Едни сте такива...... доволно изтрещели
Три дни ме нямаше и
Споко, ПМС му викат
(поне на женския вариант, виж за мъжкия
Три дни ме нямаше и
(поне на женския вариант, виж за мъжкия

Ето това е истиснкото им лице на телетата. Не искам да съм права за твоето, но обикновено точно така действат. Сега за теб е игра на нерви. След време ще усетиш, че се виждате само когато той поиска и не след дълго ще започнеш да се чувстваш като "на повикване". След това най-вероятно ще си казваш и аз ще го резна веднъж, за да разбере че не може само когато той иска, но той в тези моменти е толкова обаятелен, че е по-вероятно да склониш. Следва пак ядосване на себе си, че си склонила и така докато не си дадеш сметка, че си просто една от няколкото, които той върти.

Ето това е истиснкото им лице на телетата. Не искам да съм права за твоето, но обикновено точно така действат. Сега за теб е игра на нерви. След време ще усетиш, че се виждате само когато той поиска и не след дълго ще започнеш да се чувстваш като "на повикване". След това най-вероятно ще си казваш и аз ще го резна веднъж, за да разбере че не може само когато той иска, но той в тези моменти е толкова обаятелен, че е по-вероятно да склониш. Следва пак ядосване на себе си, че си склонила и така докато не си дадеш сметка, че си просто една от няколкото, които той върти. 
- ако отговорът не е "Ок", а честен, какво ще се случи?
?
- никой не може да те нарани, без да го допуснеш. Изключвам всичко, определено от закон като престъпление.
.
А и точно сега не е момента, предвид факта, че е невъзможно да се виждаме поне още две седмици, всичко казано/ написано би било в повече, поне за мен

?

?
- никой не може да те нарани, без да го допуснеш. Изключвам всичко, определено от закон като престъпление.
.

Аз първа фаза признавам си. 

И вътрешно и външно, така добре ми се получава на мен да ми е добре... ама този човек го обичам (мамка му, как ме е яд 
) и ти се опитваш да ме забравиш... На това любов ли му викаш... 

, а какво всъщност искаш, ще си решиш ти
.
, а какво всъщност искаш, ще си решиш ти
.