Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 441
  • 762
  •   1
Отговори
# 690
Та замина си той, аз му звъннах и му отговорих "и аз искам" и се започна... "ама ти много на сериозно прие нещата, аз не мога да ти обещая нищо ..." сякаш искам да се женя за него и полудях направо... та BIC има опит с рачки, и стигнах до отговора на всичките си въпроси:

Има доста други обстоятелства, за които той се притеснява, казах му че приемам всичко и въпреки това стои с единият крак навън!

И молбата ми е към всички вас, напишете ми няколко изречения с чужди гледни точки, че тая хамалогия така ми обърква емоциите и ме разсейва... а работа си имам и няма кой да ми я свърши докато се блъскам главата в стената как да действам!

Само дето BIC не вдена - защо го забърка в тази каша newsm78
Не, че ми е сефте Laughing
"казах му че приемам всичко" - Да,бе! вЕрвам ти Grinning Всичко му казала.... Joy
BIC - опита си с рачки - по скоро би го определил като - каторжен труд с рачки Whistling Ама нейсе.... ooooh!

Я вземи го избистри!
Въпроса ти е newsm78 Ти искаш newsm78 и т.н.

# 691
с рачките парво трябва да си купиш една торба пирони и една тесла и да почнеш да ковеш хлопаштите даски на рачката че са много голя луфт

# 692
ЕЙЙЙ БЛАГОДАРЯ ЗА КОНКРЕТНИТЕ ОТГОВОРИ, РАЗБРАХ ЩО ЗА ЧОВЕК СЪМ...

А КАКВО, ДА МУ СЕ НАТИСКАМ АЗ... ЗАЩО????
ЗАЩО ТРЯБВА ДА ВИ СЕ НАТИСКА НЯКОЙ, А ВИЕ ДА СЕ ПРАВИТЕ, ЧЕ БЯГАТЕ????

ВСИЧКО СИ МУ КАЗВАМ, ПОЗНАВАМЕ СЕ ДОБРЕ... ЗА НЯКОИ НЕЩА И ТОЙ ПРИБЯГВА ДО ТЕСЛАТА ... ПРИЗНАВАМ Simple Smile

# 693

[/quote]

Я вземи го избистри!
Въпроса ти е newsm78 Ти искаш newsm78 и т.н.

[/quote]

Знаеш за какво пиша, защо се правиш на тъпоъгълник... мислете бе хора, всичко ли трябва да се казва Grinning, особено за телетата, искате всичко на тепсия а вие самите действате на принципа "на час по лъжичка"

# 694
Знаеш за какво пиша, защо се правиш на тъпоъгълник... мислете бе хора, всичко ли трябва да се казва Grinning

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

BIC - е от стара коза яре Wink Що ги е сърбал, кусал, духал и лапал такива рачешки попари.... Joy
Не ти вървят тези номера, при мен Peace

По време на своята вечерна разходка един човек се натъкнал на мъж, паднал на колене под уличната лампа да търси усърдно нещо. Попитал го какво търси, а онзи му отговорил, че е загубил ключа си.
Разхождащият се човек решил да помогне, клекнал и той и двамата започнали да търсят изгубения ключ. Търсили, търсили, нищо не намерили.
Тогава човекът, който искал да помогне, рекъл: “Сигурни ли сте, че точно тук сте изгубили ключа?” А другият човек отговорил: “Не, аз загубих ключа си у дома, но търся тук, защото е по-светло.”
Ами, така е – когато търсим причините за несполуките си извън себе си, не можем да се “оправим”, въпреки че могат да се намерят хора, които да поискат да ни помогнат. Но ако поемем сто процента отговорност за себе си, то това означава че сме променили начина на мислене.

Приятно ти мислене Peace

# 695
Дракончето, бравос за поста  newsm10

"Не е луд тоя, дето яде баницата, луд е тоя, дето я дава."  Peace
И въпреки всеобщото схващане, че чувствата не могат да се контролират, аз съм на мнение, че външната им проява, както и способността  да вземеш решение, което е максиално в твоя полза с оглед обстоятелствата, са въпрос на воля.
Когато има повторяемост на ситуации и ние реагираме по един и същи, неблагоприятен за нас самите начин, то тогава е време да потърсим вината в себе си, а не в околните, освен ако не сме си присвоили изключителните права върху ролята на "Многострадалната Геновева".
Това го пиша като напомняне и към самата мен. Да не си посмислите сега, че съм някаква свръх-човечка  Mr. Green, нееее, и аз съм такава "мека Мара" на моменти, че ми иде да се  #2gunfire #Cussing out

Ооо, как мога да се контролирам  Crazy И вътрешно и външно, така добре ми се получава на мен да ми е добре... ама този човек го обичам (мамка му, как ме е яд  Twisted Evil )
И искам да е добре и за него, да уважавам странностите му, да не го опитомявам, да му позволя да изживее емоциите си по неговия си начин.
Но нещо ми убягва, и търся отговорите в мен, не в него. Защото едно съм разбрала, никого не може и не бива да искаш да променяш. Трябва да разбереш дали ти можеш и искаш да промениш нещо в себе си  Peace

Вероятно ще се повторя, за което се извинявам, но етапите при нас са-
Свалка- поддадох се.
Влюби се в мен- влюбих се в него.
Искаше любов- аз също.
Стана много сериозно, започна да се контролира- контролирам се и аз.
Той се съхранява и пази себе си- аз също се адаптирам и пазя себе си.

Резултата- Ееее браво бе моето момиче, ти се забавляваш. Нямаме(разбирай пълна липса, никаква комуникация...жив ли е, не е ли  ooooh! ) и ти се опитваш да ме забравиш... На това любов ли му викаш... ooooh!
Чувствам се гузно, виновна че е почувствал несигурност.... опитвам се да не го стряскам с силата на емоциите си, но да му покажа че е любовта е жива и нищо не се е променило...и пак изчезва  ooooh!
Това не е повтаряемост, това е шизофрения  Twisted Evil
Добре че не ям баница  Whistling

Извинете, че не прочетох навреме предните коментари... това описание е 95 % моята ситуация... copy-paste... да вземем да се преквалифицираме в психотерапевти ли??? Искам да стигна до отговора на уравнението...

# 696
# 697
Искам да стигна до отговора на уравнението...

Като стигнеш, моля те сподели  Wink

Ще се съглася с Бик, насочи въпросите си към теб самата  Peace
Позицията от която изхождаш- аз искам! Какво искаш?! Защо го искаш?! Какво искаш и можеш да дадеш?! Защо го искаш този мъж?!
От моята камбанария...телците искат сигурност в партньора, да му вярват. А това е процес, дълъг и непрекъснат. Готова ли си за това?!
Той те е провокирал- ти защо си се поддала?
Отказала си се от него- чувстваш ли се виновна? Осъзнаваш ли, че в една разпаднала се връзка, винаги са виновни и двамата  Peace Страх го е...ти вече веднъж си се отказала от него  Peace
Няма правилен отговор, отговорите са в теб

# 698
Искам да стигна до отговора на уравнението...

Като стигнеш, моля те сподели  Wink

Ще се съглася с Бик, насочи въпросите си към теб самата  Peace
Позицията от която изхождаш- аз искам! Какво искаш?! Защо го искаш?! Какво искаш и можеш да дадеш?! Защо го искаш този мъж?!
От моята камбанария...телците искат сигурност в партньора, да му вярват. А това е процес, дълъг и непрекъснат. Готова ли си за това?!
Той те е провокирал- ти защо си се поддала?
Отказала си се от него- чувстваш ли се виновна? Осъзнаваш ли, че в една разпаднала се връзка, винаги са виновни и двамата  Peace Страх го е...ти вече веднъж си се отказала от него  Peace
Няма правилен отговор, отговорите са в теб

Споделям мнението на az sym si. Няма лошо да се изясниш със себе си и евентуално да премислиш върху твоите дъски за дялане.НООО не си мисли, че само и единствено ти имаш какво да дялаш. Телетата обичат все другият да им е виновен. И така както ти се обясняват тук из форумите, че човек не бива да иска, да променя половинката си, както телето не иска никой да го променя, така телето лекичко ти казва да се промениш ти. Компромисите и промените ако се налат са от двама. Не го оставяй да мисли, че само ти трябва да променяш.

# 699
Специално за Hold on и  as sym si Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=hn1GnXIrKrM

# 700

Благодаря ти  Hug
И сега като ме перне депресията, трябва да ме развеселяваш  Wink

Нещо, което току що прочетох-
"Две неща те определят: твоето търпение, когато нямаш нищо и твоето отношение, когато имаш всичко."

# 701
Отговора е непукизъм. Просто няма смисъл да се хабиш. Съвет от мен. Радвай се на моментите ви заедно, но не очаквай от него последователност. Приемай го, че сега се виждате за момента и не мисли кога ще е следващият път за виждане. Знам, че е трудно. Минала съм през това. Но с времето ще се  научиш и ще видиш, че ще ти е по-лесно. И друго ще видиш че като спреш да го искаш толкова силно и толкова често, той сам ще те търси. Проверено е  Mr. Green Peace

# 702
Момичета, всички допускате една много серизона грешка - много насериозно ги взимате!  Naughty

Давайте го малко по-лежерно, не задълбавайте, не изисквайте обяснение и не анализирайте до смърт - от това отношенията ще стават само по-тегави.  Stop

Enjoy, life is short!  Hug Hug Hug

# 703
Hope newsm10

И в допълнение:
Скрит текст:
He is just a guy, one of the many walking around. If he doesn't fit you, then someone else will Peace
Демек, като не става, посоката е у лево  Whistling

Да бе депресии, айде де, но солото на китарата е жестоко, израдва метъл-душицата ми Flutter
Нещо по-оптимистично Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=ZBR2G-iI3-I

# 704
Скрит текст:
He is just a guy, one of the many walking around. If he doesn't fit you, then someone else will Peace
Демек, като не става, посоката е у лево  Whistling

Я пийни едно пернишко кафе Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт