нали знаеш, то беше за една нощ. Бла бла. Чувствах се като първия Пар...л. На следващата вечер се целуваше с друга мадама. Случката се разигра на нещо като лагер. След това ей така, като теб предадена и използвана исках отговори ама тц. Колкото повече го гоних и исках да говорим, той толкова повече бягаше от мен. Казах си ок. Отдръпнах се. След една година сам ме потърси. А отговорите, за постъпката му от онази вечер, получих след 10 години  Grinning. Ще ти кажа какъв беше отговора: Ами бил съм млад, забавлявал, съм се ooooh!

# 358

Ааааа спокойнинко. Моя тая вечер щял да закъснее Whistling

# 359

Две ще ти дам  smile3534

Жан-Пол Сартр, екзистенциализъм.
На английски е: Existence precedes essence.
Как звучи на бг? Сериозно питам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт