Питай...
.....и гоооол....ураааааа!!!!!!! ГООООЛЛЛ!!!!......

...нищо не ви разбирам

...нищо не ви разбирам

.....и гоооол....ураааааа!!!!!!! ГООООЛЛЛ!!!!......

. За протокола: и двете телета са женени, а второте е със страхотна жена до себе си.
Ама ей тъй на... да пробва при друга. 

, "Битието определя съзнанието", май така звучеше на бг.
До никъде. Просто искам да знам истината, защо го направи.Това не е ден два, това е година време... Но едва ли ще получа чистата истина. А пък и както каза BIC, има ли вообще чиста и единствена истина?
Незнам. Мислех че най-добре ще е да се видим и да поговорим, но това беше когато се надявах да съм специална, да ми каже че и той както и аз се е борил с чуствата си, че не е искал да се влюби но е станало и сега ще го преодолеем заедно. Но май няма нищо специално в тази работа и съм просто поредната 
. Само различна гледна точка и вариант за поведение. Има няколко ключови неща в поста ти за мен. Най-важното, което усещам като твоя потребност, е да узнаеш защо. Това ти е големият въпрос в доста постове. Същественото е на какъв отговор се надяваш, на коя истина? Истината, с която ще минете отвъд тази заигравка и ще запазите междусемейните отношения и чувствата на половинките непокътнати? Или истината, че има чувства и какви са те? Той вече ти е казал, че иска да говорите, и е задал тема за разговора. Това обаче си е неговата изказана тема. Ти с каква ще влезеш в този разговор? Малката картинка - "надявах се да съм специална и ми се ще да получа уверение"? Или голямата картина- "трябва да приключи (не приключим, без взаимности и "заедности") нещо, което, оставено без контрол, може да засегне и нас, и други"?
. В крайна сметка, говедца са, нали? Ако съумееш да му поднесеш блюдо, което не е опитвал досега, ще му трябва време да предъвче
.

подхлъзна се в урва
. Със сигурност ще млъкне и замлъкне и нищо няма да каже(освен ако наистина не е влюбен пак казвам).
. Ще ти кажа какъв беше отговора: Ами бил съм млад, забавлявал, съм се