Мъжът Телец... The neverending story - 11

• 26 592
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Cranberries ме уцелиха право в сърцето и за това се включвам и аз в концерта - а въпросът в заглавието на песента е реторичен  Wink
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 14:31 от Норе

# 107
За ароматите.
Няма нужда от Виагри, Левитри, спрейове и т.н., нужно е само жената да е прясно изкъпана, там намазана със съответните лосиони за тяло и в комбинация с естествената й миризма - ерекция на момента у Телеца. Не се сещам за по-голяма еротичен стимулатор от тази композиция...

# 108
За ароматите.
Няма нужда от Виагри, Левитри, спрейове и т.н., нужно е само жената да е прясно изкъпана, там намазана със съответните лосиони за тяло и в комбинация с естествената й миризма - ерекция на момента у Телеца. Не се сещам за по-голяма еротичен стимулатор от тази композиция...

Това ме подсеща. Мойто теле ме душка доста често. И всеки път като го питам на какво мириша, отговора е на секс Crazy

Но телетата мнооого парзаливо, отново подминаха неудобният ми въпрос Whistling

# 109
Не са се хлъзнали hahaha просто в момента в главата са им само "трътчици"  Mr. Green.....дай им време....  Wink  Peace

# 110
Ако го докараш като тези "трътчици" Mr. Green
От друго нямаш нужда Mr. Green

Скрит текст:

# 111
# 112
Е, да, слабите крака и плоското дупе са задължителни атрибути...

# 113
След дозите еротика...малко поезия Wink

Малко вали

Малко вали –
само капчици дъжд
по стъклото…
Малко боли –
като първата есен
в живота –
по средата на май,
сред цъфтежа
на чужди надежди,
зад вратата на рая –
изтървано парченце
от нежност…

Весела Димова

# 114
Е, да, слабите крака и плоското дупе са задължителни атрибути...

Еее ай сега. А тия дето не можем да се похвалим с толкоз завидни атрибути...

# 115
Тази трътчица... има много силен магнетизъм и вътрешно излъчване.... Whistling

Скрит текст:

# 116
  Thinking.....какво да кажа освен....мен теле ме е избирало  Joy  Peace
От друго нямам нужда.... hahaha

Така....сега дайте описание и на другите атрибути(освен face и "т...-ит")....да не забравите и скритите заложби  JoyPeace

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 17:20 от Ani Ta

# 117
 Thinking.....какво да кажа освен....мен теле ме е избирало  Joy  Peace
От друго нямам нужда.... hahaha

Така....сега дайте описание и на другите атрибути(освен face и "т...-ит")....да не забравите и скритите заложби  JoyPeace

Наистина, това за хубавата и слабичка трътка важи за всички зодии Wink Дайте нещо от характера на една жена което ви вдига градусите... Не всичко е плът все пак Simple Smile

# 118
Характерът - добра, послушна, интелигентна, добра готвачка, личност, представителна, с богат речник, но да се използва премерно, лека студенина да има, да излъчва респект, консервативна да е, да обича децата, секса, да не обича прекалената подреденост, да има елемент на творчески безпорядък, да умее да създава уютна атмосфера.

# 119
Характерът - добра, послушна, интелигентна, добра готвачка, личност, представителна, с богат речник, но да се използва премерно, лека студенина да има, да излъчва респект, консервативна да е, да обича децата, секса, да не обича прекалената подреденост, да има елемент на творчески безпорядък, да умее да създава уютна атмосфера.

Ясно Simple Smile Но това със студенината- explain? Вие сте толкова чуствителни...

Общи условия

Активация на акаунт