Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 433
  • 762
  •   1
Отговори
# 675

Моето мнение като страничен наблюдател и то възоснова само на този пост, е, че той много изкусно те манипулира.
Държи те оплетена в мрежата си постоянно.
Всичко зависи от теб  Peace, а какво всъщност искаш, ще си решиш ти  Hug.
И не е вярно, че е едно да искаш, друго да можеш и трето да го направиш. Да искаш, значи да можеш, не го ли можеш, значи не го искаш достатъчно.

Че ме манипулира, манипулира ме....повече от ясно е.
И с него сме го коментирали- че му го позволявам, само защото много ми е влязъл под кожата.
И той ми отговаря- знаех си, че това ще си помислиш. Обяснението му е- не го правя за демонстрирам каквото и да е, така е правилно. Контролирам се  Rolling Eyes

Та защо ме манипулира и аз защо го позволявам  smile3511
И моята любов не е ли манипулативна...да бъде така както аз искам  Confused
Ииии  Twisted Evil
Искам да е само секс...ей така емоцията да е небрежна....ама не става.
И бас ловя, че и той се чувства така...
Ииии  #2gunfire Ама се чудя кого, себе си или него #2gunfire
Парфьон Николаевич ме провокира с коментарите си...дори за миг си помислих дали той не е "моето" говедо  Crazy Съвсем откачам ooooh!

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 14:15 от az sym si

# 676
Чете си теле.... щурави мисли.... Whistling
Гледа newsm78 гледаааа..... само глупости вижда!
Жени без работа Mr. Green Мерят си фазите на психоза ooooh!

НО! Практичното теле Wink мярка и едно смислено зрънце.... Файда..... някаква Grinning
Единствената добра идея - пък и от полза!

Скрит текст:

Стопляте ли newsm78 на какво му се вика - здрав разум Mr. Green
 Peace

# 677
Чете си теле.... щурави мисли.... Whistling
Гледа newsm78 гледаааа..... само глупости вижда!

Не стига, че се грижим за доброто ти настроение и те забавляваме, ми и мрънкаш отгоре на всичко, ай сиктир  Crossing Arms  Mr. Green Кой к'вото си има, т'ва си мери  Whistling, стига си завиждал  smile3534

Скрит текст:
оххх, баничка с бозичка, мляс  Heart Eyes, гадняр  #2gunfire #Cussing out

мярка и едно смислено зрънце.... Файда..... някаква Grinning
Единствената добра идея - пък и от полза!

Като си решил да ме четкаш и да ми правиш комплимент, дай по-смело де, к'во е т'ва с половин уста, еййй, телешка му работа  #Cussing out Mr. Green

# 678
Скрит текст:
оххх, баничка с бозичка, мляс  Heart Eyes, гадняр  #2gunfire #Cussing out

newsm48

Като си решил да ме четкаш и да ми правиш комплимент, дай по-смело де, к'во е т'ва с половин уста, еййй, телешка му работа  #Cussing out Mr. Green

Хващай се на работа - да ми разточиш баницата Mr. Green
Първо да ми мине през корема...... тогава ще си приказваме за любОФФ  smile3534

# 679

Хайде момичета, на работа Mr. Green
http://www.jivdom.info/zhivotni/krava/kravi3.jpg

нещо не ми се получи да вмъкна картинката

# 680

Хващай се на работа - да ми разточиш баницата Mr. Green
Първо да ми мине през корема...... тогава ще си приказваме за любОФФ  smile3534

Както казва Hope, цитирам по памет ".... наблягам предимно на, ъъъъ, таковата, лИбоФФта, де  Blush Mr. Green, всичко друго е екстра"  Whistling

# 681
Както казва Hope, цитирам по памет ".... наблягам предимно на, ъъъъ, таковата, лИбоФФта, де  Blush Mr. Green, всичко друго е екстра"  Whistling

smile3521

Имате нужда от:
Скрит текст:

Mr. Green

# 682

Joy Joy Joy Joy
Още няколко дни и ще ми мине, обещавам  Mr. Green, ти само се дръж  Wink Mr. Green

# 683
ШOПCKИ ЗOДИAK
TЕЛЕЦ
Живoтинcкa зoдиа. Cлужи зa oбpъщeниe – „тeлe”. У пo дeликaтни cлучaи ce изпoлзвa „вoл”.
 Mr. Green

# 684
ШOПCKИ ЗOДИAK
TЕЛЕЦ
Живoтинcкa зoдиа. Cлужи зa oбpъщeниe – „тeлe”. У пo дeликaтни cлучaи ce изпoлзвa „вoл”.
 Mr. Green

A за представители с аристократичен произход BIC  Whistling hahaha smile3533

# 685
A за представители с аристократичен произход BIC

Shocked
И питаш!?
Скрит текст:
Mr. Green

# 686
A за представители с аристократичен произход BIC

Shocked
И питаш!?

Да питам  newsm78 по-скоро констатирам факти  Mr. Green
Приятна вечер на всички и умната  Peace, аз се наработих  smile3534

# 687
Приятна вечер на всички и умната  Peace, аз се наработих  smile3534
Аааа не, никакво "и умната" Правят ми се глупости  Crazy
От толкова анализиране ме заболя русата душа  Mr. Green

# 688
Я да разведря Simple Smile. Една приятелка ми драсна току-що, че преди 8 дни е родила момченце и сега се кефя на макс Heart Eyes. Тя е лъвица, щастливият татко е от тук коментираните екземпляри, а както се разбира от датата и малкият бръмбар е теленце Simple Smile. Това моето е карма Crazy.
Кой е казал, че трябва да съм normal Simple Smile?

# 689
Мхммм и моя ред дойде да споделя психозата си тук... !

Видях се с говедото си, както се очакваше беше приказка, както се очакваше имаше дълбокоемоционални разговори за миналото... кой какво  неще и какво иска и т.н.

Изкопчих "искам те в момента", изкопчих "разбира се, че си по - специална", подариха ми няколко компромиса и т.н.

Аз от своя страна споделих, че все още не съм сама, и понеже ме попитаха казах и какво получавам от другия!!! /голяма грешка ли беше  ooooh!/
Направи всичко възможно за да ме привлече и да остана доволна от него!

Та замина си той, аз му звъннах и му отговорих "и аз искам" и се започна... "ама ти много на сериозно прие нещата, аз не мога да ти обещая нищо ..." сякаш искам да се женя за него и полудях направо... та BIC има опит с рачки, и стигнах до отговора на всичките си въпроси:

- "Искам да знаеш, че ще те разбера ако не задоволя очакванията ти и решиш, че друг може да ти даде повече, само искам да ми кажеш" и " не искам пак да съм обсебващ"... понеже първото ми го каза 4 пъти, го доразчовърках и стигнах до там, че него го е страх освен от обвързване а и от това, че мога да го зарежа пак. Разбрах и че много го  е боляло при раздялата, въпреки че си мислех , че ме провокира да се разделим.

Та получих и репликата "трябва да устояваш позициите си" пусната в раговора за предишните ни отношения, т.е. не съм му се натискала достатъчно явно...!

Не може и не иска да ги казва тия чувства, а показва, че ме иска, и адски мн. го е страх от нещо!
Наистина не знам как да действам в тази ситуация... как да сваля тия всичките предрасъдаци и страхове, при все това че е връзка от разстояние... предимно се случва по телефона.

Има доста други обстоятелства, за които той се притеснява, казах му че приемам всичко и въпреки това стои с единият крак навън!

И молбата ми е към всички вас, напишете ми няколко изречения с чужди гледни точки, че тая хамалогия така ми обърква емоциите и ме разсейва... а работа си имам и няма кой да ми я свърши докато се блъскам главата в стената как да действам!

Общи условия

Активация на акаунт