Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 25 489
  • 762
  •   1
Отговори
# 660

Едни сте такива...... доволно изтрещели Wink Три дни ме нямаше и ooooh! Mr. Green

Споко, ПМС му викат  Whistling (поне на женския вариант, виж за мъжкия  newsm78 Mr. Green нямам идея), не е, защото те е нямало  smile3534

# 661
(поне на женския вариант, виж за мъжкия  newsm78 Mr. Green нямам идея)

Нямаш ли Twisted Evil
Ръчно пране..... му викаме Laughing

# 662
Факт е, че секса е единственото нещо в което се раздавате безрезервно,  Парфьон Николаевич  Peace
Демонстрирате непукизъм и добър контрол, пък после се чудите защо така се е случило, че се опитваме да ви преживеем  ooooh!
Аз тия дни съм в особено шизофренично настроение...и това теле, ми опъва нервите до краен предел.
Правя повече глупости, от обичайното...но тази игра на нерви ме подлудява.
Но пък явно и аз успявам да го подлудя, та вероятно сме квит.
Но ако ни питаш, всичко ни е ОК... Всеки страх и болка, замаскирани с порядъчна доза хумор..и небрежност  Cry
Тъкмо се настроя на някаква вълна и ме поднася друга...
Ако можех да не го обичам, ами само да го употребявам по предназначение, щеше да е супер  Twisted Evil
Та като искате повече, направете така, че другия да го разбере. Хубаво е телците да знаят, че отношенията са двустранни  Twisted Evil Така да се каже и другия участва, да му се не видиш  Twisted Evil

# 663
Факт е, че секса е единственото нещо в което се раздавате безрезервно, Парфьон Николаевич  Peace
Демонстрирате непукизъм и добър контрол, пък после се чудите защо така се е случило, че се опитваме да ви преживеем  ooooh!
Аз тия дни съм в особено шизофренично настроение...и това теле, ми опъва нервите до краен предел.
Но ако ни питаш, всичко ни е ОК... Всеки страх и болка, замаскирани с порядъчна доза хумор..и небрежност  Cry
Ако можех да не го обичам, ами само да го употребявам по предназначение, щеше да е супер  Twisted Evil
Та като искате повече, направете така, че другия да го разбере. Хубаво е телците да знаят, че отношенията са двустранни  Twisted Evil Така да се каже и другия участва, да му се не видиш  Twisted Evil

TiredЕто това е истиснкото им лице на телетата. Не искам да съм права за твоето, но обикновено точно така действат. Сега  за теб е игра на нерви. След време ще усетиш, че се виждате само когато той поиска и не след дълго ще започнеш да се чувстваш като "на повикване". След това най-вероятно ще си казваш и аз ще го резна веднъж, за да разбере че не може само когато той иска, но той в тези моменти е толкова обаятелен, че е по-вероятно да склониш. Следва пак ядосване на себе си, че си склонила и така докато не си дадеш сметка, че си просто една от няколкото, които той върти.  ConfusedДано не се окажа права за твоето теле.

После не ви обичаме и ви искаме само за секса. Не скъпи телета. Вие ни ползвате само за секс без изобщо да ви пука кой, как и по какъв начин наранявате ooooh!

# 664
Факт е, че секса е единственото нещо в което се раздавате безрезервно, Парфьон Николаевич  Peace
Демонстрирате непукизъм и добър контрол, пък после се чудите защо така се е случило, че се опитваме да ви преживеем  ooooh!
Но ако ни питаш, всичко ни е ОК... Всеки страх и болка, замаскирани с порядъчна доза хумор..и небрежност  Cry
Та като искате повече, направете така, че другия да го разбере. Хубаво е телците да знаят, че отношенията са двустранни  Twisted Evil Така да се каже и другия участва, да му се не видиш  Twisted Evil

TiredЕто това е истиснкото им лице на телетата. Не искам да съм права за твоето, но обикновено точно така действат. Сега  за теб е игра на нерви. След време ще усетиш, че се виждате само когато той поиска и не след дълго ще започнеш да се чувстваш като "на повикване". След това най-вероятно ще си казваш и аз ще го резна веднъж, за да разбере че не може само когато той иска, но той в тези моменти е толкова обаятелен, че е по-вероятно да склониш. Следва пак ядосване на себе си, че си склонила и така докато не си дадеш сметка, че си просто една от няколкото, които той върти.  ConfusedДано не се окажа права за твоето теле.

После не ви обичаме и ви искаме само за секса. Не скъпи телета. Вие ни ползвате само за секс без изобщо да ви пука кой, как и по какъв начин наранявате ooooh!

smile3501

# 665
Но пък явно и аз успявам да го подлудя, та вероятно сме квит. - полза голяма...
Но ако ни питаш, всичко ни е ОК... Всеки страх и болка, замаскирани с порядъчна доза хумор..и небрежност  Cry - ако отговорът не е "Ок", а честен, какво ще се случи?
Ако можех да не го обичам, ами само да го употребявам по предназначение, щеше да е супер  Twisted Evil - ако можеше да го правиш, щеше да го правиш.
- за кое от двете телета в случая е хубаво да узнае това Simple Smile?

Ето това е истиснкото им лице на телетата. - друг път.
Сега  за теб е игра на нерви. - винаги може човек да откаже да играе чуждата игра и да си има своя.
След време ще усетиш, че се виждате само когато той поиска и не след дълго ще започнеш да се чувстваш като "на повикване". - винаги можеш да откажеш, принуда няма. Къде е твоето право на личен избор и как го упражняваш?
След това най-вероятно ще си казваш и аз ще го резна веднъж, за да разбере че не може само когато той иска, но той в тези моменти е толкова обаятелен, че е по-вероятно да склониш. - изборът и тук е твой.
Следва пак ядосване на себе си, че си склонила и така докато не си дадеш сметка, че си просто една от няколкото, които той върти. - винаги можеш да откажеш да участваш в това.
После не ви обичаме и ви искаме само за секса. Не скъпи телета. Вие ни ползвате само за секс без изобщо да ви пука кой, как и по какъв начин наранявате ooooh! - никой не може да те нарани, без да го допуснеш. Изключвам всичко, определено от закон като престъпление.
[/quote]
Нищо лично Simple Smile.

# 666
Но пък явно и аз успявам да го подлудя, та вероятно сме квит. - полза голяма...Никаква даже! Но това е ефекта на огледалото, държиш се като другия и се оказва, че на него не му харесва. Аз се адаптирам, той...идея си нямам как го приема....не ровя в души, не чукам на врати....за мен любовта е споделяне и приемане  Peace А и точно сега не е момента, предвид факта, че е невъзможно да се виждаме поне още две седмици, всичко казано/ написано би било в повече, поне за мен

Но ако ни питаш, всичко ни е ОК... Всеки страх и болка, замаскирани с порядъчна доза хумор..и небрежност  Cry - ако отговорът не е "Ок", а честен, какво ще се случи?
Моето- Ок е приемане, не примирение, това са различни неща  Peace

Ако можех да не го обичам, ами само да го употребявам по предназначение, щеше да е супер  Twisted Evil ако можеше да го правиш, щеше да го правиш.
И щях да имам душевен покой и нямаше да пиша тук...и щях да си живея щастливо, спокойно и кротко! Едно е да искаш, друго е да можеш, съвсем различно е да го направиш  ooooh!

Ммм, ето този въпрос е на дневен ред- Кого обичам повече- себе си или него  Peace
Нищо лично Simple Smile
Личното е в главата ми...другото е чуждо Wink

# 667
Но пък явно и аз успявам да го подлудя, та вероятно сме квит. - полза голяма...
Ако можех да не го обичам, ами само да го употребявам по предназначение, щеше да е супер  Twisted Evil - ако можеше да го правиш, щеше да го правиш.

Ето това е истиснкото им лице на телетата. - друг път.
Сега  за теб е игра на нерви. - винаги може човек да откаже да играе чуждата игра и да си има своя.
След време ще усетиш, че се виждате само когато той поиска и не след дълго ще започнеш да се чувстваш като "на повикване". - винаги можеш да откажеш, принуда няма. Къде е твоето право на личен избор и как го упражняваш?
След това най-вероятно ще си казваш и аз ще го резна веднъж, за да разбере че не може само когато той иска, но той в тези моменти е толкова обаятелен, че е по-вероятно да склониш. - изборът и тук е твой.
Следва пак ядосване на себе си, че си склонила и така докато не си дадеш сметка, че си просто една от няколкото, които той върти. - винаги можеш да откажеш да участваш в това.
После не ви обичаме и ви искаме само за секса. Не скъпи телета. Вие ни ползвате само за секс без изобщо да ви пука кой, как и по какъв начин наранявате ooooh! - никой не може да те нарани, без да го допуснеш. Изключвам всичко, определено от закон като престъпление.
Нищо лично Simple Smile.
[/quote]

LaughingСъгласна съм с теб, че всичко е въпрос на личен избор, но.....любовта е сляпа Grinning

# 668
Дракончето, бравос за поста  newsm10

"Не е луд тоя, дето яде баницата, луд е тоя, дето я дава."  Peace
И въпреки всеобщото схващане, че чувствата не могат да се контролират, аз съм на мнение, че външната им проява, както и способността  да вземеш решение, което е максимално в твоя полза с оглед обстоятелствата, са въпрос на воля.
Когато има повторяемост на ситуации и ние реагираме по един и същи, неблагоприятен за нас самите начин, то тогава е време да потърсим вината в себе си, а не в околните, освен ако не сме си присвоили изключителните права върху ролята на "Многострадалната Геновева".
Това го пиша като напомняне и към самата мен. Да не си посмислите сега, че съм някаква свръх-човечка  Mr. Green, нееее, и аз съм такава "мека Мара" на моменти, че ми иде да се  #2gunfire #Cussing out

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 13:50 от Andji_B

# 669
"Психоза - говоря си с котката.
Параноя - внимавам какво говоря пред котката.
Шизофрения - котката ми говори.
Депресия - котката ме игнорира."
Скрит текст:

Аз, категорично съм в трета фаза, нищо че нямам котка.... Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 12:55 от az sym si

# 670

Joy Joy Joy Joy
Аз съм във фаза едно цял живот, ама си говоря сама  hahaha

# 671
"Психоза - говоря си с котката.
Параноя - внимавам какво говоря пред котката.
Шизофрения - котката ми говори.
Депресия - котката ме игнорира."
Скрит текст:

Joy Joy Joy Аз първа фаза признавам си. Laughing

# 672
Дракончето, бравос за поста  newsm10

"Не е луд тоя, дето яде баницата, луд е тоя, дето я дава."  Peace
И въпреки всеобщото схващане, че чувствата не могат да се контролират, аз съм на мнение, че външната им проява, както и способността  да вземеш решение, което е максиално в твоя полза с оглед обстоятелствата, са въпрос на воля.
Когато има повторяемост на ситуации и ние реагираме по един и същи, неблагоприятен за нас самите начин, то тогава е време да потърсим вината в себе си, а не в околните, освен ако не сме си присвоили изключителните права върху ролята на "Многострадалната Геновева".
Това го пиша като напомняне и към самата мен. Да не си посмислите сега, че съм някаква свръх-човечка  Mr. Green, нееее, и аз съм такава "мека Мара" на моменти, че ми иде да се  #2gunfire #Cussing out

Ооо, как мога да се контролирам  Crazy И вътрешно и външно, така добре ми се получава на мен да ми е добре... ама този човек го обичам (мамка му, как ме е яд  Twisted Evil )
И искам да е добре и за него, да уважавам странностите му, да не го опитомявам, да му позволя да изживее емоциите си по неговия си начин.
Но нещо ми убягва, и търся отговорите в мен, не в него. Защото едно съм разбрала, никого не може и не бива да искаш да променяш. Трябва да разбереш дали ти можеш и искаш да промениш нещо в себе си  Peace

Вероятно ще се повторя, за което се извинявам, но етапите при нас са-
Свалка- поддадох се.
Влюби се в мен- влюбих се в него.
Искаше любов- аз също.
Стана много сериозно, започна да се контролира- контролирам се и аз.
Той се съхранява и пази себе си- аз също се адаптирам и пазя себе си.

Резултата- Ееее браво бе моето момиче, ти се забавляваш. Нямаме(разбирай пълна липса, никаква комуникация...жив ли е, не е ли  ooooh! ) и ти се опитваш да ме забравиш... На това любов ли му викаш... ooooh!
Чувствам се гузно, виновна че е почувствал несигурност.... опитвам се да не го стряскам с силата на емоциите си, но да му покажа че е любовта е жива и нищо не се е променило...и пак изчезва  ooooh!
Това не е повтаряемост, това е шизофрения  Twisted Evil
Добре че не ям баница  Whistling

Последна редакция: ср, 28 май 2014, 13:00 от az sym si

# 673

Моето мнение като страничен наблюдател и то възоснова само на този пост, е, че той много изкусно те манипулира.
Държи те оплетена в мрежата си постоянно.
Всичко зависи от теб  Peace, а какво всъщност искаш, ще си решиш ти  Hug.
И не е вярно, че е едно да искаш, друго да можеш и трето да го направиш. Да искаш, значи да можеш, не го ли можеш, значи не го искаш достатъчно.

# 674

Моето мнение като страничен наблюдател и то възоснова само на този пост, е, че той много изкусно те манипулира.
Държи те оплетена в мрежата си постоянно.
Всичко зависи от теб  Peace, а какво всъщност искаш, ще си решиш ти  Hug.
И не е вярно, че е едно да искаш, друго да можеш и трето да го направиш. Да искаш, значи да можеш, не го ли можеш, значи не го искаш достатъчно.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт